Čo je najväčšia atrakcia pre ázijských turistov?

Poznáte ten pocit, keď skrátka v živote nič nejde, nič vás nebaví a nedokáže vyčarovať úsmev na tvári? Zo všetkých strán sa valia negatívne správy a už ani slnko nesvieti rovnako. Avšak čosi som si na základe nich uvedomila. Presne v také dni zákonite príde v živote každého jeden obrovský sek a zemeguľa sa začne točiť opačným smerom. U niekoho to trvá celý život, u niekoho iba zlomok sekundy. Tá situácia sa môže niekomu zdať obyčajná a nechápe, ako vás to mohlo nakopnúť toľkou energiou. Ďalších to pobaví a tešia sa spolu s vami. Nám sa presne toto stalo na konci septembra, kedy sme jeden z posledných teplých dní tohto roka strávili s Nikčou a Ninčou v Bratiske na hrade a tam... nuž. :D Veď si pozrite úvodnú fotku. Po jej dôkladnom preštudovaní určite zistíte, o čom asi bude dnešný článok. :D

Akosi sa stalo, že... kočky mi aj si z londýnskeho výletu priniesli korunku, len tak, pre potešenie. A padol návrh, že však dajme si ich všetky 3 na náš výlet. Z nevinnej zábavy sa však už krátko po jej začiatku stalo čosi, čo by som nečakala ani v najdivokejšom sne (a mne sa teda často snívajú podobné vtákoviny :D). Zastavili sme sa trochu pokochať výhľadom na Dunaj, no po pár minútach sme si uvedomili, že niekto ďalší sa kochá pohľadom... na nás. :D
Z toho, čo rozbehol jeden jediný pán, vznikla grupa vyše desiatich Aziatov, ktorí sa pridávali k foteniu 3 pre nich exotických stredoeurópaniek hrdo ukazujúcich svetu sharpayovskú korunku. :D (Teda, predpokladáme, že to bolo kvôli tomu, inak by to bolo o dosť čudnejšie: :D) Stále prichádzali noví a noví, máme každá fotku s každým samostatne i spoločne, na mobile, na foťákoch, proste všade. Celá tá chvíľa však bola neskutočne pozitívna a energická, pretože sprvu to síce bolo neisté, no na konci sme sa všetci spoločne smiali, potľapkávali po chrbtoch, vztyčovali do nebies vystreté ukazováky a prostredníčky na znak mieru a prebúrali múry medzi tak odlišnými kultúrami. V tom momente sme boli všetci obyčajní ľudia užívajúci si obyčajne neobyčajnú chvíľu plnú radosti a úprimných úsmevov. Celé to trvalo snáď aj dlhšie než polhodinu, pretože k nám neustále prúdili ďalší šikmookí priatelia chtiví po dokonalej fotodokumentácii. :)

Tento zážitok pokladám za jeden z najbizarnejších, no stopro najpozitívnejších v celom mojom živote, lebo čosi také sa mi naozaj ešte nestalo. Predýchavali sme to ešte riadne dlho, no všetky sme sa zhodli na tom, že to bola paráda. Bol to tajfún veselosti, ktorý skončil tak rýchlo, ako aj začal. Avšak stopy po sebe zanechal skutočne viditeľné. :) Takže sa nebojte dobrodružstiev akéhokoľvek druhu. Možno z nich vzíde niečo podobné, čo vám vráti úsmev na tvár. ;)
3 bitchy friends (no povedzte, nemilujete tie pózy? :D).
Toto je jeden z mojich najobľúbenejších spotov evr. Ten výhľad je všetko a ešte viac. :)

S.

Komentáre

  1. Tak tohle mě opravdu rozesmálo. Vůbec jsem netušila, co se dočtu, ale paráda. Aspoň víte, jak se cítí slavné hvězdy, kdy si je každý fotí. Ještě že podpisy nechtěli. :-)))
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne na to sme mysleli, keď nás oslepovali blesky! :D

      Odstrániť
  2. Článok ma pobavil :D skvelé fotky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Títo turisti sú poklad pre Bratislavu :D Stačí často jeden pohľad a zlepšia vám deň. Stále sa len usmievajú a fotia si snáď každé zákutie. Mali ste super zážitok, určite ste im s tými korunkami pripadali ešte exotickejšie a možno ste práve vytvorili nový módny hit v ich rodnej krajine ;)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo to naozaj hrozne milé a nálada vyletela do výšin. Až sme nechápali, ako nám taká banalitka mohla tak veľmi zlepšiť deň. :)

      Odstrániť
  4. Wooow museli ste si to vážne užiť! :D Turisti forever :D
    Dávam sledovanie. <3 Tvoj blog je strašne super! :D

    annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hahahah :D fotící Asiati jsou prostě klasika.
    Krásné fotky! ♥ Btw. mohla bych Tě poprosit o hlas v Life? http://bit.ly/2ejW1Mu je to třeba jen potvrdit, byla bych moc ráda. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prostě Asiati, to mě vážně pobavilo :D super článek :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky