Novoty v šatníku

Približne posledný rok sa u mňa začali objavovať tendencie ísť za odmenu nie do obchodu s oblečením, ale na koláč, dobrú kávu či na zmrzlinu. Neviem, či je to prejav starnutia (pravdepodobne), ale je to tak. A mám opodstatnené podozrenie, že sa to každým dňom zhoršuje. :D Najviac som to pocítila po najťažšej a potom po poslednej skúške jarného semestra. Po najťažšej som si kúpila svoju druhú najobľúbenejšiu kávu (veľké kokosové latté), po poslednej ľadovú kávu a Marlenku a v oboch prípadoch som pre istotu pripojila kávovo-karamelovú zmrzlinu. Aby som si bola istá, že rozdrásané nervy sa pod návalom cukru a tukov konečne upokoja. Prosím vás, povedzte mi, že v tomto nie som sama, inak ma picne. :D
  Každopádne ma však najnovšie pochytila túžba zaobstarať si aj niečo také, čo mi ostane dlhšie ako 10 minút. Niečo materiálne, pretože na letnú sezónu sa mi nakupuje najlepšie. Navyše... veď zaslúžim si. :D A tušíte správne, že práve dnešný článok bude o mojich úlovkoch. ;)

  Áno, áno... ja viem, že dnešný post som pomenovala Novoty v šatníku, ale aj napriek tomu článok otváram čímsi, čo by v skrini veľmi neuplatnilo svoju funkciu. V Kiku som si totiž pred pár týždňami kúpila tento perfektný bohémsky drevený podnos s mandalou, ktorý som našla dosť náhodne a takmer pri odchode. Prisahám, že mi srdce vynechalo úder, lebo presne takéto dekorácie milujem. Keby som bola mega bohatá, tak si zariadim celý byt len v tomto štýle a vyzeralo by to ako z katalógu. Ale buďme realisti. :D Takže preto zatiaľ len tento podnos, čo mi odvtedy robí nehoráznu radosť. :) Stál 5,49€.
  Pri jednej z mojich návštev Tesca v nákupnom centre som len tak nevinne nahliadla do lokálnej Orsay predajne, lebo to tam hralo všetkými farbami a to ja môžem. Pri hrabaní sa vo vešiakoch som natrafila na tieto úchvatné vzorované šaty v nude farbe a áčkovom strihu. Zo srandy som si ich vyskúšala a poslala fotku mamine, že aha, aké krásne. Boli však dosť drahé a nakoľko 50€ za šaty zvyčajne nedávam (dobre, nie, že zvyčajne, nikdy!), nechala som ich tam. Reakcia maminy ale bola, že som šiška, že sa po ne mám vrátiť a okamžite ich brať. Bratranec a frajerov brat sa totiž budú v októbri a novembri svadbiť, tak sme si povedali, že by tieto šaty boli dosť dobrou voľbou na danú spoločenskú udalosť. A tak som sa po ne napokon skutočne vrátila. No neľutujem, akurát sa teraz vynorila dilema, čo si k nim obuť... :D
  Niekedy na konci druhého semestra sa mi pokazil môj starý ruksak, čo som nosila ešte na gympel a veruže so mnou veľa preskákal. Hoci to bolelo, nastal čas porozhliadnuť sa po novom. Väčšina ruksakov všade stála okolo 30€ a to ja vehementne odmietam za kus takého výrobku dať. Nakoniec som teda našla tento pekný v Sportissime myslím, že za 15€ a bolo po probléme. Navyše sa doň zmestí mnoho vecí, takže je na moje presuny medzi Brnom a Levicami ideálny a do školy sa tiež zíde. :) Nosievate ruksaky?
   Niekedy koncom mája bola v Lidli plavková akcia, kde mi mamina ulovila tieto dva plavkové spodky, jeden vrch, plážový prehoz a ešte aj oranžové žabky, ktoré to na fotku nedotiahli. :D Som ten typ človeka, čo nosí veci až do úplného zodratia, no niekedy sa až hanbím vo vyťahaných plavkách ukázať vonku, hoci aj na vlastnom dvore. Či som chcela, či nie, musela som si zaobstarať novú výbavu, lebo predsa len, tie plavky ozaj dlho nevydržia, nech sú hocijako kvalitné. A práve v Lidli mali plavky za veľmi fajn cenu - myslím, že spodky 3€ a vrchy 4€. Prehoz ani žabky už si nepamätám, ale určite sa aj tam cena pohybovala okolo 5€. Máte nejaké veci z Lidla?
   Bola som aj na honbe za šatami. Pôvodne som chcela nejaké maxi a aj som niekoľko poskúšala, ale tým, že nie som veľmi vysoká, by som ich musela vláčiť po zemi alebo do zblbnutia prešívať. Napokon, ani sa mi veľmi nepáčili. Preto som zvolila alternatívu týchto jednoduchých ružových šiat z New Yorkera za 10€, ktoré sa hodia ako na skúšku, tak aj na kávu alebo do obyčajných potravín. Len ich na seba hodíte a idete. Na leto skvelá vzdušná alternatíva. Okrem toho si myslím, že vďaka farbe pôsobia veľmi žensky a som fakt rada, že som ich nakoniec zobrala. K nim som v Gate doplnila jednoduché vybíjané sandále, lebo toto je presne to, v čom ja od júna do septembra všade behám. Pre chodidlo to síce nie je najpohodlnejšie, ale mám veľmi rada takúto mega otvorenú obuv. Stáli tiež 10€.
   Poslednými novinkami sú u mňa tieto skvelé sandále z Lidla, ktoré sa v ponuke objavili asi 3 dni po plavkách hore. :D Mamina mi kúpila rovno dvoje, lebo videla, že sú super a hlavne za super cenu (7€). Zvyčajne sa takéto šľapky predávajú za dvacku, niekde aj za pajsku, takže toto bol totálny bargain. Na nohe vyzerajú geniálne a sú strašne pohodlné, veď úplne, ako ortopedické papuče. Sú akurát trošku ťažšie a je v nich o niečo teplejšie, ako som zvyknutá pri letnej obuvi, ale to určite zvládnem a už teraz vidím, ako ich celé leto nedám dole z nôh. No a posledný prírastok je plážová taška, ktorú mi spolu s Letným boxom poslali z Notina. Veľmi ma to potešilo, lebo u nás doma sa tie plážové tašky striedajú na dennom poriadku a táto konkrétna je ozaj priestorná, takže bude na pláž ako stvorená. Vyzerá pevne a je veľmi pekná na pohľad, takže win-win. :)

Čím ste sa naposledy potešili vy? :)

S.

Komentáre

  1. Ten podnos je krásny! A ja som si urobila radosť veľmi veľa vecami za poslednu dobu takže už iba šetriť :D
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie prvé šaty sú krásne, a farba plaviek je proste top! :)
    xx Mon
    http://lifebymon.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty první šaty jsou perfektní, ideální na léto :) všechny věci jsou moc pěkný, já si naposledy koupila takové barevné kalhoty a modro-bílé tričko :D

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty první šaty jsou krásné a ty pantofle taky bomba. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to jsou skvělé věcičky :), šatičky se mi moc líbí a i přes tu cenu věřím tomu, že za to stojí. Zaujali mě i plavky, takže škoda, že jsem se v lidlu nepodívala lépe, za tu cenu a ještě vypadají skvěle :D :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné věcičky. Hrozně se mi líbí ty šaty z Orsay a asi bych k nim volila nějaké lodičky ve stejné barvě, jako jsou šaty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, asi aj ja, no uvidíme, či niekde zoženiem také podľa mojich predstáv. :)

      Odstrániť
  7. Ten podnos je dokonalý! :) Já velmi ráda nakupuji v Lídlu, mám od nich šaty, balerínky a vše mi perfektně sedí, pak nějaké trička, svetr prostě super! :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aké pekné veci :) A nie si v tom sama, tiež sa radšej odmeňujem jedlom, kozmetikou a takými praktickejšími vecami. Samozrejme, že nepohrdnem oblečením, ale vôbec už nenakupujem toľko ako kedysi. Tie šaty sa určite oplatilo nenechávať v obchode. A v Lidl mávajú superské veci, to je pravda! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten podnos je také v mém stylu, moc krásný :) Tyjo, 50 euro bych za šaty nedala, to je opravdu hodně xD Baťohy nosím často. Jsou velmi praktické a vejde se do nich spousta věcí :) Naposledy jsem si udělala radost objednávkou spoortovní výživy :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten batoh je krásný. Taky kupuju batohy jedině ve sportissimu. Většinou mi vydrží dlouho, navíc jsou fakt pohodlné a levné.

    ATUNAI

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mně se líbí všechny kousky, ale šaty jsou moje lásky <3

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moc pěkné nové kousky :) Hlavně ty první šaty jsou dokonalé :) Skvělá volba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Obe šaty sa mi veľmi páčia, určite ich využiješ aj na viacero udalostí :) A ja by som práve k nim volila buď čierne lodičky alebo nejaké výrazné cyklamenové. :) sandále som videla už aj na instagrame sú krásne ^_^

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ty pantoflíčky jsou boží! :) Stejně jako ten podnos. Já si teď udělala radosti v Primarku, určitě všechno nafotím :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Naozaj veľmi pekné novoty! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky