March favourites

Odkedy som na blogu začala s touto rubrikou, na konci mesiaca sa vždy čudujem, že som počas neho nazbierala, vyskúšala a obľúbila si veľa nových vecí. Pritom ja som človek, ktorý si napríklad v obľúbenej reštike vždy objednáva to isté osvedčené jedlo, lebo sa bojím skúsiť niečo nové. :D Skúšať nové veci je každopádne fajn a postupne si na to navykám. Už neraz sa mi stalo, že ma niečo veľmi príjemne prekvapilo, hoci som po tom pôvodne nechcela siahnuť. Niektoré veci tohto typu uvidíte aj v tomto článku, takže sa poďme spolu pozrieť, čo sú moje favorizované predmety z marca. :)

Mojou najväčšou láskou sa stali washi pásky, ktorými si môžete vyzdobiť snáď úplne všetko! Od diára cez vázy až po obrazy. Sú super praktické, krásne a navyše na nete nájdete približne trilión videí a iných návodov, čo a ako s nimi ozdobiť. Práve washi pásky budú hviezdiť aj v niektorých mojich článkoch DIY, ktoré pre vás chystám. ;) Ja som si vybrala nádherné čipkované kúsky v jarných farbách a nejaké tie trblietavé, avšak v dohľade sú ďalšie a svoju zbierku plánujem omnoho zväčšiť. :)
Dostalo sa mi príležitosti vyskúšať sprcháč Playboy Pin Up Collection, ktorý voňal (neviem to inak opísať) proste jarne! Úžasná svieža vôňa, ale tak akurát, aby nechala vyniknúť aj tie ženské tóny, ktoré obsahuje. :) Určite si v obchode minimálne privoňajte. 
Ako som už spomínala v minulom random článku, začiatkom marca sa mi nejako podarilo ochorieť. Dostávala som sa z toho v spoločnosti tohto super bylinkového čaju od Klember...
...a zázvorového mojito čaju z dm-ky, ktorý kupujeme snáď vždy, ak sa niekto necíti veľmi dobre. Je jasné, že vďaka nim za deň nevyzdraviete, ale na dodržiavanie (chutného) pitného režimu sú úplne super a určite skvele zapôsobia aj na vaše hrdlo. ;)
V aprílovej Emme bol ako darček pribalený tento nádherný lak na nechty s malými zlatými trblietkami od Catrice. Veľmi ma to potešilo, pretože predsa len, kto by nemal rád darčeky, že jo? :D Ale nie, túto farbu všeobecne môžem a zlaté trblietky sa mi do nej nesmierne hodia. Je to odtieň 550 Marilyn & Me (och, ako ja milujem tie ich názvy) a určite bude aj recenzia. :)
Keď som v zľavovej knižke z dm-ky našla kupón na 50% dole z voňaviek Katy Perry, neváhala som a hneď chňapla po tej, čo mi ešte do zbierky chýba. Royal Revolution je krásna dievčenská voňavka, ktorá je síce dosť sladká, avšak podľa môjho názoru nie až tak ako Killer Queen pred ňou. Vonia mi omnoho sviežejšie a určite sa stala mojím jarným favoritom. :)
Taktiež som si zohnala svoj prvý vejár a hneď zistila, aká to je super praktická vec. :D Popri tom, aký je krásny, aj fakt zaženie nepríjemné teplo počas sparných dní a už sa skutočne teším, ako ho budem môcť vyvetrať vonku. 
Veľmi sa mi zapáčil olejček na vlasy s 5 vzácnymi olejmi od Avonu. Po jeho aplikácii som mala vlasy neporovnateľne hladšie, jemnejšie na dotyk a čo ma upútalo najviac, v priemere mi vydržali o deň dlhšie bez umývania, ako som bola zvyknutá. Pôvodne som si myslela, že to s tým nemá ako veľmi súvisieť, ale netuším, čím iným to môže byť spôsobené. :D Navyše krásne sladko vonia, takže za mňa tomuto oleju v spreji rozhodne áno.
Celkom nedávno som ochutnala mliečnu ryžu s príchuťou pistácie od Mullera. V minulom favourites článku som vám ukazovala presne takéto ochutené mlieko a ja si skrátka nemôžem pomôcť, táto kombinácia mi veľmi chutí. Oproti klasickej jahode či karamelu je toto fakt výnimočná chuť. Určite sa po tom poobzerajte, lebo je to lahôdka! :)
Nedávno som sa tak prechádzala po Kiku a čo tam nenájdem? Tieto krásne ceruzky so zvieracími vzormi tam boli v balení len za jedno euro, a tak som neváhala. Neskutočne sa mi zapáčil ten nápaditý dizajn a aspoň takto som sa rozhodne spríjemniť si písanie domácich úloh. :)

Čo ste si obľúbili v marci vy? :)

S.

Komentáre

  1. Oooo, bylinné a zázvorové čaje, to je moje <3 Občas si až říkám, jestli pití takového množství není v důsledku škodlivé..snad ne =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie pásiky su super :) ja som si tento mesiac oblubila miceralnu vodu od Loreal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež mám niekedy problém odhodlať sa na skúšanie nových vecí, hlavne pri jedle :D Ale ten lak je absolútne dokonalý. Nechápem, ako som si ho minule, keď som v dmke hľadala nové laky mohla nevšimnúť. Ale tiež som využila zľavu na tú Katy Perry voňavku :D
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To bola veru najlepšia vec, čo v tej knižke bola. :D

      Odstrániť
  4. Práve som na túto tému robila článok:), znovuobjavila som dve ceruzky na líčenie, ktoré som doma mala celú večnosť, krémový antiperspirant a micelárku od Garnieru a môj evergreen Blistex:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky