Keď augustové nákupy vyzerajú ako jesenné

V minulom článku som vám spomínala, že ma naši vzali na také tie povinné "predškolské nákupy". Školské pomôcky, batohy, jesenné oblečenie a podobne. Veď to poznáte. ;) 
  Takmer každý nový školský rok som potrebovala novú školskú tašku, lebo 10-mesačné trýznenie ani jej nepadlo dobre a bola zrelá do smetí. Rodičia neboli nadšení, lebo školské tašky neboli nikdy lacnou záležitosťou a mňa samu to dosť trápilo, koľko peňazí z nich zas kvôli tomu vytiahnem. Minulý september som mala veľmi veľké problémy nájsť nejaký batoh, ktorý by sa mi ozaj páčil a bol dostatočne veľký na všetky moje haraburdy, a tak som siahla po objemnejšej kabelke. Bola to dvojnásobná radosť, lebo som mala školskú tašku aj kabelu. :D Počiatočná radosť však rýchlo opadla, keď som musela kabelku dennodenne nakladať tonami kníh a zošitov (a teraz vďakabohu za karisblok :D) a iných vecí. Veľmi rýchlo som si všimla, že tým začali trpieť moje ramená aj celá chrbtica. Práve preto som sa tento rok rozhodla tomu vyhnúť a stoj čo stoj nájsť nejaký ruksak. Síce som nebola v tomto hľadaní veľmi optimistická, ale napríklad už v prvom obchode, do ktorého sme v stredu vstúpili, mali presne to, čo som zháňala. :)

Prvou vecou, čo som chcela zohnať, bolo obyčajné (ale obtiahnuté) biele tielko, ktoré som chcela ešte k dolaďovaniu tých letnejších outfitov. Zohnala som ho v New Yorkeri.
 Tento už spomínaný školský batoh (ktorý určite nevyužijem iba v škole :3) mi sadol myslím, že ako jediný z tých všetkých, ktoré som si dovtedy obzerala. Čakal na mňa hneď v prvom obchode, do ktorého sme vstúpili, a to v Humanicu, značka Nike.
Ďalej sa mi neskutočne zapáčil tento sýkorkový svetrík z H&M. Je to už taký ten jesennejší kúsok, niečo, čo som si myslela, že si oblečiem tak v októbri. Opak je však pravdou, mala som ho oblečený už v stredu. :D Vyžeňte niekto tú zimu preeeč. :(
Posledným potrebným kúskom boli rifle, ktoré mám tiež z H&M. Vždy som bola proti tým vydratým miestam, nezniesla som ani roztrhané rifle. Sama som nosila iba nepoškodený denim a na iných sa mi tiež tie strapce nijako extra nepáčili. Práve preto sa čudujem sama sebe, že mám zrazu taký istý kúsok doma. :D Ale tak uznávam, nie je tých miest nejako veľmi veľa. O:)

  Nákupy hodnotím veľmi kladne, akurát ma desí ich obsah. Veci do školy, prichádzajúca zima a k tomu škaredý dátum v kalendári. Nuž ale čo, stále sú prázdniny, tak si to treba patrične užiť. 

Vydali ste sa aj vy na predškolské nákupy? Čo ste zohnali? :)

S.

Komentáre

  1. super článok! u mňa články o Londýne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som sa ešte na také nákupy nevydala :D všetko na poslednú chvílu- to som celá ja :)
    Pozývam ťa na moju giveaway, kde môžeš vyhrať 10 skvelých produktov :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky