Random 06

V poslednom čase často pozerám do kalendára a zúfalo konštatujem, že čas nejde tak rýchlo, ako by som si predstavovala. Najradšej by som tu už mala prázdniny, ktoré, mimochodom, plánujem úplne celé prespať. :D Keď sa však nad tým zamyslím, v podstate ten čas plynie dosť rýchlo. Prejavuje sa to najmä vtedy, keď mám práce vyše hlavy a nejako si ani nestíham zadeliť povinnosti podľa toho, kedy ktorú treba mať hotovú. V dôsledku toho sa mi už nespočetne veľa ráz stalo, že keď som sa konečne k niečomu dostala, zistila som, že je už po termíne odovzdania a pod. A to, prosím pekne, nemám žiadnu mimoškolskú aktivitu ako jazykovku alebo nejaký krúžok. Je to čisto o tom, že ak sa na mňa niekto obráti s akoukoľvek prosbou, nedokážem ho odmietnuť, aj keď mi nejaký vnútorný hlas navráva, že by som mala, lebo sa to na mňa až príliš kopí. Čo už so mnou, mám to ja úžasnú povahu. :D
  Máte to tiež tak? :)

To keď prídete zo školy totálne unavení a hladní a máte energiu nanajvýš na urobenie obloženého chleba... a zrazu vás napadne, že hermelín s brusnicami a prírodným šalátom je o dosť rýchlejší (a chutnejší :3).
 Aj takáto maličkosť vyčarí úsmev. :)
Ten pocit, keď je vonku príjemne teplo tak akurát na leňošenie v tráve. 
Začala som pozerať druhú sériu Beauty and the Beast. :3 Ono aj keď viem, že je to brak, totálne ten seriál milujem. :D Viete mi poradiť ešte nejaký iný, kde láska hlavných hrdinov hory prenáša?
Toto je náš verný holub Ferdinand, ktorého ide odfotiť až na tretí raz. :D
Kvetinyyy, kvetinyyy - konečne pravá jarná atmoška. ;)
Selfuša.
Little buddy.
Nová čipkovaná páska.
To ste vedeli, že svokrin jazyk kvitne?
Arizonky.
Baby daffodil aneb ako nám pekne kvitli.
To je už fakt vrchol, keď ľudia zapália kontajner, lebo nemajú kam zahadzovať smeti. (Prepáčte, musela som sa o to podeliť. :D)

S.

Komentáre

  1. Tak máte to podobně, taky když mě někdo o něco požádá, tak se snažím vyhovět ale já už jsem se naučila, že když je toho na mě moc, tak prostě říct "ne" . Aby se mi pak nestávalo, to co tobě :-)
    Hezké fotky, zalíbil se mi Ferdinand, taky bych jednoho chtěla ale celého bílého :3 A ze seriálů Ti můžu doporučit jen The Carrie Diares (teda jestli máš ráda Sex ve městě) <3

    Klára
    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky! Ten zemiak je fakt úžasný a máš krásneho holuba :D tiež mám zbierku Arizon :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Budeme na tom podobně. :-) Květinyyy jsou nějlepší. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten holub je prostě nejlepší :). Strašně se milíbí ta květinová sukně :).
    in another galaxy

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Naozaj krásne fotky a tá sukňa <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Arizonu milujem♥ , máš krásnu sukňu , a super fotky ! :)
    THUMB UP

    https://clodyteenmummy.wordpress.com



    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky