Januároví obľúbenci

Maturita sa blíži a nie som si 100%-ne istá, ako to tu bude v najbližších týždňoch vyzerať s prispievaním článkov, no budem sa snažiť. Hlavne kvôli tomu, že teraz ťahám pomerne dlhé obdobie, keď mám na písanie článkov chuť. Ale celá pravda sa zrejme skrýva niekde inde. Pomaly, ale isto tu budeme mať jar a keďže je to moje najobľúbenejšie ročné obdobie, neviem sa dočkať, kedy vám ju zas a znovu priblížim z mojej perspektívy. Totižto vždy, keď si prezerám históriu novšej éry tohto blogu, pri minuloročnej jari sa zastavím najdlhšie, pretože milujem všetky tie radostné, farebné fotky a slová plné nadšenia, lebo život bol vtedy ozaj fajn. A ono to cítiť všade - v článkoch aj celkovej atmosfére, ktorá blogu vládla.
  Ach jaj, od samej radosti až nadskakujem na stoličke, keď toto píšem a predstavujem si, ako za oknami všetko kvitne a konečne zmizne sneh. :) Kým sa ale úplne opustím, poďme na januárových obľúbencov. :D

Už kedysi v decembri som vám spomínala, že nám doma pribudlo niekoľko pien do kúpeľa, no kvôli stehom som dlho do vane nesmela a hrozne ma to štvalo. Takže teraz, keď sa už môžem mágať od rána do večera, tak to aj robím. :D Najvernejšími spoločníkmi sú mi teraz tieto dve peny do kúpeľa z Avonu s krásnymi vôňami. Tí, ktorí si vo vani radi poleňošia hodinku či viac, budú zrejme výdržou sklamaní. Ale ak ste ako ja a uložíte sa tam najčastejšie tak na polhodinku, budete spokojní. Pena je hustá, no jemná a do tej polhodiny je preč. 
Antiperspirant Fa som dostala na Vianoce a sama by som si ho asi nekúpila, lebo mi skutočne vadí jeho púdrová vôňa. Taktiež uprednostňujem dezodoranty a vy sa možno pýtate, prečo je vlastne tento produkt strčený v mojich obľúbencoch, keď mi očividne nevyhovuje? :D Odpoveď je prostá - pre jeho účinky. Keď sa ním nastriekam ráno, ešte večer ho zaručene na sebe cítim. Potenie reguluje slušne a prežil už aj telesnú či kolečko cvičenia mimo školy. Ani by som to najprv nepovedala, lebo Fačko ma nikdy veľmi neoslovilo. No toto za mňa rozhodne áno (aj tú vôňu-nevôňu som dokázala prehrýzť :D). 
Z vlasovej kozmetiky som si celkom obľúbila olejček na končeky z Avonu, ktorý obsahuje marocký argánový olej a to je u mňa zložka, ktorá nič nemôže pokaziť. Sedí mi a aj keď končeky, samozrejme, nezacelí úplne, aspoň navodí ten dojem. Tiež sú viditeľne viac vyživené, nepôsobia ako kus slamy. Odporúčam ho kombinovať s ostatnými produktami tej rady, no určite sa zíde aj samostatne. :)
Aromatické oleje Deluxe z Lidla máme doma už nejaký ten piatok, ale len nedávno som prepadla ich používaniu. Asi za to mohlo to obdobie bezprostredne po Vianociach, kedy som si ešte chcela ponechať tú krásnu atmosféru v izbe. Najčastejšie som siahala po pomaranči, jedličke a vanilke, lebo vo mne práve tieto tri evokujú zimu a útulno. V sade boli ešte aj iné vône, ale tie mi neprišli až tak podarené a zatiaľ oddychujú v šuflíku (a bohvie, dokedy budú :D). Používate oleje? Ak hej, aké vône sú tie vaše naj?
Zase raz mám také obdobie, že som sa za celý mesiac maľovala tak 3x (ak som aj to neprehnala :D). Ale keď už, tak som pri tom použila make-up Catrice Liquid Coverage v odtieni 040 Warm Beige. Baví ma na ňom dávkovanie, pri ktorom či chcem, či nie, spomeniem si na chemické pokusy na základnej škole... :D Je tekutejší, ako som zvyknutá, ale je to príjemná zmena. Pekne kryje a ladí s pokožkou. Zmatňuje a pre moju mastnejšiu pleť je ozaj super. Musím sa ale priznať, že zatiaľ som ho na sebe nemala celý deň, tak netuším, ako sa správa v takých situáciách. 
V predošlých obľúbencoch som vám spomínala lídlovské mandle v bielej čokoláde a kokose a teraz som tu s (mojím omnoho obľúbenejším) škoricovým prevedením. Mandle sú obalené v hnedej mliečnej čokoláde a mletej škorici. Z nejakého dôvodu nepôsobia až tak prehnane sladko ako tie druhé a sú oveľa chutnejšie. Ideálne na zobkanie pri filme, v škole alebo aj na cesty. :)
Aby som bola úprimná, to najlepšie som si nechala na koniec. :D Ak ma čítate dlhšie, viete, že do krémov na ruky z Avonu som blázon. Skutočne. Som na ne priam úchylná. Lebo mi zatiaľ nič nesedelo tak dobre, ako tieto. A z tých všetkých, čo som od nich kedy skúšala, je tento krém s kakaovým maslom tá najväčšia dokonalosť na svete. Seriózne. Vyhoďte všetky krémy, čo máte doma, a kúpte si tak 100 týchto. To by som bola presne ochotná spraviť sama, lebo niet inej cesty. :D Krém sa rýchlo vstrebe, nezanecháva po sebe mastný film a ruky sú po ňom vyživené a jemné. Žiadny účinok sa však ani zďaleka nevyrovná tej božskej sladkej vôni, až si máte chuť zjesť hnáty. Áno, áno, nechala som sa uniesť, ale mám pocit, že to tento produkt ma uniesol a proti jeho moci som bezbranná. :D Ale fakt. Vyskúšajte. Je to pecka. 

Čo je teraz pre vás fav? 
S.

Komentáre

  1. Ten Makeup mne už zaujal na jiném blogu :) ještě jsem takové dávkování neviděla :D
    já mám momentálně nejradši svou Chloé Chloé, paletku The blushed nudes od Maybelline, Meet Matt(e) Hughes a čistící gel od Avonu :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty pěny do koupele vypadají krásně a vlasový olejíček lákavě ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No děkuju, po včerejšku jsem si říkala, že nebudu nakupovat :D Do Lidlu poletím pro ty aromatické oleje - pomeranč, vanilka a rovnou přiberu mandle. Mně ta výdrž asi nevadí, nejsem tam déle jak 30 min :) Momentálně korektor Perfect Stay od Astoru, na pusu zázračný kelímek kokos, stíny matné E style ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nejvíce mě zaujal makeup od Catrice. Způsob dávkování se mi líbí. Aromatické oleje mají skvělé vůně, asi by se mi nejvíce líbila vanilka a ten krém na ruce od Avonu mám taky. Jsem s ním velmi spokojená, i mě unesl. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelé vecičky! Peny do kúpeľa vyzerajú krásne :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krémy na ruky od Avonu mám rada aj ja..a tento kakaový som nedávno vyskúšala u kamarátky a je naozaj dokonalý. Teda tá vôňa je super. U nás v Senci to už miestami začína vyzerať že by chcela prísť jar, tak dúfam že to tak už ostane. Po toľkej hmle a sivote mi fakt chýba slnko :D

    NITA-NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Olejček na vlasy od Avonu som tiež kedysi používala, no potom som objavila lepši, obyčajný od Baley a ten používam už strašne dlho. Naviac mi krásne vonia.
    Catrice makeup sa za posledné mesiace stal mojim najoblubenejším.
    Čo sa týka toho krému na ruky, tiež ho mám (krémov na ruky musim mať vždy milion a všade), hydratuje celkom dobre, no akosi mi po čase začne na nom vadit tá vona.. takže moc ho nemusim.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky