Jarný haul

Opäť raz sa hlásim s new in článkom, ktorý však nebol veľmi plánovaný. Trochu mi pripomína tento post z minulého leta, kedy sa väčšina vecí spomenutých v článku u mňa doma ocitla bez môjho pričinenia. :D Podobne tomu bolo aj teraz. Dve veci pochádzajú od firiem, ktoré so mnou nadviazali spoluprácu, dve som dostala od maminy a dve som si kúpila sama. Všetko sú to veci, z ktorých som neuveriteľne nadšená a už dlho som sa tak veľmi netešila z niečoho materiálneho. Viem, že o tom pravé šťastie nie je, no niekedy mu aj takéto veci môžu dopomôcť. V mojom prípade teda dopomohli a hneď sa aj dozviete, ako veľmi. ;)

breast t-shirt white for women
  Dnešný článok otváram nepochybne najväčšou topkou a tou je toto prsaté tričko z Poppy Apparel, ktorí sa mi ozvali so spoluprácou. Mala som normálne problém vybrať si, lebo majú v ponuke tak perfektné nápadité tričká (a aj mnoho iného), že budete chcieť všetky! :D No myslím, že predsa len to najlepšie vyhralo. Tričko je z neskutočne jemnej a mäkkej látky, takže sa veľmi príjemne nosí. Je síce basic, ale je to dokonalý statement kúsok a verte mi, že pritiahne more pohľadov (otestované!). Inak, ak by ste mali záujem, stále u nich platí môj zľavový kód sabi10, s ktorým pri platení dostanete 10% dolu z nákupu. ;)
soft bras H&M
   V minulom new in článku som vám spomínala, že som si v H&M splnila svoj malý sen v podobe bezkosticovej podprsenky. Poviem vám, že som sa do nej zbláznila tak veľmi, až som si dokúpila ďalšie dve. Úplne identické, no tentokrát v bielej a čiernej farbe. Pôvodne som si chcela zaobstarať aj nejaký iný strih, no vyskúšala som ich viacero a žiadna nesedela tak dobre, ako táto. Na mojej postave sedí ako uliata. Nikde nič neostáva, netlačí, je krásne potiahnutá čipkou a vytvára veľmi pekný dekolt. Je to možno individuálne, veď každé telo je iné, no určite stojí za to sa na ne aspoň mrknúť. Ja momentálne seriózne rozmýšľam, že nadobro vysadím kosticové podprsenky, lebo to je peklo. A najmä v lete. Naostro sa zatiaľ neodvažujem chodiť, no toto je výborné riešenie uprostred pomyselného buď / alebo. :)
riverdean watches
  Ako malá som do školy nosila hodinky poctivo každý deň. Na tú dobu veľmi frajerské. Potom sa mi ale pokazili a ich náhrada nebola až taká skvelá, takže som ich pomaly, ale isto prestala nosiť. Dlhé roky mi to vôbec nechýbalo, dokonca by mi na ruke asi prekážali. No cez prvé skúškové som si jedny požičala od brata, aby som si mohla kontrolovať čas a poviem vám, opäť som im prišla na chuť. Je to strašne super vec - nemusím tak šmátrať hodinu v ruksaku/kabelke po mobile. Hodinky som bratovi musela vrátiť, ale myšlienka na kúpu vlastných mi začala vŕtať v hlave. Vtom ako blesk z jasného neba prišla ponuka spolupráce s Riverdean a veľmi rada som ju prijala. S hodinkami som veľmi spoko, sú nádherné a veľmi sa vytešujem z ich praktickosti. S promo kódom SABINA20 máte u nich 20% zľavu z nákupu, no hriech nevyužiť. ;)
   Niekedy začiatkom apríla mali v Lidli akurát akciu na veľmi peknú posteľnú bielizeň a pyžamá. A moja šikovná mamina tam vbehla a jedno také krásne mi uchmatla. :D Ja som o tom ani nevedela a keď som sa vrátila z Brna domov, čakalo ma stole veľmi príjemné prekvapko. :) Pyžamo je neskutočne príjemné. Je z ľahučkého materiálu, teda ideálne na teplú jar a leto. Tričko je klasicky bavlnené, ale nohavice sú z akéhosi iného materiálu - veľmi vzdušného a jemného, čiže pohodlie je zaručené. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že spacie úbory sa v Lidli naozaj oplatia.
   Poslednou novinkou u mňa v šatníku je táto ľahká biela blúzka z ER Fashion, ktorú mi tiež kúpila mamina. Majú tam široký výber pekných košiel, šiat a mnoho iného. Moja blúzka je zdobená peknými detailmi, je veľmi ženská a nežná. Je trošku priehľadnejšia, ale ja som si z týchto vecí nikdy nerobila ťažkú hlavu. :D Je oversized, takže je voľná a maximálne pohodlná. Určite všetky poznáme tie dni, keď sa cítime ako balón a chceme to aspoň trochu zamaskovať oblečením. Toto je (aspoň pre mňa) ideálny kúsok. :)

S.

Komentáre

  1. To tričko je fakt originální! :D Moc ti sluší, ostatní věci jsou také moc pěkné, hlavně ty podprsenky a tričko s kapsičkou :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kráásne veci! tričko je fakt skvelé :D a podprsenky sú úplná láska♥ ja mám také dve a potrebujem si ešte ďalšie kúpiť. už nechcem nosiť nijaké iné. Lidl veci sú takmer vždy super, najmä pyžamá a domáce oblečenie. No a blúzka je ozaj prekrásna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To tričko je úžasné, už jsem koukala na jejich stránky a všechno tam vypadá skvěle:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hneď som mrkla aj na stránku Poppy Apparel - a výber tričiek majú fakt úžasný! :D Môj "vzťah" s hodinkami je rovnaký - kedysi som ich mala na ruke každý deň, potom ma omrzeli, ale teraz na nich nedám dopustiť! ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To pyžamo z Lidlu je nádherné a maminky jsou nejlepší, vždy dokážou překvapit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie podprsenky sú nádherné, pôjdem sa pozrieť na ne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Přesně tyhle podprsenky jsem si též zkoušela! Miluju tenhle trend, ale aktuálně hledám tu, která by mi suprově sedla :) Za dva týdnu jedu do Prahy, tak to omrknu:)

    LENNY in COPENHAGEN

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Podprsenku bez kostice chci už dlouho, ale tak nějak nemůžu sehnat nějakou, která by mi dobře seděla. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite aspoň obzri H&M, majú tam dosť dobrý výber a počula som na ich bezkosticové podprsenky len samú chválu. ;)

      Odstrániť
  9. Za vtipné tričko dávam 100 bodov a tie hodinky sú takisto krásne tiež nad takýmito podobnými uvažujem už dlhšiu dobu. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc se mi líbí ty hodinky, přemýšlím, že bych si taky nějaké koupila právě v podobném stylu :) moc pěkné všechny kousky :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Juuuj, aké krásne veci si si nakúpila! Presne všetko na môj štýl :)


    THE EFFLORESCENCE GIRL

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tie podprsenky sa mi veľmi páčia, musia super vyzerať:)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ty podprsenky vypadají fakt luxusně, já si teď vyhlížím často oblečení v Lidlu :) mám ho ráda a navíc to jsou kvalitní kousky, vydrží mi trika několik let

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky