Augustoví obľúbenci

Čas neskutočne rýchlo letí a ja som ani nezaregistrovala, ako neskoro sem pridávam článok o obľúbencoch z augusta (vo veľkej miere hlavne vďaka škole, no priznám sa, že aj kvôli pretrvávajúcemu rozčarovaniu z koncertu v Prahe, o ktorom tiež chystám článok :). Stále som si hovorila, že mám ešte čas, no zrazu akosi... nemám. Nejako to s mojím plánovaním článkov ide v poslednej dobe z kopca. :D Premýšľala som aj nad tým, že by som spojila septembrové a augustové úlovky dokopy, no nakoľko by medzi toľkými letnými a skoro jesennými vecami bol priepastný rozdiel, rozhodla som sa spraviť z tejto témy dva samostatné články. V tom dnešnom teda uvidíte ešte prázdninové vychytávky, ktoré mi robili spoločnosť ešte pred dvomi týždňami a ktorých užívanie bolo takmer na dennej báze. :) 

Keď som po vybalení z krabičky prvý raz uvidela tento lak na nechty od Avonu, nebola som si vôbec istá, či som vo výbere urobila dobre. Fialovkastá farba mi prišla taká ,,nijaká" a nebola som si istá, ako ukáže na nechtoch. Ale prvá aplikácia ma donútila zamilovať sa doň a cez leto bol mojím obľúbeným! Práve jemnosť odtieňa krásne kontrastovala s opálenou pokožkou a pôsobila veľmi nežne. Lak vydrží na nechtoch pomerne dlho, a to 4 dni v neporušenom stave, na 5. deň už vidno prasklinky. 
Neónové laky sú podľa mňa stále must-have na leto, hoci veľký boom okolo týchto farieb už opadol. Moje najobľúbenejšie sú tie žlté a do zbierky mi pribudol tento kočkoš - odtieň 145 Miss Sporty. Páči sa mi výhradne s 3 vrstvami, čo ja osobne nemám rada, optimálne sú pre mňa 2. :D Aj napriek tomu je však super, vydrží tak 3-4 dni a má skvelý štetec, vďaka ktorému sa vám len veľmi málo krát podarí vyjsť na kožičku. 
Ďalšou obľúbenou vecičkou sa stalo toto zrkadielko od kamkošky, ktoré vraj zlovila kdesi v Sarajeve. Je tak superské, že mi je ho vlastne škoda nosiť so sebou, aby sa náhodou nezničilo. :D Máte to aj vy tak? 
Zaregistrovali ste v obchodoch tento Jupí sirup s príchuťou melónového mojita? Nám doma cez prázdniny spríjemňovať všedné dni aj fancy večery s drinkami. Skutočne riadne som ho však riedila, lebo mi aj na sirup prišiel neobyčajne sladký. Ale kto má rád melón a svieže spojenie s mätou, určite si príde na svoje. :)
Z jedla som totálne prepadla keksíkovým wanna-be-oreo zmrzlinám z Lídla. Hoci to nie je originál toho, čo to má byť, je to skutočne chutné a dokázala by som ich jesť na kilá. :D V balení nájdete po 4 kusy, čo sa mne osobne zdá málo :D, a je to oveľa výhodnejšia kúpa ako klasické Oreo zmrzliny. Jednoznačne odporúčam. 
Posledným obľúbencom je táto zubná pasta Signal White Now, ktorá pre mňa ako jedna z mála funguje ako viditeľný bielič zubov. Samozrejme, že netreba očakávať hollywoodsky žiarivý odtieň, ale isté zlepšenie tam predsa len je. S dlhodobým používaním aspoň 2x denne skutočne uvidíte rozdiel, preto je táto pasta moja all time favourite a kupujem ju stále dookola. :)

Čo vaši obľúbenci? :)
 S.

Komentáre

  1. Avon má super laky, dobře kryjí a schnou, tenhle odstín je moc hezký. Ten melounový sirup jsem všude hledala a nikde neviděla! To mě fakt štve, protože jsem ho chtěla zkusit :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten první lak je hezký, mám takový podobný od Essence :)
    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný článok, Presne takéto typy článkov milujem. Ja som si za posldný mesiac obľúbila peeling od Granieru a zelený čaj s M&S.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lak od Avonu som nemala už dávno, kedže kedysi ich kvalita nebola ktovieaká, no ak vydržia tieto 4 dni tak to sa zrejme zlepšili. Tie zmrzliny z Lidlu sú super :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá oreo zmrzka vyzerá tak lahodne. A inak po prvýkrát na niekom vidím žltý lak. Je to krásna letná a žiarivá farba. :)

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten prvý lak je úplne dokonalý :) krásna farba

    www.jeansandtee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten první lak od Avonu má naprosto úžasnou barvičku ♥ Sice teď hledám více podzimní barvy jako bordó, tmavě hnědá,.. ale tenhle je fakt super! :)
    Já už nějak přestala věřit těm zubním pastám, které slibují, že nám vybělí zuby.. ale každopádně jestli si ji ty vychvaluješ, budu ji muset taky zkusit! :)
    Máš moc krásné články, Gabčo :) Nechtěla bys třeba změnit vzhled blogu, moc ráda bych ti ho udělala :) ♥

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky