Wishlist na leto 2017

Je to už neuveriteľne dlhá doba, čo som naposledy napísala článok s mojimi aktuálnymi želaniami. Keď sa tak nad tým zamyslím, muselo to byť pred pár rokmi. Stáli čitatelia vedia, že som sa k blogu v tejto podobe vrátila v roku 2014, čomu predchádzala kríza. Zmazala som všetky dovtedajšie články a teraz si už iba matne spomínam, ako vyzeral môj virtuálny vesmír predtým. Ale na sto percent viem, že wishlisty boli moje obľúbené a preto sa k nim zase veľmi rada vrátim. ;)
  Keď si tak čítam vaše skvelé blogy, častokrát práve medzi kolekciami vašich želaní natrafím na pekné a zaujímavé kúsky, ktoré ma hneď upútajú. Tak pevne verím, že sa aj vám zapáči niečo z tých mojich a poďme hneď na to. :) 



OBLEČENIE
1. Denimové šortky na traky (www.modino.sk)takýto kúsok oblečenia mám v hlave zafixovaný v šuflíku s názvom detstvo. :D Pamätám si, že mamina ma rada obliekala do vecičiek s trakmi, ale ja som ich skutočne neznášala. :D Teraz som to ale prehodnotila a niečo podobné by som hneď brala.
2. Kaki top (www.zoot.sk) – neviem prečo, ale v celom šatníku mám iba jedny kaki šortky. Hlavne v poslednej dobe sa mi táto farba preohromne páči a myslím, že sa mi aj celkom hodí, preto by som si rada zaobstarala aj nejaký vršok.    
3. Čipkovaná podprsenka bez kostíc (www.otto.sk) – všetky prítomné dámy mi iste dajú za pravdu, že push-upkové vystužené podprsenky sú peklo. Najmä, keď máte takýto diabolský vynález na sebe celý deň v sparnom letnom počasí. Uf. Preto som sa začala obzerať po nejakej súcej látkovej podprsenke, ktorá by bola pohodlná, flexibilná a zároveň pekná na pohľad. Hlavne na nadchádzajúce mesiace je toto aspoň pre mňa top priorita v hľadaní. 




KNIHY (všetky z menovaných nájdete na www.martinus.sk – okrem Girlboss, tá je momentálne vypredaná :/)
1. Stephenie Meyer: the Chemist – ako oddaná fanúšička Súmraku som aj oddanou fanúšičkou Meyerovej. Veľmi sa mi páčila aj jej kniha Hostiteľ, i keď tá sa už na anjelsky krásnu mýtickú bytosť s bronzovými vlasmi a tvárou Apolóna nechytala. ;) Som teda celkom zvedavá aj na jej najnovšie dielo, na ktoré si v priebehu tohto roka robím zálusk. Čítali ste ho niekto?
2. Umberto Eco: Meno ruže – o knižke som sa prvý raz dozvedela na hodine literatúry a len čo nám profesorka povedala čo-to o obsahu, rozhodla som sa prečítať si ju. Zápletka znie neuveriteľne napínavo a hoci sa stavím, že je to miestami pomerne zdĺhavé a nudné čítanie, nechala by som sa prehovoriť. Predsa len je to iné čítanie, ako obyčajne vyhľadávam.
3. Svetlana Alexijevič: Černobyľská modlitba – v poslednej dobe sa mi zbiehajú literárne slinky na všetky knihy vydavateľstva Absynt. Vydávajú zväčša reportáže, skutočné príbehy a spracúvajú nevšedné témy, akou je napríklad aj Černobyľ.
4. Sophia Amoruso: #Girlboss – životný príbeh zakladateľky internetového obchodu Nasty Gal, ktorá sa vypracovala zo zlodejky na kreatívnu riaditeľku obrovskej firmy, je čosi, čo by si malo každé dievča prečítať a veriť, že má silu na čokoľvek len chce. :) 



INÉ
1. Bavlnky na náramky priateľstva – už dlho sa chcem naučiť vlastnoručne robiť tieto náramky. Teraz cez prázdniny mi to príde ako pomerne fajn zabíjanie času, takže sa musím popozerať po hobby obchodoch, či nájdem niečo vhodné. Nemáte náhodou nejaké tipy? :)
2. Priesvitná kozmetická taštička do lietadla – nakoľko na letiskách platia tak čudné obmedzenia týkajúce sa prenášania tekutín, niečo takéto zaručene pri cestovaní využijem. A určite nielen pri vzdušnej preprave.
3. Nafukovacie držiaky na nápoje – k letu neodmysliteľne patrí čabŕňanie sa vo vode, tak prečo si to nespríjemniť? Tieto plávajúce držiaky som asi najprv videla na stránke Urban Outfitters, ale teraz sú doslova všade, kam sa pozriem. Je to síce nepotrebnosť pre bežný život, ale my leniví niečo takéto určite pri chvíľach relaxu využijeme. :D 

Aké sú vaše vysnívané kúsky na toto leto?
S.


Komentáre

  1. Jo, tak lacláče ála krteček mám také v plánu si pořídit :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Girlboss vyzerá zaujímavo, tiež by som si ju rada prečítala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. akurát včera som si kúpila riflové šaty na traky! úplne mi pripomínajú detstvo a aj keď to nie je niečo, za čím sa väčšinou muži otáčajú, mne sa to v poslednej dobe veľmi zapáčilo. a veď sa obliekami pre seba, nie pre mužov :D
    jednu takúto podprsenku mám z H&M a musím povedať, že odvtedy nechcem nosiť žiadnu s kosticou, cítim sa v nej vážne voľnejšie. No zasa dosť sa mi vyťahala, takže mi padá jedno ramienko a nedá sa už viac utiahnuť a ešte sa v nej aj trocha viac potí :( ale určite u mňa tieto podprsenky vedú!
    No a #GIRLBOSS mám na svojom want to read liste, veľmi ma tá kniha zaujala :) Takisto by som si chcela prečítať aj nejakú reportážnu literatúra z toho vydavateľstva, ako keby sa s nimi teraz roztrhlo vrece.
    Ja momentálne zháňam na poslednú chvíľu plavky a stále sa mi nezadarilo.

    (dúfam, že bude článok o Pohode :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. "Obliekam sa pre seba, nie pre mužov." ♡ Mám pocit, že toho máme hrozne veľa spoločného. :D S plavkami držím palce a áno, článok o Pohode príde v blízkej budúcnosti. :D

      Odstrániť
  4. Průhledné taštičky na kosmetiku vypadají krásně :) Jednoho krásného dne si ji doufám budu muset koupit ze stejného důvodu jako ty :D

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zrovna dneska jsem na Instagramu narazila na seriál Girlboss a říkala jsem si, že se na něj musím určitě podívat, teď si mi to krásně s knížkou připomněla, děkuju :) Podprsenka bez kostic je zázrak, nejradši bych už ani žádnou jinou nenosila, jak je pohodlná.. budu držet palce, aby jsi na tu pravou pro sebe co nejdřív narazila :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. čipkované podprsenky sú pre mňa toto leto nutnosť :-). a páčia sa mi aj riflové šortky na traky ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tie podprsenky sa mi hrozne páčia jeden kusok som si kupila aj ja, čo sa týka tých náramkov tak to aj ja milujem super článok, už len nech je teplo a huruco ;)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. S podprsenkou souhlasím, bohužel mám jednu takovou krajkovou, která se nedá moc nosit, protože dost škrábe. Koupila jsem si tedy bavlněnou a ta už je fajn. Jedinou nevýhodou je, že mi moc nesedí obvod, protože není na zapínání.

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie nohavice na traky si chcem kúpiť už niekoľko sezón, avšak ešte ich stále nemám :D a po taštičke do lietadla som veľa krát pokukovala, ale mám doma toľko taštičiek, ktoré nevyužívam, že je mi ľúto kúpiť ďalšiu :D

    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta podprsenka je krásná. Taky bych ráda nějakou podobnou.
    Knížka The chemist mě zaujala především názvem. Ráda si ji jednoho dne přečtu. :)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skvělý článek :) všechny věci se mi moc líbí. Sice teď už je podzim, ale pokud bys přece jenom někdy našla čas na náramky přátelství, tak na téhle stránce je spousta nádherných vzorů http://www.naramkypratelstvi.cz/vzory.htm#obtiznejsi
    Už jsem jich taky pár zkoušela a opravdu si v tom po chvíli člověk najde systém. Ale není to práce na pár minut :D spíše na pár hodin, ale výsledek stojí zato!
    jdusizasvym.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky