Letné DIY dekorácie a pár slov o osude

Veríte na osud?
  Ja nie. :D Čosi také podľa mňa nádherne zapadá do siahodlhých románov alebo romantických filmov, kde sa životy hlavných hrdinov jednoducho museli prepliesť a už na svet prišli s predurčením, že sa jedného dňa stretnú. V realite mi to však príde riadne pritiahnuté za vlasy. A naozaj nepochopím, ako sa niektorí ľudia dokážu v každom ich kroku, aktivite a povedanom slove opierať o to, že to takto niekto chcel a malo sa to stať. Na jednej strane som síce dosť skeptická, na strane druhej si to ale nedokážem vysvetliť ani logicky. 
  V tejto osobnej ideológii som žila celý život. Naozaj ešte donedávna by som si nič iné nedokázala pripustiť. Ale stretla som ľudí, ktorých prítomnosť v mojom živote nemôže byť náhodná. A potom sú takí, ktorí sa z môjho života v takmer pravidelných intervaloch vytrácajú a vzápätí doň vracajú. Verte mi, že to musí byť naozaj poriadny mindfuck, pretože inak by to takého zarytého skeptika ako ja neprehovorilo. :D Je to zvláštne, aké identické môže byť myslenie dvoch ľudí v danej chvíli. Ako vo vás nejaká udalosť vyvolá navlas rovnaké reakcie. Ako keď na niekoho strašne silno myslíte a za chvíľu ho stretnete na ulici.
  Počas života sa stretnete s kvantom ľudí, ale iba niekoľko z nich sa vám dostane pod kožu. Len niektorí vo vás zanechajú nejakú stopu. A práve celý proces ich nájdenia sa ukrýva za touto polemikou. Stále sa akosi nedokážem na 100% stotožniť so slovom osud, ale zase na 100% verím, že vo vzduchu je niečo viac. Situácie, keď niekto nájde ,,toho pravého", skutočného najlepšieho kamaráta alebo zažije v správny okamih niečo, čo práve vtedy zažiť potreboval, skrátka nemôžu byť iba bohapustou náhodou. 
  Zaujímal by ma na to váš názor. :) Veríte v osud? Ak nie, ako by ste vysvetlili vyššie opísané situácie? :) 


Aby však tento článok pomaly vítajúci leto neskĺzol do príliš hlbokej roviny, ukážem vám dnes 3 jednoduché, ale super DIY dekorácie, ktorými si možno spríjemniť domov. ;)

Už dlhšiu dobu som sa chcela pustiť do výroby nejakého DIY rámčeka, ale buď som nevedela nájsť ten správny nápad, alebo správne potreby. Nakoniec si však cestu k môjmu srdcu našiel tento obyčajný biely rám, ktorý som premenila na drobnú výstavku. Jednoducho som odstránila výplň a sklo a na zadnú stranu prilepila dva jutové špagáty. Na ne som malými štipčekmi prichytila obrázky, ale super voľbou sú aj fotky alebo aj vstupenky z obľúbených koncertov. ;) Nakoniec som rámček ozdobila umelými kvetmi v rohoch.

Pred časom som si v Kiku kúpila tieto kriedové nálepky s veľkými očami, ako ich hneď využijem. Pravdou bolo, že som na ne totálne zabudla a našla ich až dnes. :D Napadlo mi ale, že by mohli pekne vyzerať na sklenenej nádobke, tak som tam jednu capla. Doplnená je klasickým outrom charizmatického britského jútubera Luího Cola: ,,Peace out. Enjoy life. Live the adventure.", ktorý je pre mňa momentálne obrovskou inšpiráciou. Namiesto citátu tam môžete nakresliť nejaký obrázok alebo čokoľvek podľa fantázie. Ja som nádobu využila ako stojan na ceruzky a po čase tam možno uložím niečo iné. :)

Tretie DIY je opäť raz ultra jednoduché, lebo zložitejšie veci ma celkom desia. :D Potrebovala som naň iba klasické špáratko, ktoré som z oboch strán polepila washi páskou a vystrihla tvar pierka. Rozhodla som sa moje prvotiny zastoknúť do kvetináča, pretože aj predtým som tam zvykla mať takéto srandy na špajdli, akurát ma už omrzeli. Rozmýšľam však aj nad tým, že si ich zavesím na jutový špagát a spustím z poličky. Super by pierko napríklad vyzeralo aj ako záložka do knihy. ;) S podobnými dekoráciami ale môžete vyčarovať ďalších miliónpäť spôsobov, ako a kde podľa vás budú vyzerať najlepšie. :) 

S.

Komentáre

  1. Jeeej, super nápady! Tie kriedové nálepky na pohároch s ceruzkami vyzerajú super:) Ja som veľmi DIY nie som, aj keď tak veľmi túžim byť kreatívna, no bohužiaľ, nikdy ma nič nenapadá:D

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neverila som, ale od kedy som so svojím teraz už manželom, tak verím. Ako inak by sa dalo vysvetliť, že sme sa stretli už v pôrodnici a potom sme sa našli o 20 rokov a bola z toho láska ako hrom? :) (príbeh je trošku dlhší, ale takto v skratke)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, tak vo vašom prípade to určite nebude iba náhoda. ;)

      Odstrániť
  3. So pretty, love candles
    http://tinacolette.ca/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. velmi pekne a napadite :)

    7bluedots.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to je perfektní! :) nápad s rámečkem se mi moc líbí, já vždy měla nástěnku a teď v novém bytě na ní není místo, takže by byla skvělá alternativa.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelý článok a veľmi pekné dekorácie :) Keď mám čas rada robím takéto DIY ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten rámeček s fotkami se mi už delěí dobu líbí a taky bych si podobný chtěla vytvořit! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky