Random 13

Nedávno som cestou nechtiac v autobuse započula jedného pána približne okolo tridsiatky, v najlepšom veku, ako spolusediacej hovoril, že ho už naozaj nebaví život a vlastne ho ani nemá prečo žiť. Akékoľvek cudzie rozhovory sa snažím ignorovať, pretože to naozaj nie je moja vec. Navyše, keby som bola na ich mieste, tiež by mi nebolo príjemné, keby ktosi načúval. Ale pri tomto mužovi som sa pozastavila a moju myseľ zaplavili pomerne pochmúrne myšlienky o tom, ako je mi ho ľúto (a mala som sto chutí objať ho s nejakým povzbudivým slovkom :D).
  Každopádne som si začala všímať, že v mojom okolí je nehorázne veľa ľudí, ktorí deň za dňom prežívajú v depresii. Keď sa tak nad tým zamyslím, asi ani nepoznám nikoho, kto by ňou netrpel. Fakt ma to mrzí, lebo svojím spôsobom je život naozaj krátky na to, aby sme starostiam dovolili brázdiť naše tváre a usádzať sa v srdci. Viem, že má na to každý iné dôvody, ale príde mi naozaj zvláštne, že všetci si nejaké nájdu. A ťažko im s nimi pomôžete, lebo často vychádzajú iracionálne z najhlbších častí ich duší.
  Neviem. Pripadá mi to tak, že dnešný svet poskytuje ľuďom obrovské množstvo vecí, po ktorých túžia, no nemôžu mať, a to je vo veľmi veľa prípadoch základ pocitu menejcennosti či nespokojnosti. Okolie tomu tiež vôbec neprispieva. Ľudia sa totiž pred druhými radi pochvália a pomasírujú si ego tým, že sú od druhých o niečo lepší. A absolútne si neuvedomujú, ako ostatným ich slová ubližujú. Ale, samozrejme, česť výnimkám. ;)
  Čo si o tom myslíte vy? Poznáte aj vy niekoho navôkol vás, kto práve tiež v živote nevidí motiváciu? 

V máji na mňa konečne prišlo obdobie, kedy som von vytiahla letné ruksačiky. Nemôžem si pomôcť, som do nich úplne zbláznená. :D
Ako si spraviť deň. ;)
Kalorická bomba a všetko okolo toho... ale orgazmus v ústach. 
Tá najkrajšia vôňa na svete. 
Hrozne sa mi páči, akými farbami v poslednej dobe hrá môj Insta. :D
Keď si na vás spomenú kamaráti na výlete. :)
Asi pred mesiacom som ulovila tieto pastelové svietniky geometrických tvarov a som do nich totálne zamilovaná. Takéto bytové dekorácie sa mi hrozne páčia v metalických odleskoch, ale tieto farebné ich ešte tromfli. Skvele budú vyzerať aj počas letných večerov na terase. :3 
Škola, čo vám poviem. 
Niet nad ten pocit, že máte čerstvé ovocíčko rovno zo záhrady. :)
Ani nedokážem opísať, ako som práve prepadla týmto etno vzorom! Najradšej by som v nich chodila celá a viem si ich predstaviť aj v izbe na obliečkach alebo plagátoch na stene. :)
S.

Komentáre

  1. Nádherný článok! Ruksak je krásny a orgovány mám tiež veľmi rada ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mávam tiež niekedy také tie svoje "depky" a niekedy sa im ani veľmi neviem ubrániť, istý čas som šťastná, bránim sa všetkému zlému, bavím sa s kamarátmi, užívam si život a potom raz večer, keď sedím sama doma, to všetko na mňa spadne a mne len stekajú slzy po tvári a premýšľam o tom, ako sa mi nedarí a podobne. Niekedy sa tomu naozaj nedá zabrániť ale vždy sa snažím myslieť na to, za čo všetko môžem byť vďačná, aj keď niekedy byť silnou je vážne dosť ťažké. Niekedy by mi stačilo, keby sú šťastní aspoň všetci okolo mňa.:) Mimochodom, ten kalendár je úžasný a koláčik vyzerá úžasne ♥

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi sa tým depkám nikto úplne nevyhne, no je to škoda pretože sa nimi aj tak nič nevyrieši. Ľudia sa zabudli tešiť a byť vďační za maličkosti, taká je doba. A občas mám pocit, že niektorí sa v tých svojich depkách doslova vyžívajú a pestujú si ich. Akoby sa pozornosť na seba nedala strhnúť aj omnoho pozitívnejšie.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne fotky :) Takéto Randomy sú naj !
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie fotky sú naozaj krásne, hlavne ten zákusok vyzerá skvelo:) a áno, poznám ľudí s rôznymi depresiami, aj jedna moja kamarátka musí trpieť dosť veľkými depresiami a rada by som jej pomohla, len neviem ako, lebo nepoznám tú príčinu.. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Orgovány by som mala rada, len keby nemám tak hroznú alergiu :D ale fotky sú krásne :)
    Každý by si mal uvedomiť, že aj z maličkostí sa treba tešiť.
    A ďakujem ti za komentár na blogu :) veľmi ma potešil a som rada, že sa ti moje cestovateľské články páčia, lebo ja sama ich asi najradšej píšem zo všetkých iných :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky