10 divných faktov o mne #3

Nikdy by mi ani náhodou nenapadlo, že budem niekedy písať už tretie pokračovanie tohto a tohto článku o mojich divných vlastnostiach, aktivitách a názoroch, ale pozrime sa. :D Nedávno mi napadlo niekoľko ďalších, ktoré však nie sú o nič ochudobnené a stále z toho vyjde rovnako čudný článok ako predošlé dva. :D S určitosťou vám ale môžem prezradiť, že táto desiatka vôbec nie je posledná. Enjoy!

1. Keby som si mohla vybrať, akým zvieraťom chcem byť, bola by som vtákom.
Pretože milujem byť slobodná. Cítiť a voľne, tak, že ma nič neobmedzuje. Väčšina mojich depresií (ak aj nie všetky) pramenia pri pocite, že ma niekto a niečo zväzuje. Práve toho by som sa rada zbavila a žila presne ako vtáky. Niekedy len tak sedím na terase a pozorujem kŕdle poletovať po oblohe a prichytím sa pri tom, že im vážne závidím. Plus, vidieť svet zhora a vedieť lietať musí byť jednoducho úžasné. :)
2. Neznášam žehliť obliečky na periny. 
Vo všeobecnosti mám žehlenie asi najradšej zo všetkých prác v domácnosti, ale keď prídu na rad obliečky, potrebujem všetku svoju životnú motiváciu a pevnú vôľu, aby som sa do nich pustila. :D Nemám rada naťahovať sa s nimi a skladať ich, príde mi to hrozne namáhavé. :D
3. V školskej družine som kamarátov odhovárala od počítačov. 
Možno to bolo spôsobené tým, že ja sama som dlho doma počítač nemala, a nejakým spôsobom v tom boli zasiate reči mojich rodičov a starých rodičov, ktorí tvrdili, že sa z nich neskutočne kazia oči a bolí hlava. A presne to som aj tlmočila v škole. Raz sa na to jedno dievča dokonca rozplakalo, lebo sa toho hrozne bálo. :D
4. Som hrozne sklamaná z PLL.
 Nechápte ma zle, na začiatku to bolo fakt zaujímavé, napínavé a strašne pútavé, ale v súčasnosti sa z toho stala taká strašná hlúposť, že je to priam donebavolajúce. Moja najobľúbenejšia bola asi druhá séria, lebo tam to všetko ešte ako-tak do seba zapadalo. Ale potom to už šlo z kopca. Je mi jasné, že je ťažko písať scenár, keď neviete, ako dlho vás vlastne budú vysielať, ale... To, čo postupom času spravili z PLL, ma donútilo seriál po štvrtej sérii prestať pozerať (lebo sa to jednoducho nedá :D).

5. Mám slabosť pre kľúčne kosti.
Viete, ako má každý čosi, nejakú časť tela, čo ho na ľuďoch priťahuje? U mňa sú to hlavne kľúčne kosti a celkovo tá horná časť hrude pod krkom (ach, neviem to dobre vysvetliť :D).
6. Niekoľko ľudí mi už povedalo, že mám príjemný hlas.
Čo je fakt zvláštne, pretože ja osobne mám často pocit, že rozprávam ako chlap. :D Neviem, ale k tým veciam, čo mám na sebe rada, zvuk môjho hlasu jednoznačne nepatrí.

 7. Milujem zvuk brezového lístia.
Zrejme je to nejaká psychologická spomienka z detstva, pretože sme kedysi bývali na sídlisku obkolesenom brezami, a vždy, keď prichádzala búrka a dvíhal sa vietor, šumeli. Dodnes mám tento zvuk spojený s hromami a bleskami a svojím spôsobom sa mi táto asociácia páči. A tiež mám pocit, že listy brezy pri pohybe vydávajú zvuk ako žiadny iný strom. 

8. Rada píšem poznámky. 
Čo sa týka gympla, kam práve chodím, omnoho radšej by som zapísala za hodinu tri A4 strany, ako celú hodinu počúvať výklad učiteľa. :D Je to zvláštne, lebo poznám ľudí, ktorí písanie vyslovene neznášajú a chceli by skôr počúvať, resp. diskutovať. Tomu ja fakt nikdy neporozumiem.

9. Nechcem si robiť vodičák.
Keď toto niekomu poviem, vždy sa zatvári, ako keby som práve spadla z vesmíru. Chápem, že v dnešnej dobe je to už považované za samozrejmosť, že má niekto vodičák, ale mňa to vôbec neťahá. Jedna vec je, že by mi zbytočne zaberal miesto v peňaženke, lebo veľa kilometrov by som pri mojom pánovi otcovi nenajazdila. :D Druhou však je, že som hrozne roztržitý človek a asi by som sa bála šoférovať. 

10. Ľahko sa zaľúbim.
Do kníh, do filmov, do jedla, do miest, do ľudí. Samozrejme, nie je to také vážne ako napríklad láska na prvý pohľad (na ktorú absolútne neverím :D), ale je to pomerne rýchle. Rýchle, ale zato intenzívne a trvácne. Najradšej by som ale takúto schopnosť nemala.
S.

Komentáre

  1. Tak to je naozaj zaujímavé, že si nechceš robiť vodičák, ja sa na neho už teším :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z PLL jsem také v poslední době dost zklamaná.... ale je to moje závislost a stejně na to čumim :D

    Lovies 47

    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. s tými perinami sme na tom podobne!
    https://loveofbratislava.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. PLL ma tiež už ako si prestalo baviť. dlho som nepozerala, ale možno kvôli Ezria si to pozriem, lebo som zvedavá ako to s nimi je a bude. :D v škole si tiež rada píšem poznámky, dosť sa v tom vyžívam. a tie kľúčne kosti - tomu úplne rozumiem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zase hrozným fanúšikom #Haleb :D ale svojím spôsobom mi stačí, keď mi o tom zreferujú kamošky.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky