Jarná

Tento pohodový outfit som mala pred očami hneď, ako mi prišli kopýtka z tohto článku. Nič slávnostné, nič elegantné, iba čisto čistá pohoda vhodná na kávičku s kámoškou či nejakú oddychovú návštevu. Ako som si ináč pozerala tieto fotky, napadlo mi, že vlastne toto je outfit, ktorý ma takpovediac charakterizuje a v ktorom sa cítim asi najviac ako "ja". Obyč pohodlné džínsy z obľúbeného šopu, basic tielko bez akýchkoľvek nápisov či potlače a veľká kabelka na prenášanie harabúrd, z ktorých ma akurát bolí rameno. :) Tento look vyskladaný iba zo základných kúskov šatníka ešte dopĺňam o rôzne kardigány, bižutériu či šatku, alebo ako v tomto prípade - kimono. Mohli ste ho vidieť v jednom random poste spred niekoľkých týždňov, keď som ho ako čisto nové ulovila za brutálnu cenu a až na týchto fotkách ho mám prvý raz na sebe. :D Ale zas, do zimy sa veľmi nehodilo (hahaaa, excuses :D), takže až teraz nastal jeho správny čas! A musím uznať, že je to perfektný kúsok. Je z príjemného materiálu, ktorý má tendenciu jemne chladiť na pokožke aj napriek tomu, že práve pečie slnco. Juch, ako sa ja teším z tohto tepla! Človek sa konečne môže normálne obliekať a nie chodiť nabalený ako medveď. :D


Rifle: H&M
Tielko, kimono, prsteň: New Yorker
Topánky: tu
  Kabelka: Takko
Rúž: Essence, odtieň 13

Ľudia, ozaj silno dúfam, že bude veľa ďalších outfit postov! Uvidíme, ako budem stíhať a ako sa bude chcieť fotografovi (že jo, brácho?), ale veľmi rada by som pre vás fotila ešte oveľa viac. :)
S.

Komentáre

  1. Outfit pěkný, líbí se mi květované kimono, bílý basic a džíny skvěle ladí..jen ty boty mi přijdou moc těžké, takové jako pěst na oko..něco lehčího by vypadalo podle mne lépe..tenisky, baleríny nebo sandály na podpatku ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to kimono je super, nepamätáš si koľko asi stálo? :) vďaka!
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kimono som kupovala vo februárových zľavách a stálo ma len 3€ :)

      Odstrániť
  3. Pekný outfit, to kimono je super! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky