Výletovo #2: Tatralandia

Druhý deň nášho výletovania sme venovali návšteve najlepšieho aquaparku na Slovensku - Tatralandii. Z chaty v Nízkych Tatrách sme vyrazili asi o ôsmej ráno s tým, že do Tatralandie dorazíme medzi prvými, chytíme super miesto na parkovanie a aj na ležanie, ale opak bol pravdou. Pred areálom sme zaparkovali cca o 09:30, ale už vtedy sme sa dostali do slušného radu pri pokladniach a strávili tam minimálne polhodinu, avšak to bolo ešte super, pretože ľudia za nami si pri bránach počkali určite niečo vyše hodiny. :-/ Treba však brať do úvahy, že v ten deň boli teploty a aj počasie celkovo veľmi priaznivé a bola sobota, čiže rovná sa nátresk. :D
  Po prebojovaní sa dnu sme sa pustili hľadať nejaký super flek na zloženie vecí, ale bez všetkého preháňania sme ho našli až na úplne opačnej strane aquaparku, ako boli vstupné brány. Ale aspoň sme našli, lebo ľudia, čo prišli po nás, už ani to šťastie nemali. 

  Najviac z celej Tatralandie sme sa tešili na Tropical Paradise, presklenú halu s niekoľkými bazénami s morskou vodou, bazénom s morskými rybičkami alebo masážnymi zariadeniami. Strop celej budovy tvorilo špeciálne sklo, ktoré vraj prepúšťa slnečné lúče na takej úrovni, že sa tam dokážete opáliť aj v zime. :)

   Hneď tu sa však dostávame k pár problémom. :D Masážne trysky, ktoré som spomínala, sa páčili snáď všetkým návštevníkom a keď ich tam bolo niekoľko tisíciek, niet sa čo čudovať, že boli takmer stále obsadené a nebolo možné sa tam prebojovať. My sme si to vyskúšali iba jeden raz a to hneď ráno, kým tam bolo iba pár stoviek ľudí. :D Musím však uznať že masáž v kombinácii s morskou vodou bola veľmi príjemná. 
Veľkým lákadlom bola drevená pirátska loď, kde sa decká radi hrali. 
  Čo sa týka vonkajších bazénov, na fotke hore máte priemernú koncentráciu ľudí na jeden nie príliš veľký bazén. :D Keď si predstavíte, že väčšina týchto ľudí šla vyskúšať nejaké tie tobogany (na ktoré sa bez srandy čakalo aj hodinu), počas obeda si pokúpili jedlo (ktoré je, mimochodom, v Tatralandii nie príliš vábivé a pokiaľ je to čo len trochu možné, odporúčam si niečo zabaliť z domu, pretože v areáli to bolo fakt sklamanie) alebo len chceli ísť na vecko, museli ste sa zaobaliť veľkou dávkou trpezlivosti a krému na opaľovanie, lebo počas toho nekonečného čakania sa pokojne mohlo stať, že vás z jednej strany pripieklo slniečko. 

  Tisíce ľudí kam ste sa len pozreli síce kazili celkový dojem z užívania si dňa, ale na druhej strane celý aquapark mal ozaj čo ponúknuť, či už plavcom, deckám alebo len súťaživým či pohybovo nadaným ľuďom a za mastné vstupné aj naozaj stál. 
  V jednej časti areálu sa nachádzal aj takýto "chodník slávy", kde mal svoju hviezdu napríklad Krtek, Ján Laco, Andrea Verešová, Lucie Bílá či niekoľko poľských celebrít. Tento chodník nás, mimochodom, doviedol k výbehom zvieratiek, aké by som tam teda nikdy v živote nebola čakala... :D
...a bol to cute malý klokan či pár lenivých lám. 

  Návštevu Tatralandie hodnotím vlastne super, pretože vybavenosť bola na mieste, ako sa na taký veľký a moderný aquapark patrí. Bazény boli mega, atrakcie tiež, parkovanie zdarma + všetko, čo by ste potrebovali (toalety, jedlo, skrinky na uzamknutie). Jediná vec, čo nám moc nesadla, boli tie mračná niekedy aj bezohľadných ľudí a jedlo, ktoré malo stáť omnoho menej, vzhľadom na jeho kvalitu. Ale stále je to jednotka svojho druhu na Slovensku. ;)

Hodnotenie: 4/5

S.

Komentáre

  1. Tam to vypadá úžasně! Máš krásnou postavu♥
    P.S. Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Boží fotky :) Taky bych tam chtěla, s přítelem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Děkuji moc za komentář na mém blogu ;-)
    Jinak toto musel být super výlet. chodník slávy a zvířátka?? Báječný nápad.
    A máš tedy postavičku jako lusk ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky