December favourites

Krutá realita ma pomaličky vracia z ružového obláčika na zem k nemilým povinnostiam, ktorým bude treba od štvrtku čeliť. Fakt sa mi z toho chce plakať, lebo moje prázdniny boli ozaj krásne a je to to, čo som po štyroch mesiacoch školy potrebovala. :) Len boli príliš krátke! Robila som si na prázdniny veľa plánov a nadpočetnú väčšinu z nich som bola nútená zatlačiť naneskôr, pretože skrátka nebol čas. Posledný týždeň ešte k tomu ležím v posteli s horúčkou a vediac, že by som sa mala učiť a že neskôr budem mať zo svojej nečinnosti fakt zlý pocit, fakt nič nerobím. :D 

  Bude to mega kruté, ale povedala som si, že škola už ma viac k trápeniu nedoženie, a tak prejdime na krajšiu nôtu, nechcem strašiť ani vás. ;) V dnešnom článku som si pripravila obľúbencov ešte z minulého mesiaca, ktorých vám vrele odporúčam. Tak poďme na to. :)

Začiatkom decembra ma veľmi potešil kryt na mobil z Tally Weijl. Pôvodne som si myslela, že mi na mobil nesadne a budú to zbytočne vyhodené peniaze - no áno, som dosť velikánsky skeptik. Ozaj som si ho zamilovala a dám ho dole už len vtedy, keď nájdem niečo krajšie. :P
Minulý mesiac ma tiež veľmi prekvapila predajňa CCC. Nemala som o nej utvorený obraz, ale hneď dva páry čižiem pri jej prvej návšteve asi svedčia o dobrom svetle. :D Ale nie, za mňa majú zelenú, pretože je tam širokááánsky výber a ja to vidím tak, že tento rok budem vďaka nim asi zadĺžená. :D
Vždy som chcela mať nad posteľou rozvešané svetielka a teraz sa mi to konečne splnilo! Pôvodne to mala byť vianočná dekorácia, ale asi tam ostanú po celý rok. :)
Prepadla som sypaným čajom! Doteraz som mala len jeden, ale táto novinka ma presvedčila o tom, že sa do nich oplatí investovať. O, a mimochodom - ovocie môžete potom zjesť!
Ďalší čajík, ktorým som sa začala nalievať, je tento zelený čaj Lipton s príchuťou makarónkov! Ani by ste neverili, ale on vonia a aj chutí ako keksíčky. Mňaam. Fakt jedinečná chuť, vyskúšajte. ;)
V minulom článku už som vám túto toaletku spomínala, ale nedá mi to nespomenúť ju zas. Dare by Guess je pre mňa jasným favoritom na celý rok. Je to kombinácia tónov kokosu, ruže, kumquatu a kvetov jablone či citrónovníka. Keď budete niekde v drogérke, čuchnite si (a hneď budete ďalšou hrdou majiteľkou).
Tento december sme s mamkou začali s výrobou vlastných vianočných ozdôb a moja spoločníčka si už teraz nakúpila more vecí na nadchádzajúce Vianoce, weeey. :D
S drahým sa nám nejako zapáčilo v Ikei, kam sme minule len tak prišli na obed až z LV a potom šli domov. :D Ale čo si neodpustím pri každej návšteve, je jablkový cider! Plánujem postupne vyskúšať aj hruškový a viac sa medzi švédskymi dobrotami pošpárať, čo milé tam ešte nájdem. 
Poslednou srandou, ktorá mi mega prirástla k srdcu, sú nové okuliare. :) Možno si ešte pamätáte moje predošlé okuliare, možno (dúfam) nie, ale tieto sú stokrát lepšie a hrozne krásne, presne toto som chcela a hľadala. Kto by to v našom maličkom meste povedal. 

To boli moji obľúbenci za december, akí sú vaši? :) Boli ste niečomu verní alebo vás niečo milo prekvapilo? Dajte mi o tom vedieť. 

S.

Komentáre

  1. Joj ten kryt je veľmi pekný :) páčia sa mi kvetinkové vzory :) a si fešanda, okuliare ti veľmi svedčia! :) mám podobné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A vidím, že miluješ RHCP..aj ja! ♥ dávam ti follow :))

      Odstrániť
    2. RHCP sú naj!!! :) Ďakujem za milý koment a follow, cením si to. ;)

      Odstrániť
  2. Ten kryt je úžasný! <3 A taktiež sa prikláňam k slečne nado mnou, okuliare ti pristanú!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky