Random 24

Milujem tie rána, keď sa vám skrátka nechce a nedá vyliezť z postele. Popritom aj viete, že máte plný harmonogram, ale v posteli gravitácia pôsobí miliónkrát silnejšie, všakže. ;) Niekedy sa zahĺbim do knihy, niekedy ma opantá inšpirácia na Instagrame, inokedy sa len tak zabalím do periny a takto pohodlne uvelebená počúvam, ako sused polieva záhradu, ako sa vrabce hádajú v kríkoch pod oknom a ako sa vytrvalá mucha snaží dostať cez otvorené okno dnu (alebo von?). Premýšľam o tom, čo bolo, čo je a čo bude, prehrávam si spomienky a v hlave bájim, aká asi bude budúcnosť. Inokedy len tak ležím po uži zabalená v teple a užívam si ticho a absenciu myšlienok v hlave. To sú jedny z mojich najobľúbenejších momentov vôbec. :)
  Čo vy a lenivé rána v posteli?

Počas mojej dovolenky v Paríži som si nevedela vynachváliť tieto mini baleníčka kozmetiky. Je pravda, že keby ma neobmedzovali zákazy leteckých spoločností, trepala by som toho so sebou 10x viac... :D Ale je mi jasné, že na 7 dní človek zase až tak veľa nepotrebuje. Napríklad mini zubná pasta nám dvom pri používaní 2x denne presne vydržala na celý týždeň. Čiže super. Čo sa však týka cien, po mojej nedávnej návšteve Tesca som si kvôli nim mala chuť obúchať hlavu o stenu. Cestovné balenia som kupovala v DM-ke priemerne za 3€/kus a v Tescu som tie isté potom našla o polovicu lacnejšie... Fakt na šľaktrafenie. Tak ak chcete ušetriť pár grošov, pozor na to. Sabína, toto si pamätaj hlavne ty sama.

Koncom júla sme sa u starkej vydali na hríby a po ceste hupónmi sme prechádzali aj okolo pasúceho sa stáda kráv (a čerstvých kravincov...). :) 
Močenie sa v bazéne a nepretržité čítanie kníh je mojou najobľúbenejšou činnosťou. Škoda len, že je limitované ročnými obdobiami. 
Niekedy sú tie citáty až príliš filozofické a niekedy sa ma vôbec nedotknú, inokedy však na tie slová civiem pekných pár minút a premýšľam, ako mohli ľudia zo seba vypustiť také múdre veci. :)
Moja top tohtoročno-letná kombinácia. Mobil, kniha a ovocie. Fun fact: nikdy som nebola ktovieaká fanúšička sladkých plodov, ale momentálne bez ovocia neviem žiť. Vážne. A odkedy sme sa vrátili z Grécka, kde som si stále na raňajky dávala hrozno, pomaranče a broskyne, neviem sa ho dojesť. 
 Počas tohto leta som sa nijako extra nemaľovala. Spomínam si, že ešte niekedy v júni som sa párkrát nalíčila von, potom na Pohode a niekoľko ráz v Paríži, ale inak nič. Celé leto sa make-up mojej pleti ani len nedotkol. Jediný zásah schytali riasy a pery, ale len veľmi decentne. No a na tejto fotke si takto nalíčená pripadám ako upírka. Tým pádom je to jedna z mojich najobľúbenejších fotiek mojej osoby, pretože ja stále dúfam, že sa mi pod oknom zjaví nejaký ten Cullen a uhryzne ma... O:) Čiže som sa aspoň takto priblížila svojmu životnému cieľu. :D
Vidím ťa.
Letom hore-dole svetom. 
Keby tieto krásy kvitli stále...
Pri epizóde TBBT, kde Sheldon predstavuje svoj program so zábavnými vlajkami, mi skoro zabehlo, keď som zbadala časť venovanú Slovensku a Česku. :D Sledujete tiež?
Takto krásne už miesto pod mojimi oknami v izbe nevyzerá. Všetko mám zhrnuté na jednu kôpku, lebo počas horúcich dní som stále mala dokorán otvorené okno a prievan v dome by všetko pozhadzoval. Parapetnú dosku teda uvediem do pôvodného stavu asi až v septembri, keď sa citeľne ochladí. Ani neviete, ako mi tento stav lezie na nervy. :D
Drahí moji, neviete mi, prosím, poradiť nejakú dobrú, ale lacnú tekutú linku? Ako vidíte, tá moja je už suchá ako Sahara a hoci sa nimi nelíčim každý deň, z času na čas ma to pochytí. Len momentálne žiadnu nemám a keď som nejaké obzerala v obchodoch, buď boli slabo pigmentované alebo drahé. :/

S.

Komentáre

  1. Já rána v posteli teda pořád pařím hry na mobilu a projíždím Aliexpress, je to se mnou děs :D Na ten díl TBBT se musím podívat! A na tekutou linku mrkni u essence, některé nejsou vůbec zlé :) Jinak já teď používám linky gelové, dobré jsou od rimmelu.

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za tip. :) Moja prvá bola od Essence a bola som s ňou spokojná, no nedávno si ju kupovala kamoška a vravela, že jej veľmi rýchlo vyschla, tak si teraz nie som istá. :/

      Odstrániť
  2. Tento článok ma naozaj veľmi pobavil. :D

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super fotky, strašně letní atmosféra :) Doufám, že jsi si prázdniny pořádně užila, hlavně Paříž :) Já mám takový rána často, vlastně vždycky když nemusím vstávat, hlavně proto, že jsme líná vstát a dělat něco produktivního :D
    michelle-and-her-world.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jo, mě toto líné ráno, co popisuješ čeká zítra a už se na něj těším :) Jinak krásné letní fotky ♥

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O Alchymistovi slyším pořád jenom samou chválu:). Hezký článek!
    Š

    Corculum | Stepanka_T
    Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty rána v posteli miluju, jsem schopná se tam ve volné dny válet třeba do jedenácti :D jinak používám gelové linky hlavně od Rimmelu a jsem spokojená :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já pomalá a líná rána naprosto miluju, vlastně takhle nějak vypadá moje každé ráno, po ránu bývám naprosto nepoužitelná a vždycky potřebuju nějaký čas na probrání :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. TBBT milujem :D cez leto si to vždy zapínam a pracujem pri tom :D :) Skvelé fotky! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekný článok :) Alchymistu by som si veľmi rada prečítala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj :)

    Ja mám úplne dokonalú tekutú linku, ktorá zvládne všetko. Ľahko sa nanáša a navyše vydrží aj dva tréningy, celý deň. A je úplne lacná! Je od Essence, volá sa Liquid ink a ja používam tú vodeodolnú :)
    Maj sa krásne
    N.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já se bohužel ráno v posteli dlouho povalovat nemůžu, a to ani o víkendu. Máme totiž psa a ten nás vždy budí kňučením na venčení... večer ale ráda ulehnu s nějakou dobrou knížkou a sjedu příspěvky na Instagramu. Na meil se raději dívám až ráno, abych neměla těžké spaní :-) linku bohužel neporadím, nepoužívám ji. Bez třpytivých hnědých stínů ale nedám ani ránu!
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Milujem povalovanie sa v posteli :D super článok a aj fotky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Máš moc hezky naaranžovaný parapet :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja mám rada tiež také lenivé rána, väčšinou ich mám v nedele, kedy si vychutnávam dlhé raňajky :).
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Miluji lenivé rána, a hlavně asi proto že jich mívám tak zřídka. Zkus Catrice, myslím, že budeš spokojená ! :))
    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ten Dove mám doma ešte čisto zabalený, ale v spreji, no som veľmi zvedavá na vôňu :) Aussie má skvelé produkty, ktoré nádherne voňajú, akurát som mala pocit, že mi po nich začali trošku vypadávať vlasy. Tie dekorácie na okne máš skvelé! :)


    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Pan Pedro Kontaktní e -mailové údaje, pedroloanss@gmail.com. To mi pomohlo s půjčkou 200 000,00 eur na zahájení mého podnikání a jsem velmi vděčný, bylo pro mě opravdu těžké snažit se udělat cestu jako svobodná matka, ale s pomocí pana Pedro Když sleduji, jak se moje firma roste silnější a také se rozšiřuje.
    Vím, že vás možná překvapí, proč tu takové věci dávám, ale opravdu musím vyjádřit svou vděčnost, takže kdokoli, kdo hledá finanční pomoc nebo prochází útrapami s jejich obchodem nebo chce zahájit obchodní projekt utrpení ..
    Děkuji.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky