Bomby do kúpeľa Greenum

Na blogu už som vám niekoľkokrát spomínala, že nesmierne obľubujem čľapkanie sa vo vani. Nachádzam v tom úplné uvoľnenie tela aj mysle, najmä, keď kúpeľ sprevádza bohatá pena a príjemná vôňa. Tento rok som sa dala na testovanie značiek, ktoré predávajú bomby do kúpeľa, a jednou z nich je aj Greenum. Tá bude hviezdou dnešného článku, pretože všetkých 5 bômb, ktoré dnes uvidíte, pochádza práve od nich. Priznám sa, že so značkou som nikdy predtým nemala skúsenosť, takže som nevedela, čo čakať. Ich bomby do kúpeľa ma však (celkom ako malé dieťa :D) zaujali farebnosťou a lákavými názvami. Vybrala som si Watermelon, Wild Berry, Lilac, Milk and Honey a Flowers. A čo na ne teda hovorím?

greenum bomba do kúpeľa watermelon notinosk
 SFARBENIE
  Bomby už na prvý pohľad vyzerajú veľmi lákavo, nakoľko sú krásne sfarbené. Osobným favoritom je jednoznačne guľa z prvej fotky - Watermelon, no ani ostatné nezaháľajú. Po vhodení do vane plnej vody začnú okamžite šumieť a voda sa sfarbí do jemnej pastelovej farby. Presne do tej, ktorá dominuje danej bombe. Napríklad pri Wild Berry to bola jemnulinká fialová alebo pri Lilac baby ružová.
 VÔŇA 
   Poviem vám, že vôňa je podľa mňa to najlepšie, čo bomby do kúpeľa Greenum ponúkajú. V deň, keď mi prišli, som ich vyložila do kúpeľne, a okamžite stihli prevoňať celú miestnosť. Fakt nekecám. Neviem, či to bolo preto, že ich bolo 5 naraz, ale bolo to naozaj intenzívne. Rovnaké je to aj v kúpeli. Tá vôňa je neskutočná. Navyše máte možnosť vybrať si zo širokej ponuky rozličných vôní (až je potom problém s rozhodovaním :D).
VÝDRŽ
  Bomby ihneď po vhodení do vody začnú šumieť. Z tých všetkých, čo som kedy v živote vyskúšala, sa tieto rozpustili asi najrýchlejšie. Približne do 3 minút boli preč, čo ma celkom prekvapilo, ale aspoň vám po hladine nepláva nerozpustená farebná hmota, všakže. :D  Z toho vyplýva, že sa rozpustí úplne do konca a to je super. :)
CENA
  Čo sa týka ceny, bomby značky Greenum kúpite na Notino (kde bude inak celý týždeň od 9.7. prebiehať Black Friday akcia, yay!) v závislosti od veľkosti v rozmedzí 1,85 - 1,99€. V ponuke tam sú 125 gramové a 40 gramové prevedenia, pričom tie menšie som, bohužiaľ, neskúšala, takže k tým vám momentálne neviem veľa povedať. Ako tak všeobecne sledujem ceny za bomby do kúpeľa, do 2€ je to naozaj výhra, ktorú nezoženiete len tak hocikde. ;)
  Ak by som mala tieto výrobky overall zhrnúť, podľa mňa sa oplatí ich vyskúšať. Každý síce musí uznať sám, či mu sedia alebo nie, no za mňa palec hore. Ako som písala vyššie, omámila ma najmä tá nebeská vôňa, takže už len preto by som do nich ozaj šla. ;)

S.

Komentáre

  1. Bohužel jsem nikdy bomby do koupele nezkoušela, protože doma máme jen sprchu ale u přítele uvažuji, že ji zkusím.. všechny vypadají pěkně :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To musí být něco úžasného. Miluji koupání ve vaně a doteď nechápu, jak jsem mohla souhlasit, že budeme mít jen sprchový kout. A tak si vanu dopřeju vždy, když jsem u rodičů v ČR. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ti úplne rozumiem. Tu v Brne máme na intráku tiež len sprchový kút a už toľko ráz som mala nehoráznu chuť na voňavú vaňu! :D

      Odstrániť
  3. Wow, vypadají super :) já jsem bombu nikdy neměla a to koupání ve vaně zbožňuju :) no už bych to měla napravit a nějakou si pořídit :D
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bomby vyzerajú super. Strašne by som chcela už dlhú dobu nejaké vyskúšať ale ešte som sa neodhodlala si nejakú zaobstarať. :D

    Krásny štvrtok!
    Blog of Sunflower

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite choď do toho, nebudeš vôbec ľutovať. :) Je to skvelý zážitok a relax.

      Odstrániť
  5. So cute and nice post. Very great choise... kisses

    Follow for follow? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Miluju bomby do koupele a tyto vypadají uplně skvěle!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadá skvěle, moc se těším až si dám po 6 týdnech první koupel :) v šestinedělí se to nemá tak ať už je to pryč :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jooj tiež sa milujem kúpať aa tie bomby vyzerajú neuveriteľne. Notino je normálne hriešny obchod, keď objednávam tak nikdy nie jedinú vec :D A cena ma dosť prekvapila, v pozitívnom zmysle jasné, že! Dík za tip :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky