Random 32

Na svete je len málo krajších vecí ako pocit, keď spravíte poslednú skúšku a viete, že vám a vašim letným dobrodúžam už nič nestojí v ceste. :) Teda... moje letné dobrodrúžo bude vyzerať asi tak, že budem vykydnutá pri bazéne s knižkou, ale hej! Každý oddychuje po svojom! :D Ale nie, s frajerom a kamošmi určite niečo podnikneme - frajera nahováram na Prahu, lebo cez leto budeme obaja pracovať a vyjde nám čas keď tak na nejaký predĺžený víkend. No zatiaľ veľké plány nerobím, čo príde, príde - uvidíme. Síce ma to veľmi láka ísť aj niekam do zahraničia, ale neviem, ako to bude vychádzať finančne aj časovo. Tento rok je navyše úplne prvý raz, čo s rodinou nepocestujem k moru, tak to bude zvláštny pocit, ale predsa len som už veľká a dosť ma to ťahá ísť k moru so svojou partiou (ale nechápte ma zle, ja aj dovolenky s rodičmi môžem... máme dosť dobrý vzťah :)). 
  Čo plánujete na leto vy? Nejaké dovolenky? A nemáte náhodou tip na výlet v okruhu Slovenska, Česka či napríklad Rakúska? ;)

 Takýto malebný výhľad sa mi naskytol na Kapucínskom námestí v Brne, keď som sa jedného dňa zobrala s foťákom na prechádzku. :) Petrov je krásny!
 Takto nejako vyzerali moje večery (a rána a dni...) koncom mája a začiatkom júna. Komplet zaprataný stôl učebnicami, zošitmi, knižkami na skúšku z ruskej literatúry (ktorá bola horor! :D), čokoládou na nervy, zeleným čajom, diárom a áno, aj mobilom, lebo pauzy od učenia pri Instagrame sú najlepšie pauzy. :D
Bertrand z Ikey sa dosť drží. Keď som ho doniesla domov, zdal sa mi trochu smutný, ale najnovšie sa dosť vzchopil a ťahá sa do výšav - až ma to desí. :D
Tieto dve diela si asi už navždy zapamätám ako úhlavných nepriateľov - dostala som z nich totiž otázky na skúške, na ktoré som nepoznala odpoveď, a najradšej by som sa tam bola prepadla... Nechcete ich niekto? :D
Táto láska... Škoda len, že sa vidíme zase až o rok. (A áno, mala som ho vo fancy pohári s vianočným motívom... :D).
 Šťastko z úspešného ukončenia skúšok.
Jeden z mnoho dôvodov, prečo sa vždy strašne teším na leto. Hrachu by som mohla pojesť tony, a to nežartujem.
A čerešní takisto. Hoci ak by som si mala vybrať do konca života jesť už iba hrach alebo čerešne, hrach by rozhodne vyhral.
Odfotiť Brno tak, že po ceste sa nevalí žiadne auto ani električka, je iná frajerina.
 Obdobie kvitnutia našej mamilarie je opäť tu. :)
A jeden outfit detail, ktorý ste mohli vidieť aj na mojom Instagrame. :)

S.

Komentáre

  1. myslím, že môj stolík a taktiež aj postel a asi aj celá izba vyzerala ešte horšie keďže som teraz maturovala :D inak s hrachom som na tom rovnako :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem ku skúškam ^_^ ja hrach bars nemusím ale zase cesnak by som pridávala do všetkého :D škoda len že sa mi ľudia potom vyhýbajú :( :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok a pekné fotky :) Taký rovnaký stôl som mala aj ja a presne rovnako zaprataný učebnicami! :D Chvalabohu pomaly ale isto začínajú prázdniny. :D
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já se chystám na skok do Berlína a pak na týden do Osla a už se na oboje fakt těším :)
    Jinak mé zkouškové vypadalo dost podobně jako to tvé! :D

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Téda, to sú super cestovateľské plány, veľmi si to uži! :)

      Odstrániť
  5. Já se chystám za necelý měsíc do Turecka na skoro 14 dnů tak jsem zvědavá, protože se do Turecka chystám poprvé :) jinak mě zaujala na outfitu kabelka vypadá moc hezky :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež mám veľmi rada rodinné dovolenky. ;) Cez leto ešte nemám veľa plánov a možno pôjdem na jeden tábor. Ale len možno. Veľmi vtipný a pekný článok! :D A inak Bertrand sa mi veľmi páči. ;) :D Asi si jedeného tiež zaobstarám. :D

    Krásny večer. :)
    Blog of Sunflower

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super fotky! Do Prahy určitě zavítej, bude se ti tu jisto jistě líbit :) My s přítelem plánujeme do konce roku zajet do Bratislavy. No a když nám to nevyjde, tak určitě příští rok na MS v hokeji určitě přijedeme. Nikdy jsem v Bratislavě nebyla, tak jsem zvědavá :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  8. U mě by to zase vyhrály třešně, ty já miluju asi nejvíce. Jinak Prahu ti doporučuji všemi deseti. Já tam párkrát byla a je to tam opravdu nádherné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Do Prahy určitě zajeď! Já budu v Praze asi celé prázdniny, kvůli brigádě:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  10. veľmi super sú takéto články!
    ja ešte konkrétne plány na leto nemám, ale viem, čo všetko by som chcela podniknúť :) a ak budeš chcieť nejaké tipy, napíš na insta, na výlety v Rakúsku ich mám ozaj veľa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Hahahaha ja som včera zjedla kilo hrachu na posedenie tak som sa pobavila, takéto články sú najviac :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky