Vianočné venčeky na predaj

Mamina a jej Sashe obchodík Samireli hlavne počas Vianoc kvitnú do krásy. A spolu s nimi aj naša domácnosť, ktorá je v tomto období plná čarokrásnych dekorácií, vencov adventných i na dvere a kadečoho iného. Časom, kedy sa podobné veci kupovali v kvetinárstvach, už dávno odzvonilo - všetko je totiž čisto DIY. :) Obe máme úchylku v rozkošných drobnostiach a vždy, keď niečo niekde zbadáme, ulovíme a mamina to následne zakomponuje do nového projektu. Robí to však iba ako koníček, no prehováram ju, aby sme si po mojej maturite otvorili obchodík a začali sa tým obe živiť naozaj (čo by nebolo až tak zlé, lebo si zatiaľ neviem predstaviť iné uplatnenie pre moju osobu). :D Ide jej najmä o dobrý pocit, že niekomu priniesla domov niečo pekné na pohľad a zároveň obláčik lásky, s ktorou tú danú veci vyrobila. A tak som sa rozhodla predstaviť jej tvorbu aj vám, čitateľom, ktorí určite tiež ocenia jej nápady a šikovnú ruku. ;)

Zimný vintage venček s korčuľami - PREDANÉ
Adventný veniec s červenými sviečkami - PREDANÉ
Prírodný adventný veniec s anjelom
 Čečinový veniec na dvere v striebornej farbe - PREDANÉ
 Zeleno-strieborný adventný veniec - PREDANÉ
Prírodný adventný veniec s vínovými sviečkami - PREDANÉ
 Zasnežený venček na dvere so sánkami - PREDANÉ

 Vianočný čečinový veniec so sviečkou
Vianočný venček, ktorému dominujú ružové a medené gule
Výrazný veniec na dvere
Adventná dekorácia na stôl
Zlatý adventný venček s anjelikmi - PREDANÉ


Ak by ste o nejaký mali záujem, pokojne kontaktujte mňa na sange578@gmail.com alebo mamču na jej Sashe profile. :)
Aké dekorácie používate na Vianoce vy? :)

S.

Komentáre

  1. Mamka má je opravdu moc šikovná! Všechny věnečky jsou překrásné :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. všude samé věnce a já nemám ještě žádný:) měla bych si také vyrobit:) Tvoje mamka je moc šikovná a i když si spíš chci vyrobit než koupit, určitě je to aspoň dobrá inspirace.:)


    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. odkedy my doma vyrábame tieto veci vlastnoručne, už by sme sa nedali nahovoriť na kúpu hotového výrobku v obchode :) takže určite sa do toho pusti sama, je to super pocit mať doma čosi, čo si si vytvorila ty ;)

      Odstrániť
  3. Mamina mi dnes oznámila, že chce aby som urobila veniec, že sa aj tak nudím. No musela som jej dlho vysvetľovať, že fakt nie. Pošlem ju sem, nech si nejaký objedná :D

    Nika z Break the Rules

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Maminka je opravdu moc šikovná. Já jsem si letos taky vyráběla adventní věnec, svůj první a velmi mě to bavilo. Držím palce po maturitě, určitě by to byla skvělá práce.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to je absolutně nádherné, kdyby jste si otevřely aspoň e-shop určitě byste se uživily

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sú úplne krásne ☺ moja mama je tiež takýto diy typ, hlavne čo sa šitia tašiek a všelijakých kapsičiek týka. Ale na sashe sa mi ju ešte nepodarilo nahovoriť :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky