Letný room decor, časť 2

Ako ste si určite všimli, nedávno som pozmenila dizajn blogu a musím povedať, že sa mi toto farebnejšie prevedenie neskutočne páči (tak dúfam, že aj vám :). Povedala som si, že čierno-biela kombinácia je príliš nezaujímavá a možno aj pochmúrna, a nechcela som na vás prenášať nič iné ako pozitívnu energiu. Omnoho viac teraz vyjadruje celé srdce blogu aj moje veľké odhodlanie pokračovať naďalej v tom, čo robím tak rada. A práve vďaka vašej priazni to tak milujem. V poslednom čase sa totiž blogu veľmi darí a asi ešte nikdy som články nepísala s takou radosťou, ako teraz. Snáď sa vám tu teda bude páčiť aj naďalej. ;)

  Po všetkých tých dovolenkových článkoch by som ešte veľmi rada ostala pri letnej téme. Možno si spomínate na tento článok, v ktorom som vám ukazovala niekoľko letných DIY nápadov na vyzdobenie izby. Vtedy by mi ani vo sne nenapadlo, že ešte počas toho istého leta vyjde druhý takýto článok. Nejako sa mi proste nazbierali ďalšie nápady, lebo takéto "urob si sám" prkotinky naozaj milujem (a určite k tomu dopomohli aj hodiny a hodiny strávené na Pintereste :D). Znovu ide o úplne jednoduché a rýchle dekorácie a bez ďalších zbytočných slov vám ich ukážem. :)

Z DIY, ktoré uvidíte nižšie, mi ostal vzorovaný papier, tak som sa ho rozhodla zužitkovať. Nakreslila som si šablónu fúzikov a vystrihla ich. Založila som ich do fotorámiku, ktorý som ešte premaľovala do veselšej farby a ako pozadie som použila obyčajný biely výkres.

Toto DIY bolo výplodom fantázie z dlhej chvíle. :D Hrala som sa s fotkami na stránke Picmonkey a našla tam super rámček, ktorý z fotky spraví polaroid. Vyhľadala som si teda niekoľko super ultra mega letných obrázkov, vytlačila ich ako polaroidy a vystrihla, aby boli všetky rovnaké. Potom som na poličku zavesila špagátik, na špagátik zase mini štipcami (z Kiku, celé balenie stálo iba 1€ a bolo ich tam asi 30) pripla fotky. Tadá! Musím povedať, že táto dekorácia je asi moja top najobľúbenejšia, lebo mi totálne skrášlila celú izbu. :) Plánujem si takto vytlačiť aj fotky kamošov a rodiny a obmieňať to podľa ročných období, lebo sa mi to hrozne páči.
Už dlho som pomýšľala na to, že by som mala niečím oživiť kvetináče. A taktiež som dlho chcela na niečo využiť šablónu sloníka, čo som si nakreslila pôvodne kvôli niečomu úplne inému. Voľba bola teda jasná - našla som na internete nejaký pekný vzor, vytlačila a vystrihla z neho obkresleného slona. Stačí už len prilepiť na špajdľu a je to. :)
Na túto škatuľku od Ferrera som prilepila prázdnu menovku, čo som si vytlačila z Picmonkey (sú už predom hotové na použite, viete si však zmeniť farbu aj veľkosť). Aby to celé nebolo len také fádne s jednou nálepkou, použila som bavlnovú washi pásku na obtiahnutie celého obvodu škatuľky. 
Nedávno som našla moju zbierku dovolenkových mušlí a povedala si, že by sa ich patrilo niekam vystaviť. Najlepšia voľba je priesvitná nádobka, kde ich všetky vidno. Pozor len pri aranžovaní, lebo táto činnosť dokáže byť poriadne zdĺhavá, kým ste s výsledkom spokojní. Ja sama som to presýpala hore dolu, vyberala a premiestňovala. Nakoniec sa mi najviac zapáčila varianta, kde tie najmenšie mušle sú na spodku a smerom hore sa zväčšujú. 
Posledným DIY sú tieto letné svietniky. Nádobky mám z vyhorených sviečok z Ikey, ktoré sa podľa mňa vždy oplatí nechať si, pretože nikdy neviete, kedy sa vám na čo zídu. Nasypala som do nich dovolenkový piesok, do stredu zapichla sviečku a okolo nej poukladala mušle.

Stránka Picmonkey je celkom super a vždy plná prekvapení, takže ak máte na pláne nejaké DIY, aspoň zbežne si poprezerajte, čo všetko sa tam dá robiť. Mne to už nespočetne veľakrát pomohlo. ;)
S.

Komentáre

  1. To jsou super nápady:)) Nejvíc se mi líbí nápad s těmi fotkami jako "polaroid" :)
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Svietniky su krásne <3
    www.lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné nápady! Najviac ma oslovila asi šnúra s fotkami o ktorej rozmýšľam už dlhšie a svietniky. A mušle v podobnom džbáne či vo váze či v čom to mám v izbe tiež a je to fakt super dekorácia :) Skvelý článok!

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty fotky na poličce jsou úžasné! určitě to pak "založím" v novém bytě s přítelem :)
    jinak u mě na blogu je giveaway - www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. po vymaľovaní izby určite niečo z toho použijem :3

    http://nicolettelear.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Také takto využívám sklenice od svíček z Ikei nebo klasické na šampanské, fo nich nasypu malé mušle a zahrabu do toho čajovou svíčku.

    Dendy beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. super nápady :) Draculu by som si chcela prečítať.
    takto poukladané mušle mám tiež po celej izbe :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky