Recenzia riaseniek #2

Pokračovanie tohto článku takmer spred roka o riasenkách, ktoré si ku mne nejako našli cestu, som si pripravovala už hrozne dlho, ale akosi som sa k tomu nevedela dokopať. :D Možno k tomu prispel aj fakt, že som tvári v poslednom čase od týchto záležitostí dopriala pokoj a už hrozne dlho som sa nelíčila. Musím sa priznať, že ráno do školy sa mi teda absolútne maľovať nechce, to si radšej o tých 15 minút dlhšie poležím. (Nechápem, ako som sa mohla celý prvý ročník na strednej maľovať každý jeden deň a nevynechala žiadny!) Avšak aj poobede si celkom rada poležím, takže sa už nejako nemaľujem ani na rande s kamoškami. :D Asi to bola príčina, prečo sa mi jednotlivé fotky a poznatky o maskarách tak dlho zbierali. Všetko sa však nakoniec podarilo a zase raz prichádzam s veľkou recenziou! :)

  Vyberala som z nasledovných: 
  • Maybelline Colossal Go Extreme
  • Essence Get Big Lashes
  • Maybelline Lash Sensational
  • Avon Supershock Max Waterproof
  • Oriflame Volume Build  

Maybelline Colossal Go Extreme maskara
Touto riasenkou som bola dosť prekvapená, pretože takýto tvar kefky zvyčajne nemám veľmi rada. Ale v tomto prípade zafungoval. Najviac sa mi na nej zapáčilo, že takmer vôbec nevytvárala hrudky aj po nanášaní druhej vrstvy (lebo tá je u mňa väčšinou aj posledná). Riasy od seba krásne oddelila a trošku aj predĺžila. S tou dĺžkou a objemom to nebolo až tak zásadné, ale ani katastrofálne. Práve preto som si ju pomerne dosť obľúbila a v budúcnosti by som po nej určite rada siahla. 
Moje hodnotenie: 8/10

Oriflame Volume Build maskara
Druhá riasenka v poradí bola pre mňa tiež menším prekvapkom, pretože Oriflame pre mňa nie je značka, s ktorou by som bola vo všeobecnosti nadmieru spokojná. Ale už bezprostredne po nanášaní prvej vrstvy som si všimla, že Volume Build krásne oddeľuje riasy. Celkom pekne ich vytočí dohora a na bežné nosenie je to veľmi príjemná alternatíva. So sľubovaným objemom to už bolo trochu horšie, na druhej strane som však možno príliš prísna. ;)
Moje hodnotenie: 7/10

Maybelline Lash Sensational maskara
Túto maskaru ospevovali všetci blogeri, jútuberi a dokonca aj v časopisoch, tak som bola na ňu nesmierne zvedavá. A svojím spôsobom očakávania splnila, hoci to nebolo až tak, ako som si to spočiatku predstavovala. Kefka sa mi na pohľad zdala veľmi dobrá, ale v praxi to s ňou, ktovie prečo, šlo ťažšie a trvalo nejaký čas, kým sme si na seba zvykli. :D Ale som s ňou veľmi spokojná, lebo riasy poriadne oddelí aj predĺži, objem je dá sa povedať nadpriemerný a po hrudkách ani stopy.
Moje hodnotenie: 9/10

Avon Supershock Max vodeodolná maskara
 Supershock od Avonu je u nás doma rokmi overená klasika, ktorá nesmie nikdy chýbať. Táto "upgradnutá" verzia je moja menej obľúbená, ale stále veľmi dobrá. Kefka je široká a mnoho štetiniek zaručí pekne oddelené riasy, ktoré sa však po dvoch či troch vrstvách obalia menšími hrudkami. Sú ale pekné dlhé a čo sa týka tej vodeodolnosti, tak je to taký priemer, povedala by som. Niečo znesie, ale zase celý deň pri vode alebo v daždi by som s ňou neriskovala. :D Po pár hodinách sa tiež začína trošku drobiť.
Moje hodnotenie: 7/10

 Essence Get Big Lashes maskara
Absolútnym víťazom sa tu stáva Get Big Lashes od Essence, pretože mi sedí po každej jednej stránke. Kefka má úplne dokonalý a pre mňa maximálne vyhovujúci tvar, husté a dlhé štetinky a veľmi dobre sa s ňou narába. Riasy sú s jej použitím neskutočne dlhé, teda vytvárajú veľmi podarený efekt tých umelých. Objem je na jednotku, alebo aspoň A mínus, riasy sú skvelo vytočené a samostatne od seba. Jediné, čo jej môžem mierne vytknúť, je pár hrudiek pri tretej vrstve (a viac), ale vo všeobecnosti sa pri nej nevyskytujú vo veľkom množstve. 
Moje hodnotenie: 10/10

Poznáte nejakú z týchto riaseniek? Máte rovnaký alebo práve opačný názor? :)
 
S.

Komentáre

  1. Skvělé shrnutí. Já mám akorát vyzkoušenou Lash sensational od Maybeline, která je moje stálice a ze začátku jsme spolu taky bojovaly, ale teď mám s ní řasy nalíčené během chvilky. Jinak jsem ráda, že jsi spokojená s tou od Essence. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Essence je ozaj výborná a som ti za jej výhru neskutočne vďačná. :)

      Odstrániť
  2. Z těchto řasenek jsem vlastnila pouze Super Shock od Avonu, ale musím říct,že mě žádné hrudky na řasách nedělá :) Také má nejvíc oblíbená řasenka je od značky Essence! Ale musím říct,že jsem si svoji top řasenku furt nenašla! :/

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já bych si vybrala jednu z těch dvou od Maybelline :) ty jo, ta od essence mne překvapila, nečekala jsem takové skore :)
    eL

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem vyzkoušela jen tu Essence a za tu cenu opravdu bomba, jinak mě ještě zaujala Maybelline Lash Sensational maskara!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Essence má super riasenky a aj za super ceny, ja som mala jednu od nich dosť dlhú dobu a bola super, asi sa k nej aj vrátim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkný článek :) žádnou z nich jsem nezkoušela, ale překvapila mě ta od Essence :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bude to možno trošku off topic ale asi tak pred pár týždňami som narazila na tvoj blog a vedela som že si mi povedomá a že som ťa určite už niekde videla! :D odvtedy mi to vŕtalo hlavou a neviem ani ako ale zrazu mi došlo odkiaľ ťa poznám.. z tvojho prechádzajúceho blogu :D myslím že sa volal vida cotia alebo niečo také a pamätám si že som raz vyhrala u teba v giveaway aj také tyrkysové náušnice ktoré mám doteraz :) no ale aby som sa dostala k podstate :D chcem ti len povedať že si sa neskutočne posunula, nielen outfitmi ale aj kvalitou článkov, milujem tú rôznorodosť a okrem toho si neskutočne sympatická :) takže dúfam že ti to dlho takto vydrží a prajem veľa chuti do blogovania :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, tvoj komentár ma nesmierne potešil! :) Áno, je pravda, že som mala blog aj predtým a dokonca si aj trafila jeho meno, ale prišlo obdobie, keď som s tým sekla, lebo ma blogovanie akosi netešilo. Avšak pred rokom a pol som sa k tomu vrátila a robí mi to doteraz neskutočnú radosť. Články sa snažím písať aj s iným zameraním, aké nájsť na väčšine blogov a samu ma to dosť baví - som však ešte radšej, keď sa mi dostane takáto milá spätná väzba. :) Takže ešte raz ďakujem za krásne slová, veľmi ma to potešilo a určite aj povzbudilo do ďalšieho zlepšovania sa! ;)

      Odstrániť
  8. Zkoušela jsem akorát Get big lashes od Essence, ale v tom černém balení a ta mi jeden čas vyhovovala, teď nědám dopustit na růžovou S-he, která dělá dokonalé řasy :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Z týchto som vyskúšala Maybellinky a hlavne Lash Sensational je miláčikom a SuperShock som vyskúšala tiež, ale len v klasickej verzii a je perfektná :). Ale myslím, že Lash Sensational viac riasy predĺži. :) ALe každému očividne vyhovuje úplne niečo iné :).

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mne sadli hlavne Essence špirály, Avon má podľa mňa slabé špirálky a Maybelline sú úžasné tiež. :)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Samé zaujímavé riasenky, mala som tú prvú od Maybelline a zdala sa mi veľmi dobrá, zatiaľ možno jedna z najlepších. Tá fialová Maybelline ma strašne láka vyskúšať. Ja ešte môžem odporučiť od Yves Rocher Ultra Sexy, to je perfektná riasenka, asi tak skvelá ako riasenky Maybelline možno ešte o niečo lepšia, fakt trieda.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky