New in: Vianočné dekorácie

Porazene priznávam, že tento rok bola kreatívna duša uväznená v tomto lenivom tele donútená vzdať sa DIY-ovania. Posledné dva roky toho bolo toľko, že som sa rozhodla konečne si dať pauzu. A táto pauza ide ruka v ruke s tým, že som sa uchýlila k tomu, že som zimné dekorácie pre túto sezónu splašila v obchodoch. Zase raz sa dostávam k tomu, že míňam peniaze nie na oblečenie, nie na knihy ani jedlo, ale na dekorácie. :D V tomto som naozaj nezastaviteľná, pretože keď už raz mám v hlave víziu mojej izby v zimno-vianočnom šate, len tak ľahko sa jej nevzdám. Teraz som sa orientovala najmä na striebornú farbu a doplnky, čo budú in aj o niekoľko sezón dopredu, takže ich budem môcť kedykoľvek znovu vytiahnuť. :)

Tento lampášik s nádychom vintage som zhrabla v Kiku, kam pomerne často chodievam na dekorácie a serepetičky, čo vlastne vôbec nepotrebujem. :D Zmestí sa doň čajová sviečka a vďaka výrezom na okolie vrhá pekné sobíkovské tiene. Mamina si kúpila taký istý, no s motívom anjelika, takže v tom, našťastie, nie som sama. :D Svietnik stál niečo okolo 3€.
V Hobbi som našla tieto strieborné snehové vločky, ktoré som pôvodne kúpila mamine na výrobu vencov, no v prípade, že ich nespotrebuje, určite si ich zavesím niekam do izby. Každá bola po 1€, čo je celkom fajná cena. 
Tohto strieborného trblietavého kočkoša mám z obyčajného Kauflandu, kde, čuduj sa svete, tento rok mali naozaj veľmi pekné dekorácie. So supermarketmi v tomto nemám dobré skúsenosti, ale toto bolo milé prekvapenie. Stál 3€ a momentálne mi už tróni na písacom stolíku. :) 
 Tento maminin venček ste už mali možnosť vidieť v tomto článku, kde je záujemcom dispozícii na zakúpenie. Zatiaľ však bude odpočívať u mňa v izbe, kým neprejde do vlastníctva iného milovníka estetična. Nebojte, dám naň dobrý pozor. ;)
 Túto roztomilú sadu som našla, ako inak, zase v Kiku za cca 2€. Bola len tak položená niekde, kde určite nepatrila, preto si nie som 100% istá, či som ju niekomu nezobrala spod nosa. :D Každopádne, veľmi sa z nej teším, pretože tento rok plánujem vianočné darčeky a ich balenie poňať trochu inak. Klasické písanie mien na baliaci papier som vymenila za tieto rozkošné štítky. Najväčšiu radosť ale mám z pečiatok, vďaka ktorým sa vo mne prebudilo malé dieťa. :D
Ďalšou srandičkou, ktorá ani veľmi nie je dekoráciou v pravom slova zmysle, je táto krabička plná písmenkových pečiatok zo Sashe. Objednala ju mamina pre svoje kreatívne tvorenie, no určite ju využijem aj ja práve pri vyššie spomínanom balení darčekov. S niektorými som už aj začala a chystám o tom samostatný článok. ;)
Táto velikánska ružová sviečka je asi mojou najmilovanejšou vecou z tohto článku. :) Nielenže je dostatočne veľká na to, aby vydržala horieť cca 50 hodín, ale aj vonia najdokonalejšie, ako len môže. Popis distribútora je exotické ovocie, no mne skôr pripomína klasickú divokú jahodu, na akú ste mohli naraziť v Ikei. Túto lásku mám z Kiku a stála 3,19€ (a ak tam ešte také pri ďalšej návšteve budú mať, určite si vezmem ďalšiu :D). 
Poslednou vecou z môjho nákupu doplnkov je toto balenie čajových sviečok z Kiku s rovnakou vôňou, ako má predošlá veľká. Balenie obsahuje 24 sviečok a vyšlo ma na 2,19€. 

Čo pekného ste si kúpili do domova vy? :)
S.

Komentáre

  1. Aké roztomilé veci! Ja sa chystám tiež poňat balenie darčekov inak ako po iné roky, ale to planujem už asi také dva roky, tak dufam, že tento rok to konečne vyjde :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V Kiku sa niekedy dajú objaviť hotové poklady za smiešne ceny :D nakúpila si si samé zlaté vecičky! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. My sme výzdobu tento rok poňali hlavne do striebornej, bielej a svetlej ružovej. Krásne dekorácie sa dajú kúpiť v Hornbachu, keby si mala náhodou cestu do BA :D A nakúpila si veľmi milé drobnosti. Určite máš útulnú izbu.
    Pozývam teba aj tvoje čitateľky na mikulášsku giveaway o kozmetiku NYX :)

    NITA
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné dekorace :). Tu jmenovkovou sadu z Kiku jsem si koupila taky, a jsem z ní nadšená! Už se nemůžu dočkat, až budu balit dárky :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásne dekorácie, veľmi sa mi páči ten svietnik a tie pečiatky mám tiež a sú božské :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Opravdu nádherné dekorace. Všechny se mi moc líbí, já se zatím držím na uzdě a moc nenakupuji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty růžové koule jsou naprosto úžasné o.O

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super vecicky, najme ten lampas ma zaujal 🙂

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ta sada s peciatkami je fakt rozkosna!

    Pozyvam na luxusnu narodeninovu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. So sweet things! Love your post:)

    Style-vinaigrette.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. nadherne dekoracie, tento rok idem kupovat nove tak to je super inspo
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tieto vianočné dekorácie sú naozaj krásne. Veľmi sa mi páčia tie strieborné vločky, no úplne ma dostal ten strieborný sobík. Milujem sobíkov a tento je fakt nádherný

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Moc krásné věci, no hlavně mě zaujaly ty razítka na dárky! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky