Camel coat

Odkedy som v kuloároch začula chýry o prichádzajúcom snehu, prepadla ma totálna vianočná nálada. Sneh síce v princípe rada nemám, pretože neznášam zmrznuté nohy a skrehnuté ruky, ale keď ho sledujem z tepla mojej izby padať vonku, vtedy sa mi páči nehorázne. :)
  Možno je táto nálada spôsobená aj maximálne vianočným svetrom, ktorý mám chuť nosiť od rána do večera a mohli ste ho vidieť tu. Taktiež u mňa v poslednom čase dosť fungujú citrusové plody, za všetky spomeniem hlavne grepfruit, pretože šťava z neho je moja all-time-favourite. Izbu pomaly začínam zahlcovať zimnou výzdobou a snáď sa mi podarí o tom zbúchať aj článok. Na Spotify ma čoraz viac láka pustiť si svoj vianočný playlist. Na stole mi neustále stojí hrnček s pariacim sa čajom (a niekedy aj dva). Pred pár dňami som začala čítať The Perks of Being a Wallflower a myslím, že na toto obdobie snáď ani neexistuje vhodnejšia knižka. Pomaly si začínam spisovať darčeky, ktoré komu na Vianoce podstrčím a tento rok som na seba celkom pyšná, lebo som vymyslela veci, ktoré by neskutočne potešili aj mňa samotnú. :D Tak snáď to vyjde!
  Ako som vám v minulom článku písala, že sa práve nachádzam v mimoriadne spokojnom životnom úseku, tak to isté želám aj vám a hlavne v tomto začiatočnom zimnom období. Pretože je jednoznačne najkrajšie zo všetkých. ;)

Dnes tu mám pre vás outfit, ktorý bol fotený za veľmi teplého jesenného dňa (myslím, že som mala pod kabátom iba tričko s krátkymi rukávmi), kedy bolo tak nádherne, že mi takéto dni pripadajú neskutočne vzdialené. Každopádne som rada, že som na blog stihla aspoň jednu takúto jesennú srandu, lebo každá ďalšia už bude zrejme v obrovskej vetrovke a mega šáli. :D
Topánky: tu
Rifle & kabelka: New Yorker
Kabát: F&F
Prsteň Gate
Okuliare: z Grécka

S.

Komentáre

  1. Wau, to je naozaj skvelý outfit :D kabát je úžasný a tie topánky !! :D ale na druhej strane ťa obdivujem že v tom vieš chodiť :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie topánky sú ináč veľmi pohodlné a z tých opätkových, čo mám, sa mi v nich chodí asi najlepšie. Oni sa len zdajú také vražedné. ;)

      Odstrániť
  2. Prsteň je veľmi zaujímavý a páči sa mi outfit. Jediné čo sa mi trošku nepáči je tá špička na topánkach. Inak chválim :) A obdivujem ťa, že už máš vymyslené darčeky, ja stále tápam :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi sa mi páči kabátik a kabelka :)
    www.simplytheblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherný outfit, máš skvělý vkus. Prsten se mi moc líbí, vypadá zajímavě a ten kabát je suprový. Na podobné boty jsem se taky dívala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelé fotky, ako vidím si z Levíc, super! :)
    Ani nie sme si ďaleko :)

    sydneysleek

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky