Random 15

Prázdniny sa pomaly blížia ku koncu a ja (ako každý rok) premýšľam nad tým, aké boli a aké z nich mám pocity. Musím povedať, že tie minuloročné neprekonali, lebo to boli snáď najkrajšie 2 mesiace v mojom živote a bojím sa, že už nikdy v živote sa nebudem cítiť taká šťastná, ako vtedy. :D Každopádne aj tieto mali čo do seba. Keď sa na to pozriem z všeobecného hľadiska, s mojimi najmilovanejšími som strávila naozaj dosť kvalitného času, videla pár nových miest a zažila pár super udalostí. A to je najpodstatnejšie, nie? Užila som si aj kopec slnka (hlavne v júli, augustové počasie bolo pre mňa viac-menej sklamaním) a vody. Na druhej strane mi však vnútorne nebolo až tak príjemne a zas a znovu sa dostávam do tej fázy, kedy moju myseľ zamestnáva hlavne otázka, ako si naspäť privodiť spokojnosť. So svetom, s ľuďmi, so sebou samou. Ale hádam, že tak to asi býva. Že bezhraničné šťastie sa raz musí skončiť, hoci len na chvíľku, aby sme ho potom znovu dokázali prijať s otvorenou náručou. :)

Tento drevený nápis som si kúpila snáď ešte v máji v Kiku a celé leto mi hrdo trónil na poličke. :)
Keď vám konečne v meste znovu otvoria divadlo a váš kamkoš je v ňom čírou náhodou hercom. Jasné, že ho idete podporiť!
Fialové hortenzie sú láska. 
Odteraz je mojím najobľúbenejším zákuskom mrkvová torta. To je snáď ešte väčšia láska ako hortenzie (jasné, že hej, je to predsa jedlo).
Keď na dovolenke zistíte, že máte riadne vyťahané, vyblednuté a vyšúchané plavky a nakoľko myslíte dopredu, nové si kúpite vo výpredajoch a vyhnete sa tak plnej cene na začiatku ďalšej sezóny. :D A viete čo? Za tento krok si gratulujem. :D
Nazvala by som sa praktickým človekom, pretože všetko oblečenie a topánky, čo mám, vyhadzujem až vtedy, keď sú už naozaj nenositeľné. Ako napríklad kožák na hornej fotke. Tomu sa hovorí nosiť až do zodratia. :D Je síce pravda, že ho mám už dobrých 6-7 rokov a nosila som ho do zblbnutia, no aj tak si myslím, že za momentálny stav môže tohtoročný Grejp. :D 
No a keďže som vedela, že sa pomaly, ale isto blíži jeho koniec, posledné dva roky som úpenlivo prosila nebesá, aby sa v obchodoch našla nejaká náhrada. Ale v tejto veci všetko akoby šlo proti mne. Všetky boli neskutočne krátke, tenké, drahé a skrátka mne nevyhovujúce. Z ničoho nič mi však do cesty prišiel obyčajný lídlovský leták a s ním aj bundy za dvacku. Tak som tam ráno plná očakávaní nastúpila a nakoniec si aj jednu odniesla. Kto by to bol povedal, že zrovna Lidl vyrieši moju dvojročnú vojnu s high street fashion. :D
Povedzte mi niekto, kedy sme prešli z tohto (foto č.1) na toto (foto č. 2). Lebo ja som to nejako nestihla zaregistrovať. 

S.

Komentáre

  1. beautiful photos

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky, máš strašne pekné tie smaragdovo zelené šaty, naozaj parádne :) Rovnako mi padli do oka aj vzorované plavky. Keď už chválim, tak nesmiem zabudnúť na ten kalendárik s citátmi, pecka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super fotky! Zelené šaty vyzerajú skvelo a rovnako aj kožák z Lidlu. Ten sa teda oplatil! Ja som si na Grejpe pokazila kabelku :(, podarilo sa nám s kamošom vytrhnúť ramienok a tak som celú sobotu a nedeľu chodila s takým zachlpeným chuchvalcom :D. Hovorím si však, že stále lepšie ako rozbiť alebo stratiť mobil a pod. ako to dokážu niektorí experti na festivaloch. A aj plavky sú super! :)) Tiež mám podobné zmýšľanie a na začiatku sezóny na žiadne ani len nehladím a potom v auguste nakupujem :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Strašne sa mi páčia tie plavky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné fotky, ty zelené šaty jsou skvělé a suprově ti sedí!

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kazde prazdniny maju nieco ine do seba, ale je super ze si si uzila dost slnka a vody :) ja tiez a dufam, ze este vyuzijem posledny tyzden. Inak ako byt stastna a citit sa dobre, nad tym stale uvazujem aj ja.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ten kalendár s vetami je super :) také niečo by som tiež chcela :)
    a teplo sa ešte vráti,neboj :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  8. great post :) Have a nice weekend :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Haha, posledná fotka ma pobavila. A je fakt, že do takmer jesene sme sa prehupli neskutočne nečakane. A s tým nosením až do zodratia to mám rovnako. Akurát som asi taký opatrný človek, že niektoré veci dokonca ani nedokážem za niekoľko rokov zodrať :D Maminky nás dobre vychovali ;)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super článok ! :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ty zelené šaty ti moc sluší! :) Mít kámoše herce musí být super! :)
    Miluji hortenzie, vypadají tak nádherně! :) Vždycky se snažím překecat naše, ať koupí ten keř, ale když to uvadá a opadne zas tak slavný pohled to není :( :D
    Ta knížečka -nebo jak to nazvat- s citáty je úžasná, musí být v ní tolik pravd! Stačilo mi si přečíst ty dva ♥

    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky