Letný Notino box

Bola som práve uprostred zápalu učenia na najťažšie skúšky, keď mi prišiel mail od milenej Lenky z NOTINO, že mi domov poslali horúcu novinku - letný NOTINO box. Takéto super prekvapko som veru nečakala, to vám poviem. A poviem vám aj to, že sa mi potom omnoho ťažšie znovu sústredilo na štúdium, keď som vedela, že sa domov dostanem až o dva týždne na to, ako som sa dozvedela potešujúcu správu. :D Hotová patália. Ale hovorí sa, že na dobré sa čaká. Ja som si počkala - no nielen na dobré, priam na výborné! Box totiž obsahuje hromadu vecí, ktoré sa rýchlo stanú najmilovanejšími spoločníkmi počas horúceho leta. A najlepšie na ňom je, že keď sa vám všetko podarí spotrebovať, ostane vám štýlová škatuľa, ktorú môžete využiť v závislosti od vašej bujnej fantázie všakovako!
  Tak čo, ste zvedaví, čo všetko sa v letnom boxe skrýva? ;)

notino letný kozmetický box
  Z Notino mi spolu so Summer boxom poslali aj krásnu plážovú tašku s nápisom Summer is yours, ktorý dominuje aj spomínanej škatuli. :) Hneď v ten deň, ako som si balíček našla doma, som si ju so sebou vzala na nákup a všetko (vrátane veľkej hlavy ľadového šalátu, kila banánov a mnohého iného :D) sa tam hravo zmestilo. Navyše je štýlová a pevná, takže si viem dokonale predstaviť, aký super spoločník to bude na pláži. Inak, pri kúpe Summer boxu dostanete aj zľavový kód na 50% dole z ceny tašky. ;)
notino letný kozmetický box
  Prejdime ale konečne k obsahu boxu. Skrývalo sa v ňom niekoľko full size produktov a niekoľko vzoriek, pričom obdržíte aj zľavové kódy na všetky výrobky zo škatule. Tie potom môžete využiť pri vašom ďalšom nákupe. :) 
  Ako vidíte na fotografii hore, v boxe sa nachádzala sprchová pena Nivea s vôňou malín, ktorú som už dlho chcela vyskúšať. :) Od značky Korika tu mám detoxikačnú plátenú masku na tvár a hydratačnú masku na pery. Jednu zubnú pastu Medi Blanc už som z Notino mala a bola som spoko, takže aj táto s bieliacim účinkom bude určite paráda. Micelárnu vodu Bioderma vám nijako extra nemusím predstavovať, to je úplný letný must-have. Od Vichy bol v boxe posilňujúci a vypĺňajúci hyaluron booster na pleť, na ktorý sa veľmi teším. Krém na ruky SpiriTime som už z Notino dostala ako darček k nákupu a je veľmi fajn (+ super vonia!). Ďalej v krabici nájdete zmatňujúci pleťový krém La Roche Posay, ktorý pleť ochráni pred letným slniečkom a štetec BrushArt na tekutý make-up. :)
notino letný kozmetický box
  V boxe sa tiež nachádzajú vzorky značky Lancome - rozjasňujúce sérum, multikorekčný denný krém a hydratačný make-up. Pre milovníkov pleťových peelingov mám potešujúcu správu - Summer box obsahuje 2 pleťové peelingy značky L'Oréal Paris - Smooth Sugars Scrub (Nourish a Glow). A ako posledné vzorky Calvin Klein Obsessed parfumovaných vôd pre neho a pre ňu + toaletná voda CK unisex 

S.

Komentáre

  1. Tak tenhle box bych si také nechala klidně líbit! :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nezlobila bych se, kdyby mi takový box přišel :D Ta plážová taška je skvělá! :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tento box je úžasný! Viem si predstaviť ako si sa naň tešila! :D ;)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý box, veľmi sa mi páči tá taška, je nápaditá! :) a vôbec sa nečudujem sa ti nechcelo už potom učiť :D

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Obsah boxu je velmi povedený a takové tašky mám ráda.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten vzoreček Smooth Sugars Scrub mám taky a je fakt boží...jinak celý tenhle box je skvělý!
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To sú všetko veľmi zaujímavé produkty :) Taška sa mi veľmi páči, také veci ja môžem :D a šľapky mám tiež z Lidla, akurát také tie čierne s jednou prackou. Tieto vyzerajú tiež super, ale na mojej nohe sa im akosi nepáčilo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie šľapky sú fakt geniálne, mne mamina kúpila ešte aj také tie klasické v rose gold farbe... :D

      Odstrániť
  8. Tak ten se velmi povedl, využila bych skoro vše:-).

    Pokud máš chuť, u mně na blogu právě běží soutěž s Dermacolem, tak se neváhej zúčastnit.

    Měj se krásně!
    papa ByGabra

    http://www.bygabra.cz/2018/06/opojne-vune-dalek-soutez-dermacol.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky