July + August Favourites

V poslednom čase mi očividne nie je súdené urobiť raz do mesiaca samostatný článok s obľúbenými produktami, pretože aj minule som musela spojiť dva mesiace dokopy. :D Otvorene priznávam, že počas júla sa mi nazbieralo len veľmi málo obľúbených vecí a radšej som počkala, čo prinesie ďalší mesiac. A priniesol toho o dosť viac, hoci ma celkom udivuje, že sú to tentokrát takmer všetko kozmetické produkty. 
  Moja maličkosť nie je žiadny kozmetický guru. Vôbec sa v kozmetike neviem orientovať a ani ma to nebaví tak, ako iné činnosti. Každopádne som si povedala, že ak natrafím na niečo vážne dobré, prečo to neodporučiť ďalej? Všetky vecičky z dnešného článku sú značiek, ktoré pravdepodobne už dávno poznáte a možno sami používate. Čo je na nich ale také zvláštne je to, že sú pre mňa obrovskými pokladmi a toto leto by som sa bez nich na milión percent nezaobišla. :)
  Ste zvedaví, ktoré to sú? ;)

Ešte pred tým, ako sa vrhneme na tú kozmetickú časť, vám musím ukázať môjho letného zmrzlinového favorita. Teda, jedného z dvoch. Je ním tento malinový sorbet, ktorý mám z Lídla. Niečo tak dobré a lahodné som už dlho nejedla a navyše sú v ňom cítiť kúsky malín. Odporúčam všetkými desiatimi. :)
Druhým favoritom je toto drobné balenie jahodovej drene z Jednoty. Natrafila som naň celkom náhodne, ale odvtedy mám pravidelnú zásobu tejto pochúťky v mrazničke. Najlepší prívlastok pre túto zmrzku je osviežujúca. Ak máte radi drene, skúste túto. ;)
Teraz konečne ku kozmetike. Asi ma celkom dobre budete chápať, keď poviem, že cez leto sú moje vlasy vystavené tepelnej katastrofe v podobe usilovne žiariaceho slniečka, pričom ešte aj ten horúci suchý vzduch im dáva poriadne zabrať. V dôsledku toho budem musieť jednoznačne ísť v septembri pod ruky kaderníčke, ale dovtedy si veľmi rada vypomáham sadou Extraordinary Oil od Elséve. Šampón aj balzam na vlasy z tohto radu mám tiež veľmi rada, ale najviditeľnejší efekt vytvorí táto maska na vlasy. Ak sú vaše vlasy na tom skutočne zle, toto je skvelá prvá pomoc. Jediné, čo mi na Extraordinary Oil vyslovene vadí, je, že sa vôbec neviem stotožniť s vôňou. 
Tento sprchový gél vám musím predstaviť ako môj ultra mega najobľúbenejší na celom svete! :D Toto Fačko totiž vonia úplne prekrásne, čarovne, lahodne a neviem ako všelijako skvele a čo je na ňom najlepšie, tá úchvatná vôňa sa na vašej pokožke udrží ešte veľmi dlho po samotnom sprchovaní. Pre mňa je tento sprcháč totálnou letnou láskou a vy ho rozhodne skúste, lebo stojí za to minimálne si k nemu pričuchnúť. ;)
 Už dávno viem, že Balea má niekoľko super kozmetických produktov, ale priznám sa, pri tomto olejčeku na vlasy som bola celkom skeptická, hoci som sa už veľa ráz stretla s pozitívnymi ohlasmi naň. Až po vyskúšaní som však dokázala plne oceniť jeho kvality. Spravil mi s vlasmi to, čo máloktoré iné olejčeky. Aj úplne dokatované končeky boli s ním krásne jemné, vyživené a efekt slamy bol na sto honov ďaleko. Vlasy s ním nadobudli pekný tvar a držali pokope. Je to super ochrana pred ich vysychaním. Navyše naozaj pekne sladko vonia, čo je len príjemné plus. :)
Áno, znovu ďalšia vychytávka z vyhranej giveaway (Martinka mala asi dobrý nos na darčeky :). Táto riasenka Get Big Lashes od Essence sa rýchlo stala mojou obľúbenou. Má skvelý tvar štetca, ktorý je k tomu pomerne veľký a štetinky husté. Veľmi dobre sa mi s ním pracuje a riasy vyzerajú oveľa dlhšie. Objem som už zvykla mať aj väčší, ale dĺžke rias sa s touto maskarou hocaká iná nevyrovná. 
Tento deosprej od Baley som si kúpila len nedávno, ale hrozne som sa z neho potešila, lebo prekrásne vonia. Už dlho som nemala tak sviežo voňajúci dezák a tento s ružovým pomelom je naozaj geniálny. Popri iných dezákoch od tejto značky sa pohybuje v skupine tých, ktoré sú celkom dlho aj cítiť. Samozrejme, nie celý deň, ale dlhšie, ako ostatné. Navyše cena 1,39€ za 200ml je pre mňa bezkonkurenčná. 
Ďalším mojím obľúbeným antiperspirantom je tento od Dove. Produkty z výťažkami z uhorky a zeleného čaju sú od Dove moje obľúbené, pretože sa po ich použití cítim naozaj čistá (neviem, ako ináč to vysvetliť, lebo toto prirovnanie je naozaj najvýstižnejšie :D). Všimla som si, že tento antiperspirant je naozaj veľmi účinný, lebo dokázal poriadne minimalizovať potenie aj v tých najhorúcejších dňoch. Na leto jednotka.
Asi najväčším letným záchrancom bola pre mňa táto voda v spreji od Baley. Mala som ju so sebou na Grape a poviem vám, že pri tých 37°C bolo niečo takéto úžasným pomocníkom. Kedykoľvek som cítila, že na mňa idú mdloby alebo sa skrátka začínam variť vo vlastnej koži, ovlaženie týmto sprejom bolo fakt darom z nebies. :D Inak ho rada používam aj len tak doma alebo mamka v práci. Na leto môj najväčší must have.

Bez čoho sa vy v lete nezaobídete? :)

S.

Komentáre

  1. Sprchový Fa je skvelý :D veľmi sa mi páči ten nápad ako si ho poliala vodou :D super článok!
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si teraz v auguste kúpila jednu riasenku od Essence ale to je tragédia až na plač :D Chystám sa na recenziu o nej nech vyvarujem každého koho by len napadlo ju chytiť v obchode :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Balei si kupuju balzám za 40 korun na tamě hnědé vlasy a jsem spokojená! Jelikož je trošku zabarvená, tak dodá vlasů trochu té barvy ale zároveň se vlasy krásně lesknou :)
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem si koupila jen pár věcí (psala jsem o tom u sebe na blogu) měla jsem štěstí na slevy.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ááno! ten sorbet z Lidla je mňamózny :D ja, čo nie som najväčší fanúšik zmrzliny, som zjedla hneď polovicu na jedno posedenie. veľmi by som chcela skúsiť aj mangový :)
    Fa-čko príležitostne určite ovoniam . :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hi there:)
    Nice favorites. I really like the Fa Pink Passion Shower gel and I always keep one of the Balea water sprays in my fridge.
    Would you like to follow each other to stay in touch? If you follow my blog I'll follow you back as soon as I see it.
    Have a wonderful day,
    Lena

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Milá Sabčo, teda povim ti, že jsi mě pořádně nalákala na rychlou návštěvu drogérie. Regál s Baleou vezmu útokem jako první. ;) Teď jsem si od B. koupila extrasuper voňavou pěnu na holení s plameňákama na obalu, tak si chrochtam blahem. ;)
    Měj se krásně, Vivi. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Thanks for following my blog.
    I just followed you back.
    Have a wonderful day,
    Lena

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky