Nové prírastky do šperkovnice

Piatok ráno som si predstavovala úplne ináč (spaním tak minimálne do desiatej), ale pani poštárka bola toho dňa veľmi rýchla a už pred ôsmou u mňa zvonila s balíčkom. Objednávala som si náhrdelníky zo stránky Najlacnejšiabižutéria.sk a ich služby môžem pochváliť. :) Už na druhý deň od potvrdenia objednávky som mala krasotinky doma (obe veci však mali skladom, nechcelo sa mi dlho čakať na niečo inšie :D). Náhrdelníky prišli starostlivo zabalené a nebol to žiaden oblbovák, dorazili v takom stave, aký bol sľubovaný. Pre mňa sa táto stránka overila a určite tam zavítam znovu, pretože ceny sú tam skutočne lákavé a podstatne nižšie, ako by ste zaplatili inde.

Už dlhšie som pokukovala po nejakej peknej reťazi na kŕčok, ale dokonca aj u číňana za ňu pýtali nehoráznych 10 a viac eur. :D A nakoľko som človek celkom šetrivý (existuje vôbec také slovo?!), rada siahnem aj po lacnejšej alternatíve. Keď som na tejto stránke našla túto reťaz, najsympatickejšia mi prišla cena, a tak som neváhala, lebo lacnejšie už by som ju asi nezohnala. Je veľmi ľahká a super sa tvarom prispôsobí krku. Jediné mínus pre mňa bolo to, že by som ju prijala aj s dlhšou retiazkou na zapínanie, a preto som si tam nadpojila kúsok, čo som mala doma. Niekomu to však vyhovuje kratšie, tak ide len o vec názoru. :)
Druhý náhrdelník sa mi zapáčil hlavne kvôli nežnej bielej a hravej ružovej. Dohromady tieto farby na mňa pôsobia celkom milým dojmom a zlatá retiazka musí byť (asi som na ňu zaťažená, inú farbu doma ani nemám :D). Nakoľko je farebný, evokuje vo mne nadchádzajúcu jar a zrejme si ho až do septembra z krku nezložím!
Btw, pri tomto náhrdelníku sa mi stalo, že som ho našla aj na inej slovenskej internetovej stránke, ale, milí moji, bol o celých 7€ drahší ako tento! Nuž, niekto sa tu na nás pekne priživuje. To ja len tak náhodou, aby ste boli obozretní a pri prípadnej kúpe nevyhodili peniaze zbytočne. ;)

Páčia sa vám statement náhrdelníky? :)
S.

Komentáre

  1. nádherné sú oba, ale najviac sa mi páči ten prvý :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten první se mi hodně líbí na některých outfitech ale já sama bych ho nosit nemohla mě připadá hodně mohutně protože já na tom krku většinou nic nenosím, mě se spíš líbí takový jako ten druhý ten je moc krásný a veselý:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Obidva sú nádherné! Mne osobne sa trochu viac páčia viacfarebné náhrdelníky (s kamienkami, retiazkami, trblietkami...) , ktoré sa dajú použiť aj na jednofarebnú košeľu a celý outfit oživia. A ďakujem za tip na stránku, určite sa tam pôjdem pozrieť :)
    Krásny víkend!
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  4. náádherné sú ! :) kamoška ma tiez z tejto stranky nahrdelnik :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. reťázka klasická tá nesmie asi žiadnej chýbať :D
    A ten náhrdelník s ružovou sa mi veeeľmi páči, kebyže sa skombinuje ešte s rúžom rovnakej farby tak je to TOP :)

    http://www.anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow! Tak to je fakt krása! xo

    ♥ www.thekawaiiplanet.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky