Prečo som si to nekúpila skôr?!

Dnešný článok je tak trochu iný ako zvyčajne. Napadlo mi, že by som vám aspoň takouto formou mohla predstaviť zopár vecí, ktoré som si skutočne zamilovala. Ale že skutočne. A bez ktorých to proste nedávam na bežnej dennej báze. Všetko sú to veci, ktoré si ku mne našli cestu v priebehu posledného roka, ale fakt netuším, kde sa skrývali celý môj dovtedajší život. :D Pre mnohých z vás to bude úplná samozrejmosť, ktorú využívate roky rokúce, ale pre mňa sú to ešte viac-menej novinky, ktoré má stále milo prekvapujú. Po dočítaní článku sa možno stotožníte so mnou a možno tiež nájdete niečo, čo je síce totálne basic, ale nikdy predtým ste to doma nemali, ibaže teraz zistíte, že by ste mali! :D Tak šup pokračovať v článku.

Úplne prvou vecou, ktorou otváram tento článok, sú obyčajné ťapky. Vždy som ich registrovala, že hej, takéto niečo sa v obchodoch zvykne vyskytovať, ale mala som v hlave takú predstavu, že nemôžu byť pohodlné a že by to asi nebolo pre mňa. Potom jedného krásneho dňa mamina v Lidli kúpila niekoľko párov, že veď skúsime. Tak sme skúsili, a viete čo? Totálne som sa do nich zbláznila! Ako človek, ktorý miluje balerínky, poltopánky a tenisky, je to pre mňa v letných mesiacoch spása. Neznášam totiž obúvať si topánky úplne naboso. Ale niekedy sú aj klasické ponožky trochu na obtiaž... V takých prípadoch sa ako ideálne riešenie javia práve ťapky. ;)
x
Ďalšia láska je z radu odevov a nie je to nič iné, ako športové oblečenie. Nie som veľmi ten typ, čo by dokázal ísť behať 5x za deň alebo trávil celé mládí vo fitku. Vôbec. Ale rada si zacvičím, lebo je mi jasné, že pohyb je pre telo fajn. Celý život som na telesnú a aj exercise sessions v mojej izbe nosila kadejaké tričká a tepláky a hoci boli fajn, nedalo sa to vôbec porovnať s tým, keď som si prvý raz obliekla špeciálne oblečenie na šport. Na pokožke sú veľmi príjemné a ani nehovoriac o tom, že keď prepotíte obyčajné materiály, nechutne sa na vás lepia, zatiaľ čo športové sú aj naďalej vzdušné. Na cvičenie už teda nikdy nič iné!
 Teraz zabŕdneme do beauty kategórie. Je to možno čudné, ale keď som vonku, najradšej mám vlasy rozpustené, ale akonáhle prídem dnu, musím si ich zopnúť, lebo mi skrátka zavadzajú. Preto som odjakživa používala rôzne gumičky a spony a štipce, no niekedy na konci minulého leta som našla niečo ešte lepšie. A to mini štipce, ktoré nedokážu zopnúť všetky vlasy, iba niekoľko prameňov. Nakoľko mám rada ten pocit, keď mi vlasy splývajú na plecia a zároveň, keď mi nepadajú do tváre, je to výborný kompromis. Tieto štipce sú momentálne to, čo nosím najčastejšie. Dajme tomu, že každý jeden deň.
x
V beauty kategórii sa nachádza aj moja štvrtá instantná láska, a to malé verzie voňaviek. Nemusia to byť zrovna vzorky, lebo tie neznášam. :D Myslím skôr na najmenšie prevedenie danej voňavky, napríklad 10, 20 alebo 30ml. Vždy som bola skôr zástancom toho, že keď mi už niečo vonia, chcem mať čo najväčšie balenie, aby som si nemusela stále dokupovať nové. Ale odkedy mám doma Betty Barclay toaletky, uvedomila som si, že sú minička vlastne dosť super. Zmestia sa do každej kabelky, čiže sa môžete navoňať po ceste, ľahko sa prenášajú, sú ideálne na výlety a dovolenky a to ja teda môžem. :)
Posledným bodom tohto článku je čosi možno nezvyčajné, ale pre môj život teraz úplne esenciálne. :D Chlpatá guľka na kľúče je čosi, čo som sa dosť dlho snažila ignorovať a keď už sa to nedalo ignorovať, odsudzovala som to. :D Prišlo mi to tak, že to nosia len pipiny a skrátka mi to bolo na smiech. Asi pred dvomi rokmi som však takéto niečo dostala na Vianoce a povedala som si (ešte predtým som to asi týždeň predýchavala), že dobre, tak ja to teda skúsim. Capla som si to na kľúče a pamätám si, že mi to nevadilo až tak, ako som čakala, že bude. Po pár týždňoch som si na to zvykla a po pár mesiacoch som sa do toho zamilovala. Úprimne povedané, mám pocit, že tieto guľky sú maximálne praktické (ak sú na kľúčoch, napríklad na kabelkách to veľmi nechápem :D). Neviete si ani predstaviť, koľkokrát už som rukou šmátrala v taške alebo v ruksaku a kľúče som napokon našla práve vďaka tejto huňatej guči. :D Len som za ňu potiahla a hneď som mala celý zväzok v ruke. Za mňa teda palce nahor a určite ich budem nosiť na kľúčoch aj vtedy, keď bude tento trend dávno pochovaný. 

Máte aj vy takéto svoje obľúbené produkty? :)

S.

Komentáre

  1. This is so inspiring!
    I love the post:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě osobně ťapky nevyhovují, stahují se mi z nohy :D

    Můj blog
    Můj YT kanál, zastav se

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zo začiatku sa mi veľmi tie chlpaté kľúčenky nepáčili, ale nakoniec som ním podľahla a kúpila som si jednu na kabelku aj ja :) Je to veľmi pekný doplnok

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ano, také mám některé vychytávky. :) Bez bambule si své klíče už od dětství nedovedu představit. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chlpaté kľúčenky mi stále pripadajú ako zbytočnosť, ale budiš, je to roztomilé. :D Štipce ja nenosím, iba také malé štipčeky. A tie ťapky sú proste zázrak :) ..

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ty ťapky jsou úžasné do balerínek na léto :)
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  7. úplne súhlasím s tými ťapkami tiež som to tak mala kupila som si ich miuly rok cez leto a su naozaj super inkognito:-DD

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ťapky sú moja najobľúbenejšia vec v lete ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já těm ťapkám nějak nepřišla na chuť..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty ťapky taky nosím, jsou super do balerín :D
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky