Cattier Paris: Ílová maska na tvár - recenzia

Na túto recenziu som nejakým spôsobom zabudla a dnes uzrie svetlo sveta ako nie veľmi čerstvá. Aj napriek tomu si myslím, že sa oplatí, lebo to bol naozaj fajn produkt o ktorom ak ste ešte nepočuli, oplatí sa to napraviť. ;)
  Masku som vyhrala asi pred rokom v GA u Martinky. Bol to vzorček, no celkom ma navnadil pohľadať ju aj vo väčšom balení. Od Cattier Paris som ešte asi nič nemala (aspoň pokiaľ si spomínam a niečo sa mi marí :D), preto som bola dosť zvedavá. No nakoniec som bola veľmi spokojná a ak chcete vedieť viac, čítajte ďalej.


Potešilo ma, že maska bola určená pre mastnú pleť, čo bolo pre mňa ideálne. Balenie obsahovalo 12,5 ml produktu a stačilo to na jedno použitie, pretože sa odporúčalo naniesť hrubú vrstvu na tvár. Na obale je síce písané, že je bez parfumácie, no mentolová zložka v nej podľa mňa bola natoľko výrazná, že ju bolo cítiť aj navonok. 
Po vytlačení mala zvláštnu šedozelenú farbu, tak som mala, priznám sa, zmiešané pocity. :D Keď som si ju naniesla na tvár, okamžite som začala cítiť sviežosť mätovej zložky a na tvári veľmi príjemne chladila (ak nie ste fanúšikom, túto masku neodporúčam, lebo ju budete počas celých 10 minút neznášať). Ja som si to však zamilovala a výborne si viem predstaviť, aké super musí byť jej používanie v lete. 
Po 10 minútach som masku jemne zmyla a pleť bola ako vymenená. Samotnú ma to prekvapilo, no po ťažkom týždni plnom skorého ranného vstávania a stresu vyzerala pokožka napnutá a omnoho zdravšia. Bola na dotyk krásne jemná a kompletne vyčistená. Dávala som si ju niekedy pred obedom a po zvyšok dňa mi pleť vydržala nemastniť sa. Mne sadla skutočne výborne a ak máte podobný typ pleti a ílové masky na vás nie sú príliš drsné, rozhodne odporúčam. :)
Skúšali ste už túto masku? Ak áno, ako sa vám pozdávala? :)

S.

Komentáre

  1. Přesně s touto maskou zkušenost nemám, ani se značkou, ale jílovou masku jsem kdysi měla, byla fakt dobrá, pleť bylo po ní krásná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I like your blog, it looks very interesting!


    Look at mine and we can follow each other if you like >> http://kathydelight.blogspot.rs/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neskúšala, len inú ilovu ale táto vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jílové masky velmi ráda používám, ale tuhle jsem ještě neměla. Jsem ráda, že jsi byla spokojená, taky jsi mě na ni dost nalákala. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jílovou masku jsem chtěla strašně dlouho zkusit, zvlášť v době, kdy jsem se aktivně zajímala o no poo metodu. Tahle vypadá dobře, pokud je fakt účinná, jak jsi psala, tak to je super. Navíc miluji vůni máty.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Značku nepoznám, no zelený íl doma mám ale nemôžem ho mať na tvári, štípe ma. Ale ktovie, možno v takejto kombinácii by mi nevadil. Možno vyskúšam :)

    NITA-NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Značku neznám. Mám doma marocký jíl a občas si z něj masku udělám. Jen je hodně červený a trochu barví, kdyby byl bezbarvý, bylo by to lepší :-)
    All my comsetics

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to bych taky potřebovala vyzkouset, zatim vsechny masky co jsem vyzkousela, nic poradne nedelaly :(

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Very interesting face mask :)
    I have not heard of him ever; P

    Follow me? I follow you ?:)
    grlfashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Túto masku som síce netestovala, ale všeobecne som fanúšikom tejto pleťovej starostlivosti :) Čo pleti dáme, to dá naspäť ona nám :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já masky na obličej nepoužívám a ani nikterak nevyhledávám, ale o této, co pracuje na tomhle principu jsem hodně slyšela a velmi si ji vychvalují :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Interesing mask! Amazing post. :)

    https://lifella2.blogspot.com/ i'm following you, please follow back♥ (new post)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ílové alebo všelijaké bahenné masky úplne zbožňujem, túto som však nepoznala :)
    TheDaniellaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Potřebovala bych zkusit něco nového, tak třeba tuhle :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky