May + June Favourites

Slovami ani nedokážem poriadne vyjadriť svoju radosť z nadchádzajúcich prázdnin. 2 mesiace plné oddychu, akcií s kamošmi, slnka, vody a určite aj blogovania. ;) Na všetky tieto menované veci sa teším asi rovnako. Oddych po tých úmorných 10 školských mesiacoch budem fakt veľmi potrebovať. Že som vyčerpaná na sebe vidím v poslednej dobe dosť zreteľne: v piatok večer totiž zaľahnem do postele už pred desiatou (pričom to zvyklo byť tak okolo dvanástej) a v sobotu ráno sa zobudím až o jedenástej s tým, že sa mi ešte vstávať nechce. :D Ale je to v poriadku, pretože nasledujúce dva mesiace nemám na práci žiadne povinnosti (okrem tých, čo budem robiť rada), ktoré by ma stresovali alebo okrádali o spánok. Akcie s kamošmi si od leta sľubujem každý jeden rok a veľmi často sa mi stáva, že z toho nakoniec absolútne nič nie je. Zažila som už aj situácie, keď som si naplánovala 300 rôznych stretnutí a výletov, ale zorganizovala som možno tak 3 výlety na kávu za 2 mesiace. :D Každopádne, toto leto už musí byť iné a snáď mi hlavné highlighty vyjdú tak, ako chcem. Slnko je pre mňa zdrojom psychickej energie. Dni, keď je zamračené, na mňa vplývajú fakt hrozne a vtedy často vrčím, som nepríjemná a najradšej zavretá v svojej izbe, lebo čokoľvek mimo nej ma dokáže rozhádzať. Potrebujem ho cítiť na pokožke a hoci často nadávam, keď je vonku fakt horúco, v konečnom dôsledku si to vždy užívam. Voda je pre mňa ako druhý domov. Už od detstva som sa stále rada čľapkala a kúpala a veľakrát ma rodičia dokázali dostať z vody len vydieraním. :D Milujem dlhé a pomalé plávanie ďaleko od pobrežia až sa bojím, že ma tam niečo zožerie. :D Milujem potápanie sa s morskými rybami a inými potvorkami. A milujem hlavne ten pocit, keď sa zo slnkom rozpálenej pláže musíte ísť schladiť pod hladinou mora. A blogovanie... :) To je proste jeden z mojich top momentálnych koníčkov. Najlepšie na tom celom je to, že si cibríte vašu kreativitu. Snažíte sa byť inovatívnym. Pozitívne ohlasy vás posúvajú vpred, ale negatívne ešte ďalej. Pre mňa osobne je super pocit už len to, že niečo robíte. A niečo po vás ostáva. Stopa pre skupinu úplne zanedbateľná, ale pre jednotlivca výnimočná. A aj vďaka blogovaniu viem, že nadchádzajúce leto bude pecka. :)

V dnešnom článku vám ukážem moje lásky za mesiace máj a jún. V máji sa mi ich nazbieralo len zopár, tak som sa rozhodla spojiť ich dokopy s júnovými. Nuž a v júni sa mi ich nakopilo toľko, že som nejaké musela zo zoznamu škrtnúť. :D Enjoy!
1. Mini antiperspirant Nivea
 Táto drobná šikovná vecička bola pribalená v júnovom vydaní Emmy (alebo Evy, už si na to nespomínam :D). Každopádne som sa niečomu takému veľmi potešila, pretože počas horúcich dní si so sebou na cesty (alebo kamkoľvek idem) vždy beriem nejaký ten antiperspirant a toto balenie je skrátka na prenášanie najlepšie. 
2. GTA V
 Minulý mesiac si môj brácho v rámci narodenín objednal GTA-čko a odkedy dorazilo, nevieme sa ho obaja nabažiť. :D Pre babu je to asi divná vec, ale fakt ma to baví. Samozrejme, tie nechutné veci ako strieľanie a mlátenie ja nerobím, od toho je tu brat. Rada sa len vozím po meste alebo robím taxi služby. :D Je to však veľmi dobrý zabíjač nudy.
3. Peeling na tvár Garnier
 Už v new inoch som vám spomínala, že ho určite spomeniem aj v inom článku a hľa. :D Tento peeling sa rýchlo stal mojím obľúbeným. Porovnávala som ho s peelingom od Nivey a ten najzásadnejší rozdiel medzi nimi bol pre mňa ten, že po použití Garnieru sa mi pleť zamastila o podstatne dlhšiu dobu, ako pri Nivei. Toto je pre mňa asi najdôležitejšie a keďže Garnier za to získal veľké plus, asi prekonvertujem na inú značku, lebo doteraz som používala výhradne peeling od Nivey.
4. Telové mlieka Avon
 Asi pred týždňom mamina objednala tieto prekrásne voňajúce telové mlieka od Avonu, ktorých vôňa vo mne vzbudzuje veľmi letné pocity. :D Počas leta sa nerada krémujem, lebo keď je teplo, cítim sa pod telovými mliekami ako uväznená vo vlastnej koži. Je to však pomerne dôležité, nakoľko počas horúcich dní dostáva pokožka poriadne zabrať. Vtedy najradšej siahnem po týchto telových mliekach od Avonu, lebo sa veľmi rýchlo vstrebú a nezanechávajú pokožku mastnú. :)
5. Vlasová kozmetika Elséve s materskou kašičkou
 Na leto moja absolútna topka v oblasti starostlivosti o vlasy. Tak ako pokožka, aj samotné vlasy v lete dosť trpia a tento rad je vyvinutý špeciálne pre tie suché. Zmenu v podstate pocítite hneď, pretože vlasy sú hydratované, jemnejšie a prekrásne voňajú aj na ďalší deň od prvotného umývania. :)
6. Prehoz cez posteľ
 Každé ráno si z postele odsťahujem perinu a vankúš a svoje mieste nájdu v šuflíkoch pod matracom. Aby mi na posteli netrónila len plachta, rada si cez ňu prehodím nejaký ten prehoz (alebo ako sa to volá. :D Ak niekto náhodou vie, dajte vedieť v komentoch.) Už dávnejšie som si kúpila jeden bledomodrý s ružovými ružičkami (presne taký, ako bledomodrý vankúš na fotke), ale časom sa poriadne vyšúchal a bolo treba kúpiť nový. Nedávno som sa tak prechádzala po obchodoch a v Jysku som našla tento nádherný farebný dievčenský prehoz a bol dokonca v parádnej zľave, takže som neváhala a brala ho. A neľutujem, vyzerá proste úžasne. :)
7. Vodeodolná riasenka Supershock Max 
 Hoci sa počas leta skoro vôbec nelíčim, občas siahnem po nejakej tej riasenke. A nakoľko je leto spojené s trávením času pri vode, najvhodnejšia je tá vodeodolná. V tomto článku som vám už čo to napísala o najlepšej riasenke vôbec - Max Factorka, ktorá sa však strašne dáva dolu - ale mojou druhou najobľúbenejšou je zaručene Supershock od Avonu. Milujem najmä klasickú verziu, ale aj táto vodeodolná je super a navyše naozaj vydrží.
8. Jahodovo-citrónová Arizona
 Novú Arizonu som nedávno našla v Tescu a nakoľko už nejaký ten čas zbieram jej fľašky, povedala som si, že táto sa medzi nimi bude pekne vynímať. Nie je to však iba o fľaške, že jo. :D Musím povedať, že kombo jahoda-citrón mi ozaj zapasovala. Bolo to veľmi chutné a osviežujúce, ale musím povedať, že pomerne dosť sladké (ale to bude asi len mnou, pretože ja si aj obyčajný džús musím zriediť s vodou :D).
9. Sprchový gél Balea
 Baleu milujem hlavne preto, že má vždy úchvatne voňajúce produkty. Táto značka perfektne mixuje vône a vždy, keď si chcem niečo od nich kúpiť, hrozne dlho váham, ktorý produkt vybrať - a preto často vezmem všetky ponúkané druhy. :D Tento sprcháč vo mne evokuje leto. Má fantastickú sviežu vôňu - niečo presne také, ako by ste chceli voňať v horúci slnečný deň. Plus, stál iba 1€. :)
10. Metalické tetovačky
 Tieto tetovačky boli darčekom v júlovej Eve a veľmi som sa im potešila. Už odkedy sa u nás tento trend objavil, zamilovala som si ich. Už sa nesmierne teším, ako krásne budú vyzerať na opálenej pokožke a už teraz premýšľam, kde bude pre ne najlepšie miesto. :) Btw, pred mesiacom ste sami mohli vyhrať o niečo väčšie balenie metalických tetovačiek v mojej giveaway (touto cestou gratulujem výherkyniam ;).

To boli moji obľúbenci za máj a jún, čo vaši? :)

S.

Komentáre

  1. Metalické tetovačky sú fakt pekné :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty tetovačky jsou super. :-) A z GTA bych se potěšila taky. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skvelý článok :) ten prehoz cez posteľ je dokonalý! a tetovačky plánujem vyskúšať aj ja :) na leto budú super ešte keď sa pekne človek opáli :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já to má mám s vodou naprosto stejně, ale letos v létě si ji bohužel moc neužiju. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechny sprchové gely a krémy od Balea naprosto zbožňuju :) Dostávají mě tou úžasnou vůní:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Metalické tetovačky sú super a tú príchuť Arizony som ešte neskúšala.... Musím napraviť :D
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Metalické tetování bych si také chtěla pořídit!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten mini dezodorantík mám tiež a je fakt suprový :D a aj ten šampón od Elséve :D a teotavačky sú proste tiež bomba :D

    http://iamgirlwithpinknails.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky