Washi pásky po štvrté

Po týždni prázdnin som sa fakt len ťažko vyrovnávala s tým, že sa znovu treba každé ráno dostaviť do školy a odsedieť si tam sedem hodín. Počasie týmto nepriaznivým podmienkam vôbec neprospievalo. Avšak nie počasie bolo tým hlavným mínusom. Celé to dospelo až do takého štádia, že som v pondelok prišla domov s hroznou depkou z ľudí. Takou, aká už veľmi dlho nebola. Keď sa však na to lepšie pozriem, tieto depky ani nebývajú zlou vecou (v samej podstate). Pretože si práve vďaka nim uvedomujem, že v budúcnosti zrejme budem musieť pracovať sama, lebo v miestnosti plnej ľudí, v tíme, by ma asi trafil šľak. :D A čo sa toho týka, môjmu srdcu najbližšie by bolo nejaké zachraňovanie veľrýb ďaleko v exotike. :D Tak teda veľmi silno dúfam, že presne takým smerom sa o pár rokov bude môj život uberať.
  Čo vy, kde sa vidíte o pár rokov? :)



Pokračovanie tohto, tohto a tohto článku s washi páskami na seba nechalo poriadne dlho čakať, ale v posledných mesiacoch moje kreatívne mozgové závity zrejme oddychovali. Vlastne nie, úplne som ich odsunula do úzadia, lebo povinnosti nahradili ich popredné miesto v mojom zozname priorít. Počas štrajku a prázdnin som ale niekoľko DIY stihla. Začala by som týmto zdobením diára. Je mi úplne jasné, že mnohým to možno príde zvláštne a zbytočné, ale ja sa nesmierne vyžívam v takýchto drobnostiach, ktoré sú veľmi príjemné na pohľad. :) Z washi pások som povystrihovala drobné trojuholníčky a nacapila ich na každú stránku, ktorá patrí narodeninám mojich milých. :) Takéto čosi môže mať miliónpäť podôb, takže len nechajte pustenú uzdu fantázii. 
Jedným z najjednoduchších washi DIY je omotať nimi usbčko. Spravila som to hlavne kvôli tomu, že som nikdy nevedela trafiť, ktorou stranou ho mám zasunúť do počítača. :D No a hnevalo ma to natoľko, že som nejako potrebovala odlíšiť správnu a nesprávnu, a práve to som dosiahla s washi. (Pre tých, ktorých by to veľmi zaujímalo; hovorím o tej strane s tromi margarétkami navrchu, vďaka ktorým sa už snáď nikdy nepomýlim. ;) 
Určite aj vy poznáte tú nepríjemnú situáciu, keď si na návšteve alebo oslave nedokážete spomenúť, ktorý pohár patrí vám. Všetko hravo vyrieši washi páska, ktorú oblepíte okolo pohára akéhokoľvek tvaru a veľkosti a ten svoj si už nikdy nespletiete. :)
Ako ste mohli všimnúť už na začiatku článku, milujem zdobenie absolútne nepotrebných priestorov. :D Inak tomu nie je ani v tomto prípade, pretože som washi pásky zladila s farebným perom, ktorým som si v škole písala poznámky. Týmto som im dodala trochu veselosti a poznámky už nevyzerali tak fádne. Môžete to využiť nielen na spodku strany, ale napríklad páskami oddeliť dve učivá. 
V predošlých článkov ste už mohli vidieť zdobenie svietnikov s washi páskami, ale tento raz som sa rozhodla použiť ich priamo na sviečku. Postupne prichádza obdobie, keď sa páliť prestanú a na ten čas, čo budú iba ,,zaberať miesto" pod oknom, som ich chcela niečím ozvláštniť. :)
Kúpila som si do izby kyticu pivónií (ktoré bližšie uvidíte v ďalších článkoch alebo na Instagrame) a sklenenej váze, v ktorej momentálne žiaria, niečo chýbalo. Po vzore Pinterestu som ju obtočila washi páskami a dodalo jej to omnoho väčší šmrnc. Trochu ma však štve, že obvod sa smerom ku dnu zmenšuje, tým pádom povrch je nerovný a pásky sú na niektorých miestach skrčené. Možno sa teda poobzerám po nejakej inej váze, ktorá by k tomuto DIY sadla viac, ale v princípe sa mi to celkom páči. :)

Používate washi pásky? Čo pekné ste si z nich spravili vy? :)

S.

Komentáre

  1. Super využití, washi pásky mám doma, ale zatím s nimi moc nelepím, je mi líto je vypatlat. Ale tvoje nápady vypadají moc hezky a asi se na něco vrhnu.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milujem washi pásky ! Mám ich doma už celkom peknú zbierku a stále kupujem ďalšie a ďalšie :D Mám už polepený celý diár no nedá sa tomu vyhýbať ! :D

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Washi pásky jsou super, ale ještě žádnou nemám :(

    eL

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je super využití! Skvělé nápady :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jak tak sleduji tvoje články s těmito páskami, tak mě hrozně lákáš ke koupi. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pěkné věci si z nich vyrobila :) Já si washi pásky objednala, tak se na ně těším!

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. haha celkom zaujímavé nápady ako využiť washi :) ja ich mám milión a používam ich do scrapbooku na dekoráciu

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ach jaj.. Presnr takúto depku som mala aj ja po prazdninach a radsej som vôbec nešla do školy.. Poznám to a z ľudí som čim ďalej tym viac prekvaprná,ale v zlom slova zmysle..

    my-feelings-inspiration.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásne :) Máš veľmi pekný blog, a si moja veľká inšpirácia :) www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďalšie zaujímavé nápady, super :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ďakujem, že si vyzdobila jeden Z mojich najdôležitejšich dní môjho života. Ďakujem. :* mám ťa veľmi rada :*

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky