DIY bavlnkový náramok

Ako ste už mohli vidieť v giveaway článku, nedávno som sa pustila do výroby bavlnkových náramkov v 5 krokoch, ktoré som pôvodne videla vo videu americkej youtuberky Bethany Mota - tu. :) Pozrite si celé video, možno tam nájdete ďalšie super nápady, ktoré vás inšpirujú. ;) 
  Každopádne, táto technika mi prišla veľmi jednoduchá a taktiež aj celkom lacná, pretože bavlniek máme doma hneď niekoľko a náramkov na omotávanie som tiež našla dosť. Nestálo ma to teda prakticky nič. Super je na nich aj to, že si ich viete spraviť úplne podľa seba - či už zvoliť svoje obľúbené farby, alebo pridať prívesky, ktoré vás vystihujú. Menšou nevýhodou bolo, že výroba jedného náramku zaberie cca 20 minút, ale nikde nie je napísané, že ich všetky musíte ozdobiť naraz, že jo? :D Myslím, že na jar sú tou správnou voľbou, pretože obyčajný, nevýrazný náramok dokážete žiarivými farbami prebrať k životu a rovnako bude veselší aj váš outfit. :)

Potrebujeme:
- Náramky; na hrúbke vôbec nezáleží, sama som použila tenšie aj hrubšie
- Bavlnky
- Nožnice
- Kliešte (ak chcete pridať nejaké ozdôbky)
- Prívesky s očkami
- *Bethany použila na upevnenie lepiacu pištoľ (čo je inak super nápad :D ), ale moje náramky boli dosť tenké, takže by to asi nebolo to najlepšie - vám ju však odporúčam. ;)
1. Najprv si na náramok spravím malé očko ako základ, aby sa bavlnka nehýbala.
2. To isté zopakujem ešte raz, aby sa náhodou počas obtáčania nestalo, že sa uzlík uvoľní. (Pri tomto kroku pri hrubšom náramku môžete použiť aj spomínanú lepiacu pištoľ.)
3. A začína sa tá prácna robota. :D Omotávať neustále dokolečka, čo je zrejme najotravnejšie z celého DIY. Ubezpečte sa, že bavlnky sú tesne pri sebe, pretože to lepšie vyzerá celé zakryté, akoby mal vytŕčať iný farebný podklad náramku.
4. A sme opäť na začiatku. Úspešne sme zvládli omotať celý náramok a zakončíme ho úplne rovnako, ako sme začínali. (Ja som však spravila niekoľko uzlíkov naviac, mám tak skrátka väčšiu istotu.)
5. krok je už celkom individuálny, a je ním zdobenie. Náramky vyzerajú pekne aj bez príveskov, ale aj s nimi. ;)
Tadá!

Z tohto DIY, mimochodom jedného z najjednoduchších, som fakt nadšená a presne takéto jednoduché srandy sú pre mňa ako stvorené. Čo vy na to, páči sa vám takýto tuning náramkov? :)

S.

Komentáre

  1. Ja som si kedysi tiež rada vyrábala náramky & stuff :) Je to super zabitie času :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky si dělám náramky z bavlnek a moc se mi to líbí. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já bych hrozně, hrozně ráda, ale jsem takový nemehlo, že mě i z tělocviku při kotrmelcích osvobodili! :x :D
    http://www.plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na tom skoro rovnako :D ale tieto náramky zvládne fakt hocijaký začiatočník v kreatívnych kruhoch. ;)

      Odstrániť
  4. To je super nápad :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky