Random 12

Marec u mňa vždy býva prelomom v celom školskom roku, lebo vtedy sa depresia, čo začala už v septembri, rozplynie a nahrádza ju obrovská radosť, že už to celé utrpenie dlho nepotrvá a bude leto. :D Celkovo je mi vtedy oveľa ľahšie na duši, lebo sa tiež začína moje najobľúbenejšie ročné obdobie. Najradšej by som v tomto štádiu zastavila čas alebo ho aspoň poriadne spomalila. Slovami ani nedokážem opísať, ako veľmi sa už teším na ten pocit, keď vyjdem na terasu a zima ma už nevyženie späť dovnútra. Keď budú pivné rande príjemné aj vonku na vzduchu. Keď vás uprostred dňa začne zmáhať spánok, lebo vás slnko krásne hreje na chrbte...
  Mojím najväčším životným snom je aj vďaka týmto milovaným veciam žiť niekde, kde je po celý rok príjemne teplo. :) Čo vy, ste na tom podobne alebo máte radi zimu?



Tí, čo ma sledujete na Instagrame, ste už tento luxusný výtvor mohli vidieť pred niekoľkými týždňami. Sú to banánové palacinky z 3 ingrediencií v kombinácii s tvarohom, čučoriedkami a mandľami. :) Čosi, čo sa na mňa vôbec nepodobá, nakoľko som typ človeka, čo v kuchyni nemá čo hľadať. :D
Klasické čítanie, pri ktorom ma prekvapil hlavne Jack London, od ktorého som podvedome očakávala, že ma bude nudiť. Nič také sa však nekonalo, lebo len málo kníh dokáže tak veľmi strhnúť. Odporúčam. :)
Tento kalendárik je vám už možno trochu známy (ešte aby nie, keď ho stále ospevujem :D). V poslednej dobe som však v ňom našla niekoľko úžasných vecí, ktoré mi vždy ráno dokážu spraviť deň. Navyše som si uvedomila, že ten človek, ktorý všetky citáty a príslovia zozbieral, bol určite rovnako vnútorne naladený ako ja, pretože všetky tie slová lásky voči tichu a maličkostiam dokážem plne oceniť. :)
Ďalšia verzia palaciniek, tento raz trochu rýchlejšia s ovocím. :)
V ďalšom článku, ktorý chystám, uvidíte aj jeden monogramový DIY projekt. Tu vidíte jeho úplný začiatok. :)
Každý rok sa hrozne teším na to, keď naši začnú kupovať prvé živé kvety. :)
Niekedy začiatkom roka som si povedala, že sa už naplno idem venovať cvičeniu a čuduj sa svete, celkom mi to vydržalo. Počas týždňa si dovolím maximálne jeden cheatday, ktorý väčšinou býva dňom, keď sa musím veľa učiť, takže namáham len mozgové bunky. 
 Mexicko-taliansko-ázijská kuchyňa.
V článku s washi páskami som vám spomínala kyticu týchto nádherných pivónií, do ktorých som sa úplne zbláznila. Až natoľko, že sa hneď stali mojimi najobľúbenejšími kvetmi vôbec. 
V knižnici som začiatkom februára uchmatla knihu Pamäti gejše, ktorá je jedným z najsilnejších príbehov, aké som kedy videla a čítala. Ak práve neviete, čo čítať, skúste toto. ;)

S.

Komentáre

  1. Mňam, tak tie palacinky vyzerajú fantasticky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelý random a tie palacinky vyzerajú úžasne) urobila si mi chute:)) a ten kalendar s tými citátmi by sa mi veľmi páčil!
    Chcela by som ťa pozvať na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Achjo, mam z těch tvých fotek jídla na něco chuť :D

    eL

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kalendář by se mi taky líbil a to jídlo vypadá dokonale. Ještě že už jsem po večeři. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Juj tie palacinky! Slinky sa mi zbiehajú :D. Živé kvety sú najviac krásne :) a na Jacka Londona sa tiež chystám, niekedy :D. A ten cheatday, keď sa musíš najviac učiť to je úplný opak mňa. Ja robím všetko možné, len nie učenie, ale zároveň je nejaké polhodinové cvičenie aspoň vypnutie od toľkého učenia a zároveň také naštartovanie :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie palacinky vyzerajú úžasne :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiež musím povedať, že palacinky vyzerajú mega chutne :) A máš zaujímavý výber kníh, neviem či by som dobrovoľne šla do tejto literatúry :D
    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tie pivonky su dokonale! To su zive ci umele?

    Pozyvam na VELKU GA o Nivea, Rimmel a ine! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi dobrý článok :) tieto random články mám rada :) palacinky podobné som robila aj ja :) a je super že cvicíš :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky