Som iná, časť tretia

Milujem, keď muži nosia ružovú. V slove nevyspytateľný sa mi zakaždým žiada po p napísať mäkké i. Vína, ktorým stačí odkrútiť uzáver a nemusíte sa mordovať s korkovou zátkou, sú moje obľúbené. Levanduľová vôňa mi nesedí. Niekedy sa sama so sebou rozprávam po anglicky (nepýtajte sa). Hrozne by som chcela zažiť tú dobu, keď k sebe ľudia boli prehnane slušní, úctiví a vrchol intimity predstavoval dotyk rúk na bále. Neznášam zapisovanie poznámok do mobilu, preferujem klasické zošitové debilníčky. Som ten typ človeka, ktorý má nastavených 20 budíkov v následnosti po piatich minútach. Strašne veľmi milujem vôňu svojej pokožky, ale takú tú prirodzenú bez akýchkoľvek kozmetických prípravkov. Pri prudkých búrkach s hromami a bleskami mám vždy pred očami scénu z Harryho Pottera, kde sa Dursleyovci presťahovali na opustený ostrov, aby sa vyhli sovej pošte. :D

- Pri jedení musím mať na tanieri vždy bližšie mäso/syr/iné hlavné jedlo a prílohu ďalej (ak je to v nevyhovujúcom stave, tanier si otáčam dovtedy, kým to nie je super :D).
- Omnoho ľahšie sa mi komunikuje so staršími ľuďmi ako mojimi rovesníkmi - často mám pri nich pocit, že im nerozumiem a nemám im čo povedať.
- Som fanúšik konšpiračných teórií a mojou najobľúbenejšou je tá, že William Shakespeare nikdy neexistoval (argumentuje sa tým, že na tak známu osobnosť o ňom jestvuje veľmi málo informácií a jeho epitaf veľmi záhadne hovorí o tom, že kto otvorí jeho hrob, postihne ho strašná kliatba - žeby ukrýval nejaké tajomstvo?).
- Lezie mi na nervy, že v knižnej sérii o Harrym Potterovi sa v slovenskom preklade formulka I solemnly swear that I am up to no good prekladá ako slávnostne prisahám, že nemám za lubom nič dobré. V mojom vesmíre by bolo super, keby sa to rýmovalo, lebo sa to priam žiada - slávnostne prisahám, že nič dobré za lubom nemám. No nie? :D
- Neznášam kolotoče.
- Keď mám čas (a aj, keď ho nemám), sledujem RuPaulovu DragRace. Už dlho ma žiadna reality show nechytila tak, ako táto.
- Som závislá na hraní sa so svojimi vlasmi. Niekedy to dokonca robím podvedome.
- Vždy, keď sledujem lietadlo náhliace sa po oblohe do diaľav, pochytí ma iracionálny strach, že práve v momente, keď ho hypnotizujem pohľadom, exploduje. 
- Po káve zaspávam.
- Celý život bojujem a aj bojovať budem s vytváraním zbytočných prekážok a problémov v mojej hlave, ktoré nemajú reálne opodstatnenie.

S.

Komentáre

  1. Omlouvám se za to, ale tohle je jeden z vůbec nejstrašidelnějších článků, které jsem kdy četla.. A je to proto, že jsem se úplně doslova našla v 90% z něj. To s hlavním jídlem a přílohou- strašně mi leze na nervy, když mám hlavní jídlo od sebe a přílohu k sobě. Od malička jsem byla divná, a proto si s vrstevníky nerozumím. Hrozně mě baví řešit konspirační teorie. Když mi byli 4 donutili mě vlézt na kolotoč. Od té doby z nich mám hrůzu. Myslela jsem si, že v okolí Česka a Slovenska neni nikdo, kdo by sledoval DragRace. RuPaul a Michelle Visage jsou pro mě bohové. S vlasy si hraju téměř pořád. Když vypiju kafe těsně před spaním, nic se neděje. Spím i tak. A překážky si dělám taky.. Takže asi tolik k rekapitulaci :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To hraní s vlasami máme asi podobné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Též si sama se sebou povídám anglicky :D Konspirační teorie jsou super a některé překlady Harryho nemůžu vystát :D Super článek!

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jáj, mám toho společného s tebou celkem dost...skoro všechno, až třeba na tu reality show a kávu-i když, já moc kávu nepiju, tak úplně nevím, jestli zaspávám nebo ne :D :) :D Hmm, zajímavá teorie o tom Shakespearovi O.o :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. haha,to je super článok :D niektoré fakty sú naozaj "ujeté", v tom dobrom zmysle. :D ja napríklad tiež nemusím kolotoče, prílohu na tanieri tiež musím mať od seba ďalej, a problémy a prekážky v hlave, to taktiež :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vo veľa veciach sa zhodneme! :D takže, ja tiež milujem keď muži nosia ružovú (ale najviac kravatu), príde mi to také cute a elegantné. Tiež by som chcela zažiť tú dobu,o ktorej píšeš, veľmi ma to fascinuje,celkovo história. Tiež som fanúšik rôznych teórií, napríklad, teraz ma pochytila tá, že Hitler prežil a schovával sa ďalšie roky a ten, ktorý zomrel, bol jeho dvojník. S tým lietadlom to mám presne tak isto, ja sa niekedy aj zlaknem, že by mohlo padnúť na náš pozemok (ja viem, šialené:D). A o poslednom ani nevravím. :) skvelý článok,určite píš viac takýchto! :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taktiež úplne milujem konšpiračné teórie, najmä o Titanicu alebo WTC :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Posledný bod, to som ja!
    A aj viaceré iné, samozrejme. Napríklad tie vlasy, rozprávanie sa so sebou po anglicky :D neviem, mne to príde proste prirodzené. aj keď už som sa občas pristihla, že mi v hlave behá nemčina. Ups.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pan Pedro Kontaktní e -mailové údaje, pedroloanss@gmail.com. To mi pomohlo s půjčkou 200 000,00 eur na zahájení mého podnikání a jsem velmi vděčný, bylo pro mě opravdu těžké snažit se udělat cestu jako svobodná matka, ale s pomocí pana Pedro Když sleduji, jak se moje firma roste silnější a také se rozšiřuje.
    Vím, že vás možná překvapí, proč tu takové věci dávám, ale opravdu musím vyjádřit svou vděčnost, takže kdokoli, kdo hledá finanční pomoc nebo prochází útrapami s jejich obchodem nebo chce zahájit obchodní projekt utrpení ..
    Děkuji.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky