October favourites

Ako sa začal október preklápať do novembra, nejako ma začala chytať predvianočná nálada. :D Trošku za to mohli aj vecičky a články, ktoré pridávam na Želania, a tie vo mne vzbudzujú chuť na vianočné prázdniny v obklopení sviatočnou atmosférou. Veľa určite spravili aj sviečky, ktoré mi neustále horia v izbe, a dekoračné svetielka, ktoré mám tiež všade rozvešané. Ľudia naokolo začínajú vo veľkom konzumovať mandarínky a ich neobyčajná vôňa vo mne evokuje Vianoce. Koženkové bundičky som vymenila za zimné vetrovky a kabáty a tenké šatky za šály. Na Spotify je jedným z mojich najobľúbenejších playlistov Late Night Jazz a Acoustic Covers a práve tieto albumy dokážu nastoliť krásnu, pokojnú atmosféru, ktorou sa v poslednom čase obklopujem. Do toho horúci čaj, dobrá knižka a moja fialová deka, no a vrchol útulnosti je na svete. :) 
  Neviem, či je na tieto vianočné myšlienky skoro alebo nie. :D Nikdy som totiž nemala rada, keď už pomaly od konca septembra všade zneli vianočné reklamy. Každý už začínal riešiť darčeky a výzdobu, na druhej strane mi ale toto momentálne až tak neprekáža. Ktovie, čo to so mnou je. Asi už starnem a začínam byť až príliš sentimentálna. :D
  Povedzte, ako ste na tom vy. ;)

Prvým produktom z mojich októbrových obľúbencov je táto paletka očných tieňov od Essence. Dostala som ju od Martinky a v nejakom článku som vám už o nej vravela, ale tak intenzívnejšie som ju začala používať až s nástupom jesene. Krásne hnedé tóny mi totiž najviac pasujú práve k súčasnému ročnému obdobiu. Na druhej strane ale sedia mojej hnedej farbe očí po celý rok, takže budú u mňa obľúbené zrejme aj naďalej. Super sa mi s nimi pracuje a pekne držia, takže sa možno poobzerám po ďalších z tejto série, ale tam si už nie som istá odtieňmi. Vôbec sa mi totižto nepáči, ak má niekto hnedé oči a zvýrazní ich povedzme modrou. :D 
V októbri sa mi veľmi zapáčil antiperspirant Dove s vôňou grepfruitu a citrónovej trávy. Vonia veľmi sviežo a príjemne a vôňa sa celkom dlho drží, čo je podľa mňa obrovské plus. Čo sa týka tohto druhu kozmetiky, vyberám si ho zvyčajne na základe vône a toho, ako dlho ju bude cítiť. Ak by mi niekto odporúčal nejaký úplne skvelý produkt, ktorý by mi ale nevoňal, s najväčšou pravdepodobnosťou by som si ho nekúpila. :D
Ďalším obľúbencom sa stala táto pleťová voda od Clean&Clear. Túto značku som používala už od dávnych čias, kedy som sa začala venovať poctivému čisteniu pleti, ale toto konkrétne prevedenie som nikdy neskúsila. V októbri prišla moja premiéra a musím povedať, že som veľmi spokojná. Pleť mi dokonale zbaví mastnoty a tvár udrží matnejšiu dlhšie ako pri mnohých iných vyskúšaných pleťových vodách. Jediné, čo mi na nej lezie na nervy, je to hlúpe otváranie, s ktorým musím hodnú chvíľu zápasiť. 
Riasenka Colosal Go Extreme od Maybelline ma veľmi milo prekvapila. Spočiatku som jej vôbec nedôverovala, lebo kefky tohto tvaru nemám veľmi rada a nejako mi proste nesedia, ale povedala som si, že za skúšku nič nedám. A spravila som dobre, lebo čuduj sa svete, pracovalo sa mi s ňou celkom dobre. Mihalnice mi veľmi pekne oddelila a predĺžila a celkovo na mňa pôsobila tak šikovne. Do budúcna si ešte robím zálusk na Sensational Lashes, lebo tú vychvaľujú úplne všetci, tak som zvedavá. :)
Od Dovu som vyskúšala šampón a kondicionér Oxygen Moisture a hoci používam úplne iné typy šampónov a celkovo starostlivosti o vlasy, veľmi sa mi zapáčili. Vlasy boli na dotyk oveľa príjemnejšie a dokonca som si všimla, že s používaním tohto šampónu sa mi doba umývania posunula tak priemerne o deň, čo je u mňa dosť veľa. :D Vôňa je tiež super, je pomerne jemná a nepatrná, ale svieža. Nabudúce si ho už nekúpim, lebo potrebujem starostlivosť s iným zameraním, ale vám ho určite odporúčam. ;)
 Ďalší obľúbenec je z trochu iného súdka, ale jednoducho som ho tu musela spomenúť. Ja príliš jogurty nejedávam, pretože neobľubujem tie klasické príchute ako jahoda či vanilka, ale ak sa niekde mihne niečo originálne, rada to skúsim. A práve grécky jogurt s gréckym medom z gréckeho týždňa v Lidli mi urobil radosť. Chutil úplne presne ako pravé grécke pochutiny a myslím, že za to mohol hlavne med, ktorý chutil úplne ináč, ako tie v našich končinách. Mal veľmi špecifickú chuť, ktorá by asi neulahodila každému, ale podľa mňa bol naozaj super. 
A pri neobyčajných jogurtoch ešte ostaneme. Jogobella vymyslela podarenú limitku jogurtov s príchuťou ovocných koláčov s kúskami ovocia aj keksíkov. Človek by neveril, že sa chuť koláča naozaj dá pretransformovať do jogurtu. :D Mojím najobľúbenejším sa stal čučoriedkový, avšak tomu sa, bohužiaľ, nepodarilo dostať na fotku. 

Poznáte alebo ste skúšali nejaký z týchto produktov? Čo ste si v októbri obľúbili vy? :)
 
S.

Komentáre

  1. Super článok :D tie paletky od essence sú skvelé :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow ta jogobella vypadá chutně :3

    http://thechicflair.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jogobellu som začala jesť aj ja. Je skvelá ! :)

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super príspevok, vela inšpirácie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To už je opäť nová Maybelline riasenka? Zatiaľ som ju nezaregistrovala, ale teším sa, skúšala som síce len jednu jedinú One by One, ale bola úžasná a o týchto Colossal čítam len samú chválu, určite vyskúšam.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Grécky jogurt s medom je mňam :) :)
    Pozývam ťa na svoju prvú giveaway: http://drewsbeauty.blogspot.sk/2015/11/moja-prva-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky