Top 5 beauty produktov pod 10€

V poslednom čase sa u mňa otočilo veľké množstvo kozmetiky. Asi to bude práve príchodom jari, lebo vtedy sa prebúdzam zo sna rovnako ako príroda a dosť ma baví starostlivosť o telo. Cez zimu je mi to všetko akosi jedno. Nemám väčšinou energiu na nič, nieto ešte na kozmetické rituály. :D Práve z tohto dôvodu mi napadlo predstaviť vám mojich 5 najobľúbenejších produktov za poslednú dobu, ktoré sú nielen výborné, ale sa tiež zmestia do hranice 10€. Čiže rovno dvojité lákadlo, čo poviete? V komentároch mi potom určite dajte vedieť, či ich poznáte, používate alebo ste o nich niekedy počuli. ;)

Najväčšou láskou za toto obdobie je jednoznačne micelárna voda Avéne, ktorú ste mohli vidieť v článku o kozmetických novinkách z Notino. Čistím si ňou pleť každé ráno i večer a je potom naozaj svieža. Je krásne zmatnená, vypnutá a čistá. Pre problematickú pleť úplne ideálna a zaručene jedna z najlepších, aké som kedy skúšala (ak nie najlepšia). Na micelárnej vode milujem aj jej vôňu, ktorá je typická pre značku Avéne - nevtieravá a jemná. Kúpite ju za 6,90€. 
Pri čistiacej kozmetike ešte ostaneme. Mám veľmi rada ten pocit, keď začnete nový deň tým, že si krásne vyčistíte celú pleť. V tomto mi najviac pomáha čistiaci pleťový gél Garnier. Na blogu už som vám ho spomínala, no stále je mojím obľúbencom. Pleť je po ňom čistá a matná ešte niekoľko hodín (ale, samozrejme, závisí to na type pleti). Veľkým plusom je podľa mňa výťažok z eukalyptu, ktorý cítiť vo vôni a dokonca aj chladí na tvári. Ideálny bude pre to určite na leto. :) Cena je 4,50€.
Ďalšou obrovskou srdcovkou sú produkty na vlasy Aussie. Asi najspokojnejšia som bola so sadou Miracle Moisture, no momentálne som zaľúbená do Aussie Repair Miracle. Neviem, ako to robia, ale ich kozmetika najviac lahodí mojim vlasom. Vždy sú krásne žiarivé, lesklé, jemné ako bábätkovské a navyše neuveriteľne delikátne (žuvačkovo, či ako :D) voňajú! Za mňa všetky palce sveta hore! Cena sa pohybuje okolo 5,60€.
Je mi priam hlúpe hovoriť pri každom produkte, že je to srdcovka, ale ono to tak fakt je. :D Táto voňavka Summer White Sunset z Avon je toho ďalším dôkazom. Mám ju už nejaký čas, ale vždy ju rada použijem. Pripomína mi minulé leto, ľahkosť a dokonalú sviežu vôňu, ktorá vo mne zakaždým evokuje atmosféru západu slnka, čiže názov je adekvátny. :) Vydrží veľmi dlho, dokonca musím povedať, že ju cítim na sebe aj večer, keď sa ňou ráno nastriekam. Skrátka láska. Kúpite ju za 9,90€.
Dnešný článok uzatvára môj mini verný pomocník, s ktorým to ťahám už rok. Antiperspirant Dove s vôňou hrušky a aloe vera som si kúpila ešte na dovolenku v Paríži. Nevedela som, čo od neho čakať, no predčil moje očakávania. Aj počas sezóny veľkého potenia si skvele poradil - necítila som žiadny zápach, len príjemnú vôňu. Ktorá je inak jedna z mojich najobľúbenejších vôbec. Z tejto sady som už mala aj sprcháč a včera som si kúpila tuhý antiperspirant. :) Zoženiete za 2,90€.

Ktoré sú vaše top 5 pod 10€? 
S.

Komentáre

  1. Micelárku od Avéne by som netypovala pod 10eur :D Z týchto produktov poznám a mám odskúšaný len čistiaci gél od Garnier a tiež by som ho odporučila :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja sa chystám vyskúšať (po spotrebovaní aktuálneho čistiaceho gélu) tiež gél od Garnier, ale na citlivú pleť. Tak som zvedavá, aký bude. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super tipy! Garnier jsem dříve taky používala :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá micerálka vyzerá zaujímavo musím ju pohľadať v drogérii. :) Super článok btw...lebo v dnešnej dobe je tá kozmetika hrozne drahá...a keď človek potrebuje produkty na vlasy, pleť, pokožku plus dekoratívna kozmetika...je to riadne finančne náročné. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je veľká pravda, ozaj sa tie ceny dokážu riadne vyšplhať. :/ Pre mňa je tých 10€ taká hranica, drahšie proste nekupujem.

      Odstrániť
  5. Aussie chci už dlouho vyzkoušet :D ještě jsem se k tomu nedostala, ale věřím, že to brzy napravím :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky