Random 29

Pri písaní tohto random postu som sa nevedela zbaviť radostného pocitu, že už je (hádam) posledný zimne ladený a každý, ktorý príde po ňom, bude hýriť farbami a slnečnými fotkami. Rovnako sa už neviem dočkať, keď budem mať aj svoju izbu zaliatu slnečnými lúčmi, lebo v posledných mesiacoch sme si ich až tak neužili. :) Som proste jarný človek a už sa teším na ten moment, keď začnú pučať lístky na stromoch, kvitnúť tulipány a narcisy a pokožka konečne nachytá vitamín D. Ale vážne. Pretože vždy v zimných mesiacoch mám pocit, že vyzerám ako smrtka bez štipky farby v tvári. To sa ale dúfajme o pár týždňov zmení... :)

Moja Snowflake cookie Yankee sviečka je ako moje bábo. :D Často je len tak chytím do ruky, ovoniam a s láskou znovu postavím na komodu, lebo ju v (ne)dohľadnej dobe neplánujem páliť.
Minimalistické zimné výhľady.
 Túto zimu som sa obaľovala v rôznych bundičkách a svetroch oveľa častejšie než kedykoľvek predtým. Nuž, #útulno nadovšetko.
Prosím, prosím, prosím, nech mám takúto scenériu pred sebou najbližšie tak v decembri. Alebo nikdy.
Moja najobľúbenejšia farebná kombinácia na nechtoch. Teda, úplne mega ultra najobľúbenejšia by bola matná šedá a baby ružová, ale aj strieborná ma dostáva do kolien. :)
Černicová sviečka z Ikey je najväčšia láska. Ešte spolu s broskyňovou, tie ma túto sezónu dostali. :)
Neviem, ako vy, ale ja som vždy ľúbila (a doteraz ľúbim) kráčať po neporušenom snehu a zanechávať v ňom svoje stopy. Niekedy si dokonca vyberám práve také cesty, kadiaľ ešte nikto iný predo mnou nekráčal... :D
 Fotenka z posledného outfit fotenia, o ktorom ste si mohli prečítať tu.
Aj keď zimu neznášam, vždy ma fascinovalo, ako dokáže mráz pomeniť vzhľad krajiny.
Zamrznuté rána s horúcim čajom, to chceš. :) No, okrem tých zamrznutých rán...

S.

Komentáre

  1. Já už se taky neskutečně těším na jaro:D. Ten hrníček je úžasný!
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. joj krásne fotky :) a tie nechtíky, strieborná a ružová je moja oblubena kombinacia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čo máte všetci proti zime, náhodou je fajn, len toho snehu by mohlo byť viac, to by bola pravá zima. V lete zase budete nadávať na páliace slnko, otravný hmyz, upotených ľudí v MHD atď. A keď človek už chodí denne do práce, kde trávi pomerne veľa času, povedzme si úprimne, že pracovať v rozhorúčenej kancelárii nie je príjemná predstava a už vôbec nie príjemná realita.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milý Anonym, jasné, že ľudia sú rôzni a každému vyhovuje niečo iné. Ja som písala o svojom osobnom pocite a skrátka sa netajím tým, že zimu neznášam. Neznášam ľadový vietor, čo mi šľahá do tváre, skrehnuté prsty, tisíc vrstiev oblečenia a všetky tieto nepríjemnosti, čo zimu sprevádzajú. Na sneh je pekný pohľad, to áno, ale za mňa len vtedy, keď sa naň pozerám zvnútra a nehrozí mi, že sa musím v takom hroznom počasí trepať von. A ubezpečujem ťa, že ja by som na páliace slnko teda NIKDY nenadávala. :D Čo sa týka rozhorúčenej kancelárie, určite máš v tomto pravdu, ale sedieť v nej počas zimných mesiacov tiež nie je ktoviečo, pokiaľ nemáš geniálny vykurovací systém. Nuž, sto ľudí, sto chutí. :)

      Odstrániť
  4. čajík je super, tiež ho pijem každučké ráno, inak tie nechty sú naozaj krásne <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kombinace růžové a stříbrné barvy se mi taky moc líbí. Jinak rána a večery si bez teplého čaje nedokážu představit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. fajn článok - dala si mi inšpiráciu, že by som tiež mohla popremýšľať nad random :) Btw ja už tiež veľmi chcem, aby zima odišla :( Už je tu dlho :(

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já jsem se tuhle zimu stala docela otužilcem. Vyprala jsem si po prvních známkách teplejšího počasí všechny zimní bundy.Tím, že jsem je nechtěla znovu špinit (s mávnutím ruky, že nasněží a hned to v důsledku teplé fronty roztaje) jsem chodila jen v lehčím oblečení. Stejně jsem dnes jednu zimní bundu musela vyndat, protože se má vážně ochladit a to už raději riskovat nebudu. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Snowflake cookie jsem zrovna nedávno dopálila a je fakt nádherná :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tu YC závidím. Já mám velkou malinovou =)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. O hentých ikea sviečkach som ešte nepočula ani! Určite sú super :)
    A tiež by som už privítala teplejšie počasie.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moje Yankee je taky jako moje mimino, též jsem jí ještě nezapálila :D Nějak mi to nejde. Ale je pravda, že má píše jarní vůni, tak uvidíme :) Na tulipány ve váze se moc těším! Ty tvoje nehty miluju a o hrníčcích jsme si psali na insta, jaká to náhoda :D :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja zimu nemám vôbec rada. Keby trvala trebárs len 14 dní alebo mesiac, tak by mi to nevadilo, ale ona je zima pol roka, potom sa sotva trochu ohrejeme a je zase škaredo. navyše je mi stále zima, takže musím nosiť celú zimu vlnené ponožky , inak by mi asi umrzli nohy :-D .

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky