November favourites

Po inšpirácii v podobe nespočetných vlogov a blogových príspevkov typu month favourites som sa rozhodla, že podobnú rubriku zavediem aj na tomto úchvatnom čiernobielom blogu. ;) Celkom ma táto myšlienka zaujala a nakoľko zvyknem obľubovať dosť zvláštne vychytávky, mohlo by to pre vás byť v niečom prínosné - a tak je to tu! 

  Obľúbenci tohto mesiaca budú skôr z toho zimnejšieho súdku, čo si určite všimnete aj sami. Napríklad sviečky, ktoré teraz na kilá páli obrovské množstvo ľudí, čajíčky, ktoré teraz najsuper zahrejú alebo telové mliečka voňajúce pomaly sa blížiacimi Vianocami! :) 
  Enjoy. ;)

Limitovaná edícia Tassimo Amaretto Capuccino

Kapučínko v pohári na latté som najprv odsudzovala s tým, že amaretto tam ani cítiť nebude, ale, priatelia moji, keď som sa nechala presvedčiť a skúšobnú šálku kávy som si uvarila, skoro som odpadla. Amaretto mi príde ako veľmi jemný a delikátny likér, ktorý je sám o sebe skvelý. V kombinácii s chutnou kávou však vo vašich ústach vyčaria nebeskú chuť! Ak ste majiteľom/kou Tassima, určite skúste. ;)

Maybelline Baby Lips Mint Fresh

Na túto horúcu novinečku som bola dosť zvedavá a úprimne poviem, že najmä skeptická. Ale musím povedať, že má niečo do seba. Ako prvý balzam som si zaobstarala tento mentolový a som zaň hrozne vďačná, pretože mentol príjemne chladí na perách a v sychravom počasí je to skvelá prvá pomoc. 

Čerstvá pomarančovo-mandarínková šťava

Viem, že moju mamku hnevá, ak pol kila citrusov spotrebujem na čerstvú šťavu, ale skrátka si neviem pomôcť! :D Čerstvo vytlačenú šťavu úplne zbožňujem a vôbec by mi nevadilo, keby som ju mala piť od rána do večera. Navyše je to zdravé a veľmi chutné. Je to vlastne aj jedna z vecí, ktoré milujem na Vianociach a celom tom zimnom období, že sa doma vždy nájdu aspoň 2 kilá mandarínok a nedokážem sa ich nabažiť. :)

Sviečky

Obrovské haldy ľudí majú celosvetovo záľubu v pálení sviečok hlavne v tomto období. Určite to poznáte aj vy; knižka, deka a úžasnú atmosféru dotvárajú horiace sviečky všade navôkol. Ja osobne to milujem a keď som pred týždňom s drahým skočila do Bratislavy, v Ikei som si nakúpila tony sviečok takých a onakých a medzi nimi aj svietniky, viď jeden na fotke. :3 Tohto konkrétneho sa neviem nabažiť, pretože je fakt geniálny a nádherne vyzerá, keď je v izbe okrem horiacej sviečky tma. :)

Telové mlieka z Avonu

Keď mamka objednala pred pár týždňami balíček z Avonu, veci, čo som v ňom našla, vyzerali celkom nevinne a nie príliš zaujímavo. Ale po tom, ako som ovoňala tieto dve perfektné telové mlieka, som asi na nich ostala závislá. :D Z tej vône normálne cítite Vianoce. Škorica, vanilka... toto keď cítim, hneď si predstavím vianočné pečivo. :D Inak sú telové mlieka s malými trblietavými čiastočkami a dobre hydratujú pokožku, čiže sme si ich teraz objednali ešte do zásoby.

Daisy Dream by Marc Jacobs

Z tohto kúsočku sa teším veľmi preveľmi, pretože som po toaletných vodách Marca Jacobsa túžila snáď odkedy ich začal robiť. :D Daisy Dream je jemná, ale živá vôňa, ktorá pôsobí veľmi žensky. Navyše dlho vydrží a je sýta počas celého dňa. Neviem, ako je to možné, ale mne Jacobsove toaletné vody veľmi sadnú a asi nepoznám jedinú, ktorá by mi nevoňala. :)

Pleťová voda Essence

Minule si tak prechádzam déemkou v snahe nájsť nejakú súcu pleťovú vodu a normálne som bola zhrozená. Nič, čo by mi úplne vyhovovalo alebo malo v pohode cenu. A vtom som našla túto od Essence. Vzala som si ju spočiatku s tým cieľom, že veď vyskúšam, uvidíme, čo sa stane. Zistila som však, že to bola najlepšia voľba, vziať si ju. Ako vidíte na fotke, na spodku je biely prášok, ktorý pred aplikáciou musíte premiešať s roztokom. Neviem presne, čím to je, ale cítim, že moju pleť táto pleťová voda zanecháva dokonale čistú, hydratovanú a je viditeľne krajšia. Odporúčam - a dokonca má aj super cenu - okolo 2.70€.

Musli

Niekoľko dní dozadu sme u nás doma prepadli musli-mánii. :D Všimla som si, že rozličných balení u nás zo dňa na deň pribúda. Ale je to fajn, pretože musli sú veľmi chutné a na druhej strane aj dokonale zasýtia. Namiesto jedného obedu v škole som si vzala musli a musím povedať, že to bolo nielen lahodnejšie ako školská strava (:D), ale mi to dodalo omnoho viac energie a cítila som sa potom lepšie ako po ťažkých mastnotách v kantíne. Papám ich s bielym jogurtom, navlhnuté alebo zaliate mliekom, posypané strúhaným kokosom alebo len tak. :)


Zázvorový čajík od priateľa

Tento čajík mi priniesol drahý ešte počas choroby, aby som sa úspešne liečila. Zázvorové čaje sú proste top topov, ak som chorá, takže to bola nutnosť, ale veľmi ma tým potešil. :) Dokonca aj pri písaní tohto článku tento čajík popíjam a nemôžem si pomôcť, proste mi k tomuto obdobiu pasuje. Keď si to vlastne tak vezmem, viac ako tri štvrtiny všetkých tekutín, ktoré počas dňa do seba nalejem, tvoria horúce čaje. Ozaj, mala by som si zohnať nejakú peknú termosku. :D

Čokoládový telový peeling

Ak som v tomto článku spomenula čokoľvek, čo dobre vonia, tak tento peeling od Avonu to všetko hravo strčí do vrecka. :D Uvediem vás do obrazu: predstavte si najvábivejšiu, najsladšiu, najdelikátnejšiu a najúžasnejšiu vôňu práve roztopenej pravej čokolády a na krôčik sa priblížite vôni tohto peelingu. Je to úplne dokonalé, perfektné a úplne skvelé a ako vidíte, moja slovná zásoba absolútne nestačí na to, aby tento zázrak popísala. :D Odporúčam!

Toto boli moji obľúbenci za november, sama sa už teším na tých decembrových. :) Aké sú vaše november favourites? :)

S.

Komentáre

  1. mmm všechno vypadá hezky a to jídlo velmi chutně :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mňam milujem čerstvú šťavu z ovocia :) a taktiež aj zázvorové čaje :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten svietnik je nádherný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super blog ;) bola by som rada keby sa pozriea aj na moj a povieš názor ;)
    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta toaletka od Marc Jacobse vypadá skvěle!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky