Smaragdové šaty a maličkosti

Pred rokom o takomto čase by som zrejme začala článok tým, že by som sa poriadne posťažovala na to, že sa škola začína čo nevidieť, že mám kopec roboty a málo času a súrne potrebujem niečo, čo by ma odpútalo od hlúpostí, ktoré som v sebe riešila, aby som bola znovu spokojná. To je však ďaleká minulosť. :) Hrdo môžem vyhlásiť, že tú tak dlho hľadanú spokojnosť som konečne našla. A mám pocit, akoby sa každým dňom prehlbovala. Zrejme za to môže (medzi iným) aj kvantum maličkostí, ktoré mi v poslednom čase robia radosť. Napríklad môj pracovný stôl zdobí maličký kalendárik s 366 inšpiratívnymi citátmi pre pokojnú dušu a zatiaľ vo všetkých som sa úplne v nich našla. V blízkej budúcnosti plánujem celkom veľký zásah do mojej izby, čomu sa teším, pretože za 4 roky bývania v novom dome až teraz prišla príležitosť na zmenu. Viem, neznie to ako maličkosť, samotný proces je, naopak, dosť prácny, ale výsledok a hlavne význam, aký to pre mňa bude mať, je čosi jednoduché, ale hlboké. Včera som bola po dlhom čase v knižnici a oslovilo ma tam toľko kníh, že som si ich chcela vziať domov tak aspoň 20. Táto čitateľská eufória ma v dobrom prekvapila a postarala sa o celkom dobrú náladu. V neposlednom rade som sa často stretávala s priateľmi a vedomie, že sa práve nachádzajú v príjemnej etape života, je na nezaplatenie. A ďalším mini pozitívom je, že hoci som sa v noci strhla zo sna a bleskovo začala chystať do školy, krátko na to som si uvedomila, že žiadna škola zatiaľ nehrozí a mohla som si spokojne ľahnúť späť. :)
  Aké maličkosti nedávno potešili vás? ;)

Šaty: Terranova
Kabát: Gate
Šál: Pimkie
Čižmy: Lasocki
Kabelka: H&M
Rúž: L´Oreal, odtieň 135
 
S.

Komentáre

  1. Mě potěšilo to, že napadnul sníh. Normálně bych z toho takovou radost neměla, ale jak je to čím dál větší vzácnost, tak z toho mám fakt radost. A dneska o to větší, protože svítí sluníčko a všechno se to venku třpytí a je to fakt nádhera :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten pocit, kdy ráno rychle vstávám, že musím jít do školy a potom zjistím, že vlastně vůbec nikam nemusím moc dobře poznám. Když jsem chodila do školy, tak se mi to stalo tuším 2x. :-D Šaty jsou moc pěkné, sluší ti to. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie šaty sú krásne, veľmi ti pristanú :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekne saticky a taka pozitivna energia by sa veraze zisla aj mne

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Celý outfit je super a šaty sú krásne:) akurár by som možno zmenila kabátik! A podobná kabelka by sa aj mne páčila.
    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super šaty a aj kabelka so šálikom! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ooo toto sa mi veľmi páči, krásna kombinácia, môj šatník by potreboval asi doplniť farby!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc ti to sluší!! Hezký outfit'

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky