Základy jarného šatníka

Často si vytváram menšie či väčšie wishlisty na daný mesiac alebo ročné obdobie, ktoré potom na mňa každý deň kričia, nech z toho niečo vybavím a odškrtnem ako kúpené. Avšak to, že si z wishlistu skutočne niečo kúpim, sa mi stáva naozaj len sporadicky. :D Nikdy som nenakupovala (a v podstate ani nenakupujem) oblečenie podľa nejakého zoznamu. To sa predsa robí v potravinách. :D Vždy som do obchodu šla s tým, že ak ma niečo pekné osloví, určite sa nebudem riadiť tým, že "nie, toto nemám na zozname a nesmiem si to teraz kúpiť". Práve v dôsledku toho nakupujem fakt skoro vždy niečo úplne iné, ako som pôvodne chcela.
  Keď som si vytvárala wishlist na tohtoročnú jar, všetky veci som si značila s tým, že toto je len veľmi orientačné a skutočné novonadobudnuté kúsky v mojom šatníku budú niečím úplne iným, ako to, čo som si vyhliadla. Avšak tu prichádza jedno veľké AVŠAK. :D Ako čas plynul a peniaze sa z mojej peňaženky míňali, čuduj sa svete, asi prvýkrát v živote som si nakúpila veci podľa toho, čo som si aj naozaj želala kúpiť! Napríklad ruksačik, sukňa aj tričko jarnej farby boli plánované a som z nich veľmi šťastná. Prispeli tomu však aj náhody. Vo wishliste som mala aj môj najobľúbenejší lak na nechty evr, ktorý už mi došiel, a práve jedna náhodná návšteva dm-ky zapríčinila, že som ho našla dokonca v zľave.
  Takže, sama sebe sa čudujem, čo sa to so mnou deje, keď takto narúšam svoje tradície neplniť si šatník vecami z wishlistu. Ale celkom sa mi tento nový trend páči. Uvidíme, koľko vydrží. :D Čo vy? Kupujete si veci podľa wishlistu, alebo ste skôr ako ja? :)

Túto dokonalú sukňu som splašila v New Yorkeri, kde som pôvodne našla krásne šaty z takej istej látky. Ako naschvál však mali iba veľkosti XS a XL, takže moja super zlatá stredná cesta bola v nedohľadne. Bola som už pomaly na odchode, no potom som zočila túto nádheru a vtedy bol osud spečatený. :D Už pri prvom pohľade mi bolo jasné, že s touto sukienkou pyšne odkráčam domov.
Ďalšou mojou jarnou láskou sa stalo toto tričko z Gatu, ktoré som si vyhliadla už asi pred mesiacom, ale vtedy som ho nechala v obchode s myšlienkou, že ešte neprišiel jeho čas. No, teraz už zrejme nastal a spokojne si hovie na poličke. :D
Čo ma po sukni potešilo najviac je krásny kvetinový ruksak, ktorý som si kúpila v C&A. Aj tento som už dlhšie obhliadala, ale keď som nejakým zázrakom prišla k 2 zľavovým poukážkam do C&A, neváhala som a chňapla po ňom. Skutočne som si ho zamilovala, je veselý, jarný a dosť veľký, takže už sa teším na mnoho výletov v jeho spoločnosti!
Deosprej od Baley je moja celoročná stálica. Popri tom, že nesmierne nádherne vonia, aj veľmi dlho vydrží a vyzerá to tak, že aj celkom plní svoju úlohu. A stojí iba 1,39€! Pre všetky tieto faktory sa k nemu vždy hrozne rada vraciam. :)
Rúž mám od Essence v odtieni 13 - Love me. Ešte vám celkom neviem opísať jeho výdrž a podobne, lebo som ho zatiaľ mala iba skúšobne doma pred zrkadlom, ale po dlhšom používaní bude možno aj recenzia! :) Každopádne sa mi zapáčil pre jeho nevtieravú, príjemnú farbu, ktorá nie je vulgárna, ale pritom zaujímavá. Presne takéto farebné škály mám rada a určite mi sedia viac, ako povedzme sýta červená.
Z Avonu mi prišiel tento make-up v odtieni Cream, ktorý úplne zbožňujem a je to už moja niekoľká fľaštička. Bližšie sa na make-upy pozriem v pripravovanom článku/ recenzii, ale môžem v skratke povedať, že tento kúsok super kryje, aplikuje sa a dokonca aspoň mne osobne príjemne vonia, čo je pre mňa fakt veľké plus. :D
V neposlednom rade (v poslednom bol lak, ktorý som však už nefotila, ten uvidíte v článku o mojich obľúbených kúskoch) som si kúpila korektor od Max Factor MasterTouch v odtieni 306 - Fair, ktorý mám asi najradšej a čo sa korektorov týka, iné si ani nekupujem. :D

To by bolo z mojich jarných nákupov všetko, ale vy mi pokojne dajte v komentoch vedieť, čo pekného ste si na jar zohnali na seba vy. :)

S.

Komentáre

  1. Wow! Toľko spoločných kúskov! Ten ruksal chodím obzerať do C&A už veľmi dlho a stále čakám na nejakú tu zľavu,čo sa týka sukne presne takú istú mám doma a deo sprej je moja stálica-striedam to ešte s malinovým od DM.ale tento kokosový je proste naj a za takú cenu je to naozaj super :)


    http://malavyhralic.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, aká náhoda. :) Ináč čo som si všimla, tak veľmi často bývajú zľavové kupóny do C&A aj v zľavových knižkách dm-ky. ;) s deosprejom súhlasím, tento je tam najlepší, ale sama tiež používam aj ten malinový. A stavím sa, že pol šatníka máme rovnaký. :D

      Odstrániť
  2. Super článok! Dúfam, že ich uvidím viacej :)

    LeušLifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné věcičky :)). Mně nedávno došel balíček s oblečením z netu, takže mám na nějaký čas vystaráno a nemusím nic shánět.
    BE YOU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten ruksačik je krásny :) dobrý výber

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten batůžek je opravdu krásný, přesně takový styl, jaké se mi líbí :).

    http://esveronica94.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Deosprej asi vyskúšam keď domíňam tie čo mám doma :) suknička je krásna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Supet tipy!!!

    RAININCRYSTALFOREST.BLOGSPOT.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ta sukně je vážně nádherná, áčkovou s tímto květinovým vzorem zrovna taky sháním :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sukňa je úplne prekrásna a celkovo skvelý nákup. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sukňa je nádherná, deosprej od Baley tiež môžem a Max Factor MasterTouch mám tiež v zásobe :)

    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky