Bomby do kúpeľa Balea

V poslednom čase som sa vo veľkom pustila do testovania bômb do kúpeľa od rozličných značiek. Môžem s kľudným svedomím prehlásiť, že toto u mňa naštartovali povestné bomby z Lushu, ktoré pre mňa skrátka ostávajú neprekonateľné. Zatiaľ ich žiadna iná značka nedokázala zosadiť z prvého miesta a som zvedavá, či sa tak vôbec niekedy stane. :) Každopádne som však chcela vyskúšať aj nejaké iné hlavne kvôli tomu, že tie z Lushu sú ozaj dosť drahé (treba však povedať, že za tú cenu zážitok naozaj stojí). V dnešnom článku sa budem venovať bombám do kúpeľa značky Balea, ktorú kúpite v DM drogérii. Zatiaľ som tam videla len 3 druhy - malinovú, vanilkovú a levanduľovú, pričom každá stojí 1,99€. Ja som skúšala malinovú a vanilkovú, pretože vôňu levandule nemusím a tiež obsahuje aj kúsočky sušených kvetov, čo sa mi potom nechce čistiť a vyberať z vane. :D Toľko na úvod, poďme k samotnej recenzii. ;)

balea bomba do kúpeľa vanilková
balea bomba do kúpeľa vanilková
  Myslím, že by ste asi na prvý pohľad neuhádli, že ružovo-modrá bomba bude voňať vanilkovo. :D Ja som bola tiež veľmi prekvapená, ale samotná vôňa je naozaj nádherná. Jemná a lahodná. Po vhodení do vane sa baleácke bomby rozpúšťajú omnoho pomalšie, ako napríklad tie z Lushu. Od očka to zakaždým trvá tak 10-15 minút, kým sú úplne preč. Takmer okamžite sa však začala uvoľňovať farebná zmes a voda naberala nádherný cyklámenovoružový odtieň, skoro až dofialova (čo na fotke nie je dobre vidno, ale prisahám, že v skutočnosti bola tá farba úplne očarujúca :)). Vanilková bomba vytvorila aj trošku peny, no skutočne len málo a bola do 5 minút preč. Ak ste fanúšikmi bohatej peny, odporúčam ju do vody priliať osobitne. Inak som ale s bombou spokojná. Efekt vytvorila nádherný, úchvatne celú kúpeľňu prevoňala a nezostal po nej žiadny neporiadok. Je to typický príklad toho, že za málo peňazí veľa muziky. :)
balea bomba do kúpeľa malinová
balea bomba do kúpeľa malinová
  Malinovú bombu Balea som si od tejto značky kúpila ako prvú. Úprimne som mala zvláštne obavy, aby som sa po kúpeli s ňou celá nevyhádzala, nakoľko som s ňou nemala vôbec žiadne skúsenosti a ani som o nej nič dovtedy nepočula... :D Ale nič také sa, našťastie, nekonalo. Bomba sa po vhodení do vody rozpúšťala tiež asi 10-15 minút. Ako vidíte na poslednej fotke, vytvorila omnoho bohatšiu penu ako predošlá, no neviem, či to proste nezáleží od výroby. Každopádne, pena sa veľmi dlho neudržala. Voda tiež nebola tak výrazne zafarbená, išlo skôr o jemnulinkú ružovkastú farbu. Ale kúpeľ bol opäť raz príjemný - nežná malinová vôňa bola super, úplne ako cukrík. :) Za mňa teda tieto bomby rozhodne áno - relax je s nimi zaručený a stoja o dve tretiny menej ako napríklad Lush. Navyše, sú oveľa dostupnejšie. ;)

Poznáte baleácke bomby do kúpeľa? Používate nejaké?

S.

Komentáre

  1. Moc bych chtěla a obdivuju ty od Lush, ale ... od rekonstrukce bohužel nemáme koupelnu s vanou. :( :D Takže si musím nechat zajít chuť.. Ale jako tip na dárek je to skvělé!

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je mi ľúto, relax vo vani je fakt skvelý... :/ Ale áno, ako darček sú bomby perfektné. :)

      Odstrániť
  2. Já měla bombu jen z Lushe, ale přijdou mi zbytečně předražené, a tohle vypadá jako super levnější varianta! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lush je skutočne dosť finančne náročný, ale úprimne si myslím, že tá kvalita je dosť vysoká, a za dobré sa v dnešnom svete patrične platí. :) Ale aj tieto bomby sú veľmi fajn. ;)

      Odstrániť
  3. wau, nevedela som, že balea ma takéto bomby do kúpeľa, vždy som obdivovala tie od LUSH ale prišli mi veľmi drahé a nakoľko ja nie som typ čoby sa rád kúpal mi to prišlo zbytočné, ale toto rada vyskúšam :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vůbec jsem nevěděla, že balea dělá bomby do vany:), ale já celkově tohle moc asi neregisturuju :D, ale moje ségra je blázen do lushe :). Ale vypadají moc dobře!! :)

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som práve tento rok prvýkrát vyskúšala tie od Lushu a celkom sa mi páčili. Väčšinu roka však bývam na internáte bez vane, takže si tento relax nemôžem užiť, no je skvelé vedieť, že existuje lacnejšia verzia! Určite niekedy vyskúšam ;)
    http://feelikeunicorn.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zkoušela jsem a byly dobré, i když LUSH miluji víc :D

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já ještě bombu do koupele neměla, vždy mě zaujmou, ale nechce se mi nikdy dávat tu cenu za ně :D nicméně uvažuji o té Balea :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  8. no super konečne lacnejšia varianta :) nechce sa mi za tie Lushácke dávať tie nekresťanské peniaze :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Bomby do kúpeľa som už v DM-ke postrehla, ale ešte žiadnu z nich som nevyskúšala :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky