Júnoví favs

Prišlo mi, že jún neskutočne rýchlo preletel. Do jeho polovice som sa ešte mordovala so skúškami, no od 14. som mala prázdniny a určite mi dáte za pravdu, že voľný čas uteká rýchlejšie. Zažila som hromadu príjemných stretnutí s ľuďmi, ktorých som už dlho nevidela. Bola som s našimi po mnohých rokoch na hríboch za dedinkou mojich starkých. Vypočula som si vo vlaku niekoľko prazvláštnych rozhovorov ľudí, ktorí s najväčšou pravdepodobnosťou volia osobnosti, ako napríklad Marián Kotleba a veľmi ma to rozosmutnilo. Pojedla som veľa kukurice, melónov, marhúľ. Po dlhom čase som sa opäť dostala k intenzívnemu čítaniu a po ešte dlhšom čase mi čítanie začalo prinášať neopísateľnú rozkoš. Tešila som sa z narodenia bratrancovej druhej dcéry. S frajerom konečne budeme od leta bývať spolu. Veľa som fotila, kúpala sa a doháňala čas s rodičmi. A začala riešiť prvú brigádu v mojom živote, ktorá by nebola prácou cez internet. Takže by som to zhrnula asi tak, že jún = all the emotions. :D Aký bol váš jún?

  Tento geniálny baby blue matný lak na nechty značky s-he som si hádam ešte v marci kúpila v DM-ke a instantne som sa doň zaľúbila. Pastelové farby milujem a podľa mňa nechtom veľmi svedčia, čoho dôkazom je aj tento konkrétny. Veľmi dobre sa vďaka hrubému štetcu nanáša a len minimálne s ním vyjdete na kožičku vedľa nechtu. Vydrží okolo 5 dní, čo je podľa mňa dosť dobré. No čo je najdôležitejšie, skutočne je matný. Trošku sa to síce stratí, ale len veľmi zanedbateľne a dostala som naň hneď niekoľko pochvál, takže sa asi v budúcnosti poobzerám aj po iných lakoch z tejto kolekcie, kým sú v obchodoch. :)
  Pred pár mesiacmi som v jednej giveaway vyhrala tento prírodný šampón a kondicionér Wooden Spoon z Bioruže a bola som naň veľmi zvedavá. Vyslovene prírodný šampón som ešte nikdy nemala, tak som nevedela, čo čakať. Ale táto dvojica príjemne prekvapila. Vôňa produktov je zaujímavá, cítim tam veľmi intenzívne čajovník, ktorý ostatné zložky (aspoň v mojom nose) prebýja. Zvyčajne mi táto vôňa nevadí, ale nie je ani moja obľúbená. Čo sa týka šampónu, tak keby ste použili len ten, je vysoká pravdepodobnosť, že vaše vlasy ostanú ako slama. Ja mám taký pocit vždy, keď si ich s ním umývam - suché až hrôza. No po použití kondicionéra je všetko v najlepšom poriadku a po vysušení sú vlasy tak lesklé, ako s mnohými inými vlasovými produktami nie. Za mňa teda veľmi príjemná skúsenosť, hoci šampón samotný používať neodporúčam. ;)
  U svojej kaderníčky mamina nedávno kúpila tento Nashi olejček na vlasy a okamžite som sa doň zbláznila. Veľmi pekne vonia (úplne ako všetky tie produkty, ktoré na vás používajú v kaderníctve). Na mojich vlasoch je ľahký, nezaťažuje, nie je príliš hustý ani príliš riedky a s pravidelným používaním sa určite dajú vidieť dobré výsledky. Vlasy, samozrejme, nezachráni kompletne, ale končeky s ním vyzerajú o niečo lepšie. ;)
  Z DM-ky tu tiež mám túto Balea penu na ruky, ktorú mi darovala teta ešte na Vianoce. Vonia ako ten najsladší čokoládový koláčik a poviem vám, že je to skutočne lahodná vôňa. Balea je takýmito voňavými výmyslami povestná a ja dúfam, že v tomto budú aj naďalej pokračovať. :D Samotná pena sa ľahučko rozotiera, nezanecháva mastný film na rukách a rýchlo sa vstrebe. Po jej použití môžete o malú chvíľu hneď čosi robiť, nemusíte čakať roky, kým nebudú vaše ruky vlhké. Ja krémy a peny na ruky používam len pred spaním, takže toto až tak neriešim, ale niekoho to možno poteší. ;) Určite by som rada vyskúšala aj malinové prevedenie.
   Z Avonu mám túto malinovú penu do kúpeľa, ktorá fakt neuveriteľne vonia a vo vani ulahodí vašim zmyslom. Podľa mňa pena ako taká nie je veľmi bohatá a neudrží sa večne, ale skôr zvláčni pokožku. Z vody totiž vyleziete jemní ako detská prdelka a veľmi voňaví. Navyše sa mi hrozne páči aj balenie, takže by táto pena pokojne mohla byť super darčekom k sviatku a pod. :)
   Mamina raz prišla domov s týmto Garnier Botanic Therapy šampónom a kondicionérom a ja som bola na ne od prvého okamihu veľmi zvedavá. :D Čokoľvek, čo obsahuje arganový olej, je môj obľúbený vlasový produkt. A inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Vlasy sú s týmito výrobkami veľmi ľahké a jemné, no čo ma na nich dostalo najviac bolo, že neskutočne krásne voňali po kamilkách. Už dlho som nemala šampón, ktorého vôňa by sa držala aj nasledujúci deň. Veľmi nežné, veľmi ženské a skrátka príjemné. :)
  No a ako posledného obľúbenca tu mám takú mini zaujímavosť. Už snáď od septembra som sa na intráku napchávala týmito Vitana polievkami do hrnčeka, ktoré sú podľa mňa skutočne chutné. Moje topky sú ostrá gulášová, hrášková, brokolicová a udený vývar s cesnakom. Niekedy si ich robievam na obed pred hlavným jedlom do 200ml hrnčeka, inokedy (hlavne v zime) hocikedy, lebo sú fakt lahodné. Zaujímalo by ma, či ste ich aj vy skúšali a či aj vám prišli tak mňamózne. Lebo ja som nimi fakt posadnutá. :D

S.

Komentáre

  1. ten baby blue lak je veľmi pekný :)
    šampón a kondicionér od Wooden Spoon som mala tiež, a najskôr som mala pocit, že mojim vlasom robí dobre, pretože sa tak nemastili, no keď som ich používala dlhšie, tak mi ich veľmi zaťažovali ...
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj? :O Ja som ich používala pomedzi iný šampón a masku na vlasy,striedala som to, tak som to asi nestihla tak priamo zaregistrovať, ale vďaka za skúsenosť. ;)

      Odstrániť
  2. Tak tohle jsou skvělí oblíbenci. Hodně se mi líbí odstín laku, doma mám velmi podobný a nosím ho velmi často. Taky se mi zalíbila pěna na ruky, takže už vím, co si příště v DMku koupím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fantastic post!
    Kisses .
    Dilek ...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak ten lak na začiatku ma hneď dostal, tak nádherná farba! a že je matný je super <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeeej, koľko veľa voňavej kozmetiky! lak je naozaj pekný, môže to byť zaujímavá kolekcia. veľmi takéto polievky nejedávam, len v tých nutnejších prípadoch, keď som niekde na chate a podobne, no túto som ešte neskúšala. objavila som však jednu sáčkovú s ryžovými rezancami, niečo podobné vifonke, ale bez všetkých tých sajrajtov (aspoň podľa obalu :D ). chutí ako polievky v thajských bistrách, čo viac si má milovník ázijských jedál želať? A vidím, že jún je pre teba trocha mesiacom zmien. Dúfam, že sa vám bude spolu bývať veľmi dobre! Tiež držím palce s brigádou, ja som do svojej prvej práce nastúpila len minulý rok a bola to riadna zmena. Očakávam niekedy nejaké knižné tipy, lebo tiež som sa riadne rozčítala :) nieže by som nemala, čo čítať, ale kníh nie je nikdy dosť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za super komentár! :) Vidíš, aj ty máš teda sáčkovo-polievkovú skúsenosť. :D A knižné tipy veruže budú!

      Odstrániť
  6. Skvelé vecičky, ten lak má nádhernú farbu, presne také obľubujem aj ja ♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc hezké produtky, zaujala mě hlavně ta pěna na ruce od Baley a lak na nehty v této barvičce je moc krásný :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten lak na nehty vypadá super, ta barva je krásná! A ta pěna na ruce od Balea mě taky zaujala, asi po ní mrknu :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  9. hi, sabína! ✨

    you have such a cool blog with great content! so i am here today to invite you to visit my shop. i sell designs for blogs. if you are interested in giving your blog a new look, you can find the best options here.

    xx,
    gabriela
    www.thebasicpage.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jo, volná čas vždycky utíká rychleji :) :D Taky mi to nějak utíká. Ten baby blue lak je boží! :) Chtěla bych tvoje dlouhé nehty :D Mně nikdy moc nevyrostou, hlavně si je v nervozitě okusuju :( A když už vyrostou, hned se mi lámou, hrůza :D Jinak ty polívky do hrnečku, mňam!

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Z těchto věci jsem zkusila pěnu na ruce od balea a hrozně jí mám ráda:)), ale zaujal mě ten olejíček na vlasy! :)

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky