Letné lásky zo šatníka

Leto nám v plnom prúde uteká pomedzi prsty a a patrí nielen kúpaniu a opaľovaniu, ale aj nejakému času strávenému nakupovaním letnej garderóby v obľúbených obchodoch. :) Ja mám to svoje už zrejme za sebou a nič svetaborné ma už v obchodoch nečaká, ale to, čo som si ulovila, sa mi neskutočne veľmi páči. Veci dýchajú letom najmä kvôli ich krásnym farbám, nič fádne a prehliadnuteľné, skrátka pestré veselé kúsky (možno s výnimkou šedého vršku plaviek, ale ten ma uchvátil svojím strihom).
  Každopádne sa z nich veľmi teším a sama som z takého nákupu prekvapená, pretože sa mi už veľmi dlho nestalo, aby som tak dobre obišla. :D Poďme sa teda na to pozrieť. ;)

Nákup leta!
Ako prvá ma uchvátila táto veselá sukňa áčkového strihu, ktorá perfektne sedí a práve vďaka strihu dokáže spraviť krajšie nohy ako v skutočnosti mám. :D 
New Yorker
Vínové tričko s čipkovaným chrbátikom som ulovila v trenčianskom Tally Weijl a veľmi príjemný mi prišiel materiál, takisto že je veľmi ľahké a vzdušné, čiže na leto ako stvorené. 
Kvetované body je z New Yorkera a musím povedať, že som veeeeľmi dlho hľadala nejaký kúsok oblečenia, ktorý by mal skutočne peknú kvetinovú potlač. A nikde som ho nenachádzala. Preto som si už nič navyše kupovať nechcela, ale keď som konečne zbadala pekne vyzerajúce kvietky na tomto body, nemohla som ho tam nechať. :D
 Tento rok som zrejme šla proti svojím zásadám, pretože doteraz som si nikdy nekupovala rozdielne vrchy a spodky plaviek. Vlastne som si toto leto nechcela kupovať žiadne plavky, lebo sa mi ani nič nepáčilo, ale potom som vkročila do H&M a všetko sa zmenilo. :D Našla som tam tento nádherný šedý vršok a už putoval ku mne domov. 
Čo sa týka bieleho z New Yorkera, vôbec som si ho nechcela kupovať, ale "pre tú srandu" som si ho vzala vyskúšať do kabínky a neskutočne sa mi zapáčilo, ako sedel. Takže majiteľa zmenil aj on. :D 
 Vskutku ma vždy prekvapí, ako skvele mi sedí spodná bielizeň a plavky z H&M a NYera, fakt som ešte nič lepšie pre seba nenašla. Sedia aj vám alebo preferujete inú značku? :)
Tyrkysový spodok - New Yorker
 A napokon ružové balerínky opäť z New Yorkera. Chcela som ich hlavne k sukni aj body a rozhodovala som sa medzi červenou a touto ružovou. Vyhrala však ružová a som aj celkom rada, predsa len sú viac dievčenské a nie také agresívne ako temperamentná červená (ktorú aj tak veľmi nemám rada :D). 

  Taaakže takto nejako vyzerali moje letné nákupy a už sa veľmi teším, kedy vám sem hodím nejaký outfit, ktorý obsahuje nejaký nový prírastok. Čo pekného ste si nakúpili vy? :)

S.

Komentáre

  1. kvetinové body je super a plavky ti závidím, nikde som nič nenašla. :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zvádzala s tohtoročnou kolekciou plaviek tiež boj :-/

      Odstrániť
  2. letné a svieže:) páči sa mi to, hlavne to tričko aj keď ho tam nemas cele
    gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky