Letný new in

Dlho som rozmýšľala, či vôbec tento článok spravím, ale nakoniec som sa rozhodla pre kladnú odpoveď. Ja sama mám new iny veľmi rada a možno sa takí nadšenci nájdu aj medzi mojimi čitateľmi, tak prečo nie? ;) Niektoré z vecí, ktoré tu uvidíte, som si kúpila už asi pred mesiacom a niektoré len včera, takže tie mesačné som už stihla aj nosiť (na topánkach to vidieť a vlastne ste si ich už možno všimli v tomto outfite). Práve to bol dôvod, prečo som s písaním tohto článku váhala - bola som na pochybách, či sa dá niečo kúpené pred mesiacom považovať za ultra nové a potom to pospájať s niekoľkými ďalšími nákupmi. Každopádne som si povedala, že sú to všetko veci kúpené toto leto a keďže aj minulý rok som taký článok písala, prečo neostať verná tradícii? :D
  V komentároch sa kľudne pochváľte, čo pekné ste si na seba kúpili vy. :)

Tieto nazúvačky som si kúpila v H&M-ku s cieľom, že ich budem nosiť ako ku gatiam, tak k šatám. Sú super vzdušné, pohodlné, škoda len, že biela sa tak rýchlo zašpiní (a pri mne obzvlášť :D). 
Ďalšou novinkou sú u mňa tieto žabky so super kvetinovým motívom, ktoré mám z Gatu. Stáli len asi 2€ a so žabkami z tohto obchodu mám skúsenosť, že hoci vyzerajú, že sa rýchlo rozpadnú, v skutočnosti vydržia veľmi dlho v dobrom stave.
Spodok aj vrch plaviek mám z New Yorkera, kde som si vlastne plavky ani neplánovala kúpiť. Dopadlo to však tak, že si ma bodky omotali okolo prsta a celá uveličená som si ich musela doniesť domov. Spodok k bodkovaným bikinám sa mi vôbec nepáčil, tak som si vybrala tento háčkovaný biely, ku ktorému som už dlho mala sediaci vrch.
Ako vidíte, laky mám od Rimmelu a oba sú krásnej letnej farby. Mojím favoritom je asi ten levanduľový a túto edíciu som ešte neskúšala, tak sa na ne veľmi teším. Dezodorant Adidas je mojou alfou omegou po celý rok. Tento konkrétny vonia pekne, ale nemôžem si pomôcť, stále v ňom cítim nejaký mužský prvok a k ženskej vôni mi proste nesedí. :D Každopádne som si ho kúpila na dovolenku a tam mi v podstate bude úplne jedno, ako vonia, len nech je spoľahlivý.
Šortky sú z Gatu (opäť :D) a boli maximálne neplánovanou kúpou, ale jeden pohľad (a jedno skúšanie) rozhodli o ich osude. Vzor je podľa mňa totálne letný a už sa teším, kedy ich prevetrám na nejakom fesťáku (keeping fingers crossed O:) Navyše som ich kúpila v zľave za 6€, takže mi ani nevadí, že sú trochu tenšie. Na leto sú super. :)
Už po prvom kúpenom kimone mi bolo jasné, že si ešte kúpim nejaké ďalšie. Avšak tie, čo sa mi páčili, stáli skoro vždy okolo 30€, čo sa mi za tenučký kúsok látky videlo fakt nehorázne veľa. Postupne som sa vzdávala nádeje na niečo pekné a v dobrej cene a znovu sa mi osvedčilo, že keď nehľadáš, nájdeš. :D Včera som totiž v New Yorkeri zbadala toto kimono a srdce mi zaplesalo. Milujem vzor, farby a hlavne strapce na spodku. Kimončo by mohlo byť z trochu tenšej látky, ale zase na chladnejší letný večer je to to pravé. :)
Poslednou vecou je táto broskyňová bunda, tiež NYer. Iba tú jedinú som skutočne potrebovala. :D Nemala som žiadnu takúto teplákovú bundu a chcela som nejakú so zipsom, aby som sa mala v lietadle do čoho zababušiť. Rozhodovala som sa medzi sivou a touto broskyňovou. Ružová vyhrala preto, lebo som si povedala, že si cez leto nebudem kupovať nič v nevýrazných farbách (hoci tá sivá bola tiež super!).

Ako som už spomenula vyššie, o kratučkú chvíľu ideme na dovolenku a toto bude odo mňa asi posledný článok na najbližšie 2 týždne. V počítači mám prichystané milióny fotiek a nápady na ďalšie články, ale fotky potrebujú pár hodín editovania a články pár hodín času za premyslenie. A práve toho času nie je tak veľa. Povedala som si, že bude lepšie, keď to neuponáhľam a dám si s článkami patričnú námahu, aby som s nimi bola čo najspokojnejšia.

O 2 týždne potom môžete čakať tony slnečných fotiek! Ja vám želám pekne strávený čas a dúfam, že si ešte teplo užijete kdekoľvek budete. ;)

S.

Komentáre

  1. Skvělé nákupy.Opravdu sis moc hezky nakoupila, všechny věci se mi líbí a je super, že sis vzala tuto broskvovou barvičku, protože léto má být barevné. Na dovolené si to užij a v pořádku se vrať. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Koupila sis opravdu moc krásné věci! Hlavně to kimono vypadá naprosto úžasně! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kraťasky sú úžasné :3


    www.lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máme stejný lak na nehty od Rity:) jinak ty aztécké šortky jsou parádní:))
    One blondie life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ach, tie laky majú nádhernú farbu!

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkné kousky sis pořídila...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bílé boty jsou zlo, ale když ony jsou tak pěkný všechny. :D A ta růžová mikina je TOP! :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak :D vždy, keď si kúpim biele topánky, chodím v nich po centimetrových krokoch rýchlosťou slimáka, aby som ich náhodou niekde neošuchla. :D

      Odstrániť
  8. Ach bože, ty kraťasy ♥ Jsou nádherné:)
    KraŤasy jsou vlastně mým nejoblíbenějším kouskem oblečení :D Ale letos jsem si pořídila jen jedny. Přijde mi, že loni bylo v obchodech víc krásných kousků

    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To kimono je krásné a bílé tenisky jsou klasika:))
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty šortky jsou úžasné! Snad se s nimi na nějaký fesťák vypravíš ;)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super šortky, aj plavky :) uži si dovolenku, teším sa na fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mne sa páčia veľmi tie laky, hlavne ten ružovkastý je super, najmä na leto:)

    http://baribircak.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. úplně chápu, že sis ty šortky musela vzít, jsou opravdu krásné, také by se mi takové líbily;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásný článek, takovou mikinu si musím taky koupit :D
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Taková mikča by se mi taky hodila, pěkně jsi pokoupila.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Plavky, lak na nechty i žabky sú naozaj nádherné. To by som si i ja v momente kúpila :) No i ostatné vecičky sú super

    Budem veľmi rada, ak sa zapojíš do mojej 1. GIVEAWAY :) alebo nahliadneš môj blog :-* Moja srdcovka - blog by Katy

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Krásne veci :) Laky od rimmelu zbožňujem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky