Random 01

V dnešnom článku vám ukážem fotky, ktoré sa mi nahromadili v noťase za poslednú dobu a musím povedať, že pri väčšine z nich som sa musela usmiať. :) Pripomenuli mi rôzne zážitky hlavne z leta. To som strávila s mojím najmilším a doteraz niekedy spomíname na to a na ono, kde sme boli a čo sme tam robili a ako nám bolo super. :) Síce to neboli posledné skvelé chvíle, ale spomienky by sa mali oprašovať, znovu prehrávať v pamätiach a hlavne na ne nezabúdať.
  Ja mám napríklad po mojej mamke taký zvláštny zvyk, že si veľmi rada pozerám staršie fotografie. Či už zo svadby rodičov, keď som bola ešte bábätko, prvá škola, prvá dovolenka, párty a rodinné akcie, ale najviac ma hrejú pri srdiečku najnovšie fotky s drahým! Podľa mňa je to super, raz za čas zaloviť v pamäti a pospomínať na všetko dobré čo bolo (a potom vymýšľať, čo super ešte bude ;). Milujete tiež prezeranie fotiek ako ja? :)


 Na upršanú sezónu som sa pripravila v Lidli, kde som zohnala aj super gumáky (hoci som chcela vínové :(), aj dáždniky.
Ďalej som sa pripravovala na zimu, a to kožušinkovými crocskami, tiež Lidl. Sú mega giga príjemné a v nich normálne bude radosť behať v decembri. :D
S drahým sme si zvykli zapekať toustové chlebíky na xy spôsobov, mňamkaaa!
Jedného dňa ma muž prekvapil tým, že sme sa pustili do pečenia domácich žemlí na hamburgery a tie on potom dotiahol až do vydareného konca. Ešte teraz cítim na jazyku, ako super to chutilo!
Jeden z najjednoduchších koláčov na svete, pritom jeden z najlepších. Lístkové cesto, vanilkový puding a ovocie. :)
Grilovačkaaa. (Grilovaný hermelín s brusnicami je môj top :D)
Ako prišla búrka.
Keď sme sa s mužom šli prejsť a potrápiť jeho operované koleno. (A bol to super výletík!) :)
 Zubyyy, košeleee a golierikové náhrdelníkyyy!
Dnes sme mali oberačky hrozna, ktoré sa vlastne zmenili na oberačky jabĺk. :D
Keď som si tak minule prekutrávala šatník a zisťovala, čo za kusy tam vlastne mám, objavila som plno krásnych, ale pre mňa už nenositeľných a normálne som začala uvažovať o tom, že by som založila nejaký bazárik. (Putovala by som napr. táto biela košeľa zo Stradivariusu.) Mali by ste záujem? :)
Moja milovaná maliarska košeľa a maxi šál!
Vytešovala som sa z oxfordiek, lebo sa mi nedávno po dlhom čase nefunkčnosti vrátili od obuvníka v ešte lepšom stave, ako v akom som ich kupovala. :D
A nakoniec môj poklad a ja počas menšej túry po lúkach a lesoch pri Považskej Bystrici. :3

S.

Komentáre

  1. tie gumaky su najvacsia topka! lidl sa nezda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si taktiež strašne rada prezerám staršie fotky :) daždnik a gumáky sú super. Inak čo robíš, že máš tak úžasne biele zuby????
    http://lifeinpicturesbylu.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúha, so zubmi si nerobím nič špeciálne. :D Čítala som však, že je na bielenie dobrá citrónová šťava a sóda bikarbóna. Neviem ale, čo je na tom pravdy. :)

      Odstrániť
  3. Poslední dobou sem ujetá na šály. Miluju ty maxi a když mají tak krásný vzor jako ta tvoje ach... je fakt krásná, odkud ji máš? Debí

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šály sú mega super, to súhlasím! :) Tento šálik mám bohužiaľ z jedného zašitého obchodíku u nás v meste, takže tým ti asi nepomôžem. Ale stavím sa, že reťazce ako H&M alebo NYer niečo podobné na jeseň/zimu prinesú. :)

      Odstrániť
  4. Ta maxi šála je maxi super!!!:)
    Zvu tě na: http://www.lespetiteshipsters.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie gumáky sú super, ja som si kúpila hneď dvoje, tie vínové sa mi našťastie ešte ušli a taktiež čierne :)

    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky