Obľúbenci za august

August bol pre mňa asi najlepším mesiacom tohto roka. Určite k tomu prispel aj fakt, že som polovicu z neho strávila v zahraničí a neriešila šity, čo ostali doma. Avšak vtedy, keď som doma bola, som sa snažila venovať čas zanedbávaným knihám, blogu a trošku som pokročila aj v písaní svojho možno-románu. Všetko sú to veľmi pokojné činnosti a tak to mám rada. Minimum stresu, program podľa mňa a žiadne náhlenie sa. Som veľmi zvedavá, aké to bude, keď mi začne škola. Práve preto chcem čo najviac pozitívnych vibrácií nabrať ešte počas prázdnin. :)
  Čo sa týka augustových obľúbencov, všetko sú to také typicky letné produkty, tak sa si spravte čajík a nechajte sa inšpirovať. ;)

  Júlový favs článok som tiež začínala sprchovým gélom a dúfam, že sa z toho nestane tradícia. :D Avšak tento avonovský sprcháč s vôňou čokolády a kokosu je niečo nadpozemské, a tak si zaslúži prvé miesto. Balenie je skutočne objemné - dostanete až 500ml, no neviem, či to náhodou nebola len nejaká akcia. Každopádne sa to určite oplatí. Navyše tá vôňa je tak geniálna! Keď vyleziete zo sprchy, budete hneď voňať ako sladký koláčik z drahej cukrárne, a to nesrandujem! :D Za mňa jedna z najkrajších vôní, k akým som kedy pričuchla.
  Moje najobľúbenejšie čistiace pleťové gély v pomere cena/kvalita boli vždy uhorkové Essence. No najnovšie ich už nikde neviem nájsť, tak predpokladám, že ich prestali vyrábať - čo je obrovská škoda. Ako náhradu som si kúpila tento Garnier Pure čistiaci gél. Som s ním veľmi spokojná, lebo na jedno použitie na celú tvár stačí jedna pumpička a zdá sa, že produktu ubúda len veľmi pomaly. Má zaujímavý chladivý efekt na pleti, pretože obsahuje výťažok z eukalyptu. Pri prvom použití som sa celkom zľakla, prečo mám pocit, že mi zamrzla pokožka. :D Keď som si však prečítala popis, hneď som si plesla po čele. Na leto je podľa mňa ideálny. :)
  V randome som spomínala, že som si so sebou na dovolenku brala mini cestovné balenia kozmetiky a mojimi najobľúbenejšími sa stali Aussie Miracle Moist šampón a kondicionér. Už pri umývaní vlasov šampónom som cítila, aké sú hebké a poddajné, no keď som pridala kondicionér, to bolo nebo. Doslova. Také vlasy, aké mi vykúzlil Aussie, som ešte nikdy nemala. Ani u kaderníčky. Hoci sú určené na suché vlasy, zaznamenala som aj omnoho väčší objem ako zvyčajne a parádny lesk. Viac-menej všetko v jednej malej tube. Jedinou nevýhodou pre študáka ako ja je cena, tak uvidím, kedy a či vôbec si kúpim veľké balenie. Ale rada by som, tak uvidíme. :)
  Na telové spreje som úchyl. Obrovský. Milujem ich nosiť hlavne cez leto, ale minulú zimu som z Avonu mala aj vianočné vône. Telový sprej s ružovým grepfruitom a mätou z Avonu je letnou novinkou, ktorú som si zamilovala tiež. Najprv som síce čakala, že mätu bude cítiť o niečo viac, ale aj tak je skvelý. Vôňa je ovocná, svieža a na ranné prebudenie ideálna. Na pokožke určite nevydrží celý deň, ale na osvieženie stačí. :)
  Mamina mala nedávno v nejakom časopise pribalený tento povrchový lak s holografickými kúskami Catrice. Na prvý pohľad ma nijako nelákal, nie som veľký fanúšik takýchto top coatov. Ale po prvom použití som zmenila názor. Holo čiastočky vyzerajú na nechtoch pekne a dodajú im trochu väčší šmrnc, ak nechcete ísť do klasickej obyč manikúry. Jediný problém som mala s tým, že pri tretej vrstve som už mala na nechte ozaj veľa laku a bolo to dosť vidno. Buď sa teda uspokojte s jedným či dvomi nátermi, alebo eliminujte čo najviac laku z tej tretej (pri tom vám však naozaj silno držím palce :D).
  Krém na ruky Ultra Repair od Biodermy som si kupovala v Paríži ako náhradu za chýbajúce telové mlieko. Moje nohy sú totiž po holení veľmi suché a keďže som nejaké mini telové mlieko na týždňové používanie nikde nenašla, uspokojila som sa s mini krémom na ruky. :D Ale bol naozaj super. Zvláštne, no príjemne voňal a poriadne hydratoval. Spočiatku som ho možno nanášala až príliš veľa (v snahe minúť z neho čo najviac, lebo mi bolo ľúto po siedmich dňoch ho len tak vyhodiť poloprázdny - do kufra sa totižto nezmestil -_-), preto som na rukách i nohách cítila krémový film. Ale keď vystihnete to správne množstvo, pokožka ho s radosťou prijme. ;)
  Tento deosprej Balea s vôňou kokosu a exotických kvetov som si kupovala už pred letom, ale používala som ho hlavne v auguste, lebo mi prišiel veľmi dovolenkový. :) Pomenovaný je Bahamas Dream a myslím, že názov skutočne nemohol byť príhodnejší. Vôňa je božská, presne taká, ako by ste chceli voňať pri mori. Je však riadne sladká, tak ak nie ste fanúšikom takýchto vôní, toto zrejme nebude nič pre vás. Čo by som však rada vyzdvihla je, že sprej má vynovenú pumpu, vďaka ktorej sa produkt omnoho pomalšie míňa. A to môžem potvrdiť. :) Za priemerne rovnakú cenu Balea sprejov teda dostanete trvácnejší výrobok, čo je vždy super a určite pri tom ušetríte.
  Posledným obľúbencom je krém na ruky z Avonu, ktoré sú moje najobľúbenejšie. Je s vôňou magnólie, ale musím povedať, že nie je typicky magnóliový, lebo takú kozmetiku nemôžem ani cítiť. Tento krém mi však vonia veľmi pekne. Ruky mám po každodennom krémovaní vláčne, hydratované a čo je hlavné, nezanecháva mastný pocit na pokožke. Veľmi rýchlo sa vstrebáva, aj keď si ho dáte o trochu viac. :)

Čo ste si vy obľúbili v auguste? 

S.

Komentáre

  1. Super článok, takéto ma bavia :) Zaujal ma ten sprcháč od Avonu, musím sa na neho niekedy pozrieť :) Ten lak od Catrice som kedysi mala, len mi tiež vadilo, že sa akosi nedalo korigovať jeho množstvo, čo sa dostane na nechty :D Ale inak bol kraaasny ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vau tak ta čokoladova vôňa toho sprcháču od avonu sa mi páči len ma štve že dosť mi vysúšaju tieto sprchové gely kožu a tak ich menej kupujem už. Inak take sladke vôňe ja môžem♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čistící gel od Garnieru jsem taky jednou měla a byl fajn :) Já ho ovšem vyměnila za gel od Vichy, který mi vyhovuje více. Jinak mám asi úplně stejný - nebo hoodně podobný - lak na nehty také od Catrice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. och, asi začnem objednávať veci konečne zasa aj z Avonu :D
    Garnier som niekedy dávno dala, no po čase mi už nerobil až tak dobre. No rozmýšľam, že mu dám niekedy znova šancu. Zatiaľ zostávam verná Mixe.
    Aussie šampóny mám naozaj rada, aj keď tá cena je ozaj nevýhodou. No je to jeden z mála šampónov, ktorý mi vyhovuje, takže čo sa už dá robiť, musím doňho občas zainvestovať. Kondicionér som však ešte nikdy predtým nemala, ale snáď raz vyskúšam, verím, že sú po nich vlasy super! :)
    Ja som začala vo veľkom používať kokosový olej a tiež sa nemôžem sťažovať na jeho vôňu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten top coat od Catrice sa mi veľmi páči, už som naňho pozerala v drogerke :)
    A ja za august nemám asi žiaden taký špeci produkt, ktorý by som si obľúbila :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Love bioderma!! And the nail polish is so pretty!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I love the products in here especially Garnier.

    Much Love,
    Zarrah | The Bandwagon Chic

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné věcičky. Sprchový gel od Avonu věřím, že voní krásně. Ono všechny sprcháče co mají v nabídce tak voní nádherně. Tělovou vodu se ani nedivím, že máš v oblíbencích. Taky jsem si oblíbila tuhle od Avonu, akorát má jinou vůni. Krém na ruce od Biodermy bych chtěla vyzkoušet :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tělové spreje od Avonu zbožňuji, moc se mi líbí tyhle vůně :-) Dále mě velmi zaujal lak na nehty, je překrásný :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten sprcháč od Avonu mám také a voní báječně :-) je to taková chuťovka :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ty Aussi produkty jsou opravdu skvělé! Měla jsem od nich suchý šampon a jiný už ani nechci! Já jsem si v srpnu oblíbila rtěnku od Kiko Milano v odstínu Fall, je boží! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Čokoládové sprcháče jsou nejvíc top. Nejraději bych je snědla :D ale vím že nejsou sladké.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ten lak vyzerá skvelo!
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky