Narodeninový new in

Posledný článok, v ktorom som vám ukazovala oblečenie, čo som si kúpila, tu bol publikovaný pred rokom. Za tú dobu ma new iny celkom omrzeli. Niekoľko som ich napísala, no ich obsah sa točil výhradne okolo nových knižných prírastkov. Netvrdím, že som si po celý rok nekúpila nič na seba, no nemala som veľmi chuť to všetko fotiť a vešať online. Prišlo mi to (a aj doteraz príde) celkom zbytočné a trochu divné. Je totiž veľmi zaujímavé sledovať, kam až sa dokáže posunúť hranica, koľko veľa toho o vás internet vie. :D 
  Takže... čo ma teda donútilo k tomu, aby som tento článok napísala? Vôbec netuším. :D Môže to mať čosi dočinenia s tým, že sama new iny milujem a takýto kontent mi na blogu po roku trošku chýbal. Alebo to bude tým, že som si v októbri zaobstarala veľmi pekné kúsky oblečenia, ktoré možno oslovia aj vás. Ja sama som na základe haulov druhých ľudí natrafila na super veci, ktoré by som inak v obchode prehliadla. Možno to celé bude iba kombinácia vyššie spomenutých vecí a možno niečo celkom iné, niečo, čo nedokážem pomenovať. Preto ani neviem s určitosťou povedať, či sa k new inom v blízkej budúcnosti vrátim alebo si na ne počkáte zase rok. :D Všetko je to možné, tak to zatiaľ nechám otvorené. :)

Túto jeseň som vedela, že si musím zohnať nejaké nové svetre, lebo doposiaľ som stále nosila kúsky staré niekoľko rokov a poviem vám, ten vek sa na nich parádne odrazil. Vyťahané rukávy, do šírky viac ako do dĺžky a o výraznom poklese kvality ani nevravím. Preto som mala v hľadáčiku práve svetre, lebo tie nosím počas jesene a zimy najčastejšie. Ďalej tam boli obyčajné čierne rifle, ktoré bolo snáď nadľudskou úlohou nájsť. Hľadala som ich strašne dlho skoro všade a nedávno konečne našla. Neviete si ani predstaviť tú úľavu. :D Ostatné veci sú v podstate bonus, no musím povedať, že som so svojím nákupom spokojná, lebo všetko určite využijem a aj mám s čím nosiť. Asi starnem a praktické nakupovanie je symptómom. :D
Ako prvé vám ukážem obyč šedé rifle a vzorovanú blúzku z Gatu. Túto kombináciu neskonale milujem, lebo je strašne pohodlná a zároveň elegantná, čo sa mne často nestáva. Elegantné veci na mňa väčšinou pôsobia nepríjemne a necítim sa v nich sama sebou. Toto je však výnimka a som do nej úplne zbláznená. 
Ďalej tu mám klasické biele tričko s krátkymi rukávmi a logom RHCP odtiaľto, ktoré som dostala na narodeniny od našich (a určite vám nemusím vysvetľovať, ako som z neho výskala :D). Ostatné dve tričká v baby pink a vínovej majú dlhé rukávy a do chladných dní sa vždy hodia. Sú bez potlače a basic kúsky sú momentálne u mňa na popredných priečkach priorít obliekania. Skombinujete ich so všetkým a ak aj neviete, čo na seba, s nimi nič neskazíte. Tieto dve mám tiež z Gatu.
 Spomínané dlho hľadané čierne rifle som našla napokon v Pull&Bear, kde na mňa čakalo posledné moje číslo rovno navrchu kôpky. Chmatla som po nich a s búšiacim srdcom bežala do kabínky. Keď som zistila, že mi sadnú, s kamoškami som to oslávila obradným tančekom. :D Celkom ma tam oslovili aj svetre a nakoľko som si zo všetkých tých farieb nevedela vybrať, zvolila som klasickú jesennú vínovočervenú farbu.
Ďalší sveter som splašila v F&F a som z neho asi najviac rada. Jeden biely som mala aj predtým a po celý čas som ho neskonale milovala, ale po toľkých rokoch, čo u mňa býval, stratil tvar a už to bol fakt nepodarený vechtík. Síce s ťažkým srdcom, ale musela som ho nechať ísť. A o pár dní nato som v Tescu zbadala tento, ktorý bol pre mňa všetkým, čo má ideálny sveter obsahovať. Má jemný vzor, je dlhší - zadná strana končí tesne pod zadkom (čo je v dnešnej móde cropped vrškov úplný unikát), krémovobiela farba sa dobre kombinuje a je vyrobený z veľmi príjemného materiálu. Navyše bol v zľave, čo oceňujem asi najviac. :D
V New Yorkeri som našla tento prekrásny horčicovožltý pletený šál a sveter v petrolejovej farbe (ktorú na fotke vôbec nie je dobre vidieť, tam vyzerá skoro šedý, no naživo je oveľa krajší). Obe farby mi nesmierne imponujú a k jeseni podľa mňa neodmysliteľne patria. Šál je úplná láska, je obrovský, mäkký a taký... túlivý. :D Hlúpe slovo, viem, no inak ten pocit, keď máte chuť do niečoho sa zabaliť od hlavy až po päty, neviem opísať. Okolo svetra som chodila už dlho a až po nekonečnom čase váhania si našiel cestu ku mne. A zistila som, že je fajn mať ich viac, lebo keď každý deň v týždni v školskej jedálni napáchnete iným obedom, sú hneď zrelé rovno do práčky. :D Tým pádom sa oplatí mať ich za čo vystriedať. 

Čo vy, aké nádhery ste si v poslednom čase pokúpili? :)

S. 

Komentáre

  1. Krásne veci svetriky sú top milujem ich a ten žltý šál ani nehovorím krásny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné vecičky :) taktiež sa mi páči veľmi ten horčicový šál :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi krásne veci! :3 strašne moc odceňujem RHCP tričko!!! a svetríky ľúbim tiež! :33
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aké super veci :) o vyťahaných svetroch viem svoje momentálne, takže rada by som si nejaké našla tiež.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásne pleteniny! a tie farby, wau

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Škoda, že tyto články nepíšeš častěji, i když tě samotnou u druhých baví. Máš super vkus a tvé věci se mi líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Miluju svetry, zvlášt v tomhle období :) všechny věci jsou moc hezký :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten šál je úžasný, inak sive rychle by som nutne potrebovala aj ja

    LIFE IN PICTURES BY LU

    GIVEAWAY SO ZENDIUM

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To tričko Red Hot Chilli Peppers je dokonalé! <3 Milujem tú skupinu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja podobne, nikoho nemilujem viac ako ich, už odmalička som do nich zbláznená :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky