January + February favourites

Obrovskou nevýhodou prázdnin z môjho pohľadu je, že vďaka nim mám kopec času na premýšľanie. Aj pri povinnostiach, ktoré sa vyskytnú, majú myšlienky voľný priechod, lebo ma od nich rozptyľuje omnoho menej vecí, ako keď som v škole. Hrozne často myslím na minulosť a hoci viem, že by som to robiť nemala, neviem si pomôcť. Snažím sa v nej nájsť odpovede, doplniť skladačku a možno dospieť k čomusi, čo ma v budúcnosti od podobného bremena oslobodí. A pri tomto rozjímaní sa veľmi často sama prichytím, pričom ani hodnú chvíľu neviem, že to robím. :D Najhoršie to je v noci, kedy je ticho všade naokolo priam ohlušujúce; a práve vtedy sú myšlienky najhlasnejšie. Postupne ma to začína otravovať, lebo dnes ráno som sa zobudila tak hrozne nevyspatá, ako už dlho nie. :D Ak máte podobný problém, nemáte na to náhodou nejaký osvedčený liek? :)

Aby som ale prešla k podstate tohto článku - jednou z najobľúbenejších kozmetických srandičiek sa pre mňa vo februári stal tento sprchovací gél od Baley. Najviac som si na ňom obľúbila neskutočnú sladkú vôňu, ktorá vo mne evokuje čosi z detstva, čo ale neviem dobre definovať. Gél je veľmi jemný a parádne pení, čo pri baleáckych sprcháčoch nie je až také bežné. :)
Aj keď sa antiperspirantom snažím vyhýbať a používať skôr deospreje, tento od Adidas si ku mne nejako našiel cestu a keďže sa mi v drogérke páčila jeho vôňa, povedala som si, že ho vyskúšam. Čo sa týka výdrže vône, tak až tak dlho netrvá, ale potenie zastaví pomerne dobre. Odporučila by som ho hlavne pri športe. ;)
Mám teraz také obdobie, že sa skoro vôbec nemaľujem, ale celkom si to kompenzujem lakmi na nechtoch. Neviem prečo, ale keď na nich žiadny nemám, začínajú ma žrať mrle a s ním sa cítim omnoho kľudnejšia. :D Preto som si rozšírila zbierku o dva laky od Miss Sporty, ktoré som paradoxne v déemke obzerala už pár mesiacov. Červený je úplná klasika, ale ten čierny s 3D textúrou ma totálne odrovnal. Mám pocit, že tak skvelý lak som už dlho nemala. Viac vám o oboch poviem v chystanom článku o obľúbených lakoch, tak stay tuned! :)
 V déemke som si tiež zaobstarala nový štipec do vlasov, pretože doma nič iné nenosím. Vždy som hrozne nervózna, keď mám po ruke len gumičku a vlasy mi z nej stále vypadávajú do čela. :D Preto je teda štipec prvá voľba a tento čierny je skôr taký ,,gumovitejší" ako všetky plastové, ktoré sa vám zlomia po jednom stlačení. Len dúfam, že ma nesklame a tiež sa skoro nezlomí. :D
Pleťová voda od Garnier bola skôr nevyhnutným doplnkom do kúpeľne ako rozmar pri kozmetickom shopping spree. Povedala by som, že je taký priemer, lebo na jednej strane pleť pekne vyčistí, ale nezostane taká dlho. Avšak veľmi pekne vonia a hoci nie je taká dobrá ako tá ružová z tej istej série, myslím, že keď sa mi minie, ešte sa po nej poobzerám. :)
Ako som už spomínala vyššie, líčenie momentálne prenechávam iným, ale nedávno ma predsa len čosi prinútilo kúpiť si tento cyklámenový rúž od Essence. Tých párkrát, čo som ho mala na perách, na mňa pôsobil pomerne trvácne a bol pekne sýty. Čiže prvé dojmy na jednotku. :) Vždy som po takom túžila, ale zas s obrovskou istotou viem, že ho nebudem nosiť tak často. :D Možno naozaj len výnimočne.
Posledným obľúbencom sa stal tento deosprej od B.U., aj keď sa musím priznať, že som túto značku dlho obchádzala. V podstate ani netuším prečo, keďže sa mi potvrdilo, že lacnejšie produkty nemusia byť zákonite horšie. Práve naopak. Vôňa sa držala omnoho dlhšie ako pri ostatných, ktoré používam, a celkovo sa mi pozdávala aj šikovná pumpička. Keď sa mi minie, zrejme znovu siahnem po tejto značke. :)

Čo ste si za posledné obdobie obľúbili vy? :)

S.

Komentáre

  1. Ten sprcháč vypadá velmi dobře! :)
    Nejčastěji jsem používala krém na ruce od Yves Rocher :)
    Je vážně super!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po sprcháči sa musím pozrieť:) a tiež sa mi v hlave maria dosť často spomienky z minulosti, hlavne tie horšie:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bohužel lék na tento problém nemám, jelikož mám stejný problém, ale u mě o prázdninách je spíš větší lenost :D Krémy od Baley krásně voní a ta rtěnka je skvělá!

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rúž má krásny odtieň, ale môj posledný rúž od Essence bol hrozný a vôbec nie taký super ako ho všetci ospevujú. Ale v nejakej limitke si možno ešte niekedy nejaký kúpim, veď za tú cenu sa mu oplatí dať ešte šancu :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne sa páči ten lak čo máš :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Presne ten sprcháč som kúpila kamoške na narodky, musím si ho kúpiť aj ja :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Produkty od Balea mám veľmi rada, na to, ako sú lacné, sú naozaj kvalitné a vždy krásne voňajú!:) Tiež laky od Miss Sporty mám veľmi rada:)

    Chcela by som ťa pozvať na môj blog, na ktorom práve prebieha giveaway o balíček kozmetiky od Avonu Saja Frey blog- GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Rúže od Essence som si tento mesiac veľmi obľúbila :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky