Čo som si obľúbila v júli

Life lately:
  • Keď po sto rokoch cestujem vlakom, zaručene prerábajú celú trať a môj spoj musí dvakrát prestupovať. Aby som to trochu ozrejmila, ja a prestupovanie - to je moja najväčšia nočná mora. Som jedna z tých, ktorí sú schopní nikam neísť, ak vedia, že daná linka ich do cieľovej stanice nedovezie priamo. :D Som hrozné trdlo a keď som sa nedávno dopočula, že z vlaku musím preskočiť na bus a potom na ďalší vlak, skutočne sa mi zrútil svet. :D Vždy sa totiž hrozne bojím, že nastúpim zle a doveziem sa niekam do Moldavska. A už sa nikdy nevrátim. Áno. Iracionálny strach je moje druhé meno.
  • Starbucks zrejme nebude môj šialok kávy. Asi nie som plnohodnotným občanom tejto planéty, pretože len pred pár dňami som prvý raz ochutnala kávu v Starbuckse. Neuveriteľné. Ja viem. :D Čo som však chcela povedať je, že mi nijako extra nechutila. Teda, chutila. Avšak prišla mi ako tá najobyčajnejšia káva na svete, ničím neoriginálna, akurát som zaplatila 5€ za značku, ktorá ovláda Instagramy instafamous (aj nefejms) Instagramerov po celom svete. Áno, na pohľad bola skutočne grandiózna, na fotke lapajúcej lajky po poriadnom prefiltrovaní vyzerá ešte lepšie, no nie som si istá, či by som svoje peniaze chcela do budúcna ešte niekedy investovať týmto smerom. 
  • Čo by som v kalendári kameňom dohodila, dovolenka je veľmi blízo. Milujem tieto letné getaways, milujem tú vzdialenosť od domova a tým pádom aj od sračiek, ktoré tu ľudia dokážu riešiť. Za tú dobu, čo budem preč, sa tu zrejme neobjavia žiadne články. Teda až na jeden obzvlášť výnimočný. Môžem vám prezradiť, že po dlhej dobe mám pre vás malú súťaž. ;) 
  Viete, do čoho som sa v júli naozaj zbláznila? Do týchto retro hrnčekov, ktoré síce vidíte na každom kroku, v každej kaviarni a na každom Instagrame (áno, priznávam, že ani ten môj nie je výnimkou... :D), no nedokážem ani poriadne opísať svoju radosť, že som jeden konečne ulovila aj pre seba. Skrátka mi servírovanie čohokoľvek - od limonády až po kávu - príde nesmierne zlaté a s viečkom aj maximálne praktické.
Na dovolenku som si kúpila tento Balea deosprej s vôňou ibišteka a hoci som ho ešte nepoužívala na dennej báze, krásne vonia a vydrží aspoň pár hodín. Na leto paráda. 
Hoci doma nemám veľa produktov s vôňou kokosu, aj tak ju maximálne milujem a patrí medzi moje najobľúbenejšie. Toto tekuté mydlo Fa je pre každého milovníka tejto vône úplný raj. A musím povedať, že po umytí na rukách vydrží ešte pomerne dlho, čo je ďalšie plus. :)
V I am som si prednedávnom vo výbornej zľave kúpila tento letný kryt na mobil, pretože ma úplne dostal tými super vzormi. A navyše, na svoj mobil si dávam neskutočný pozor, preto sú pre mňa kryty úplným must-have. (Fun fact: aj keď mám na mobile kryt, celý ho nosím ešte v ochrannom puzdre. :D Však opatrnosti nikdy nie je dosť.)
Bolo len otázkou času, kedy si ku mne nájde cestu nový album RHCP. Vnútorný nepokoj vyvolaný prázdnym miestom medzi CDčkami v zbierke je konečne zažehnaný. :D Aj napriek tomu, že mi tento album nepríde nijako zvlášť energický, skôr taký chillovací, úplne som sa doň zbláznila a nemohol vyjsť v lepšom čase, ako práve cez leto. Weeey.
Keď už sme pri tých CDčkach, A Head Full Of Dreams od Coldplay máme doma už nejaký ten piatok, no až v poslednej dobe som naplno začala oceňovať piesne na ňom. Takmer všetky mi totižto prídu ako parádna oslava života a púšťam si ho vždy, keď si chcem navodiť dobrú náladu. :)
A posledným obľúbencom sa stala táto Študentská pečať - biela čokoláda s kúskami marhúľ, arašídov a želé. Bielu čokoládu milujem vo všeobecnosti, ale v tejto sa pospájali skutočne geniálne chute a vedela by som to jesť na tony. :D 

Akí sú vaši júloví obľúbenci? :)

S. 

Komentáre

  1. veľmi pekný článok :) s tým Starbucksom určite nie si jediná...mne tiež vôbec nechutil, keď som odtiaľ prvýkrát vyskúšala kávu...a fakt som sa divila, čo na tom ľudia vidia :) asi naozaj len tie lajky :)
    páči sa mi kryt na mobil :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. biela čokoláda a Coldplay! to sú srdcovky, aj keď čokoládu som nejedla už nejakú tú dobu . a s tým prestupovaním ťa chápem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. So Starbucks úplne súhlasím... príde mi, že dať 5 eur za kávu z automatu je trošku dosť, no. A ten album RHCP závidím!

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čo sa týka Starbucks úplne súhlasím :) a mám taký istý pohár :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na tomto článku som sa celkom zasmiala, páči sa mi, akým štýlom píšeš :) ten kryt vyzerá super a tiež by som chcela taký retro sklenený pohár :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Si po dlhom čase prvý človek o ktorom viem, že si ešte kupuje CD-čka. Je to dnes podľa mňa dosť vzácne. Ja som si CD nekúpila už ani nepamätám, aj keď od kedy máme gramofón, tak sme začali kupovať staré platne. Ale najnovšie CD to sa len tak ľahko v dnešnom svete Youtube a Spotify nevidí. Máš môj obdiv :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gramec v dobrom závidím, po tom dlho túžim aj ja. ;) A s tými CDčkami (a vlastne aj so všetkým iným) som ja strašne staromódna. Milujem ten pocit mať ho fyzicky v ruke, budovať si zbierku a napríklad počúvať v aute. Hoci mám všetky obľúbené albumy zozbierané aj na Spotify, ako spomínaš, tejto klasiky sa nedokážem vzdať a elektronická podoba proste nie je moja obľúbená. :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky