Aztécke šaty

Musím sa priznať, že s príchodom teplých dní mám omnoho väčšiu chuť fotiť outfity. Dnes som tiež jeden cvakla. Bola to pomerne veľká náhoda, lebo práve vtedy začalo krásne svietiť slnko. A ja slnko potrebujem veľmi, či už na fotke, alebo na pokožke. :) Keď je veterno, prší alebo je len chladno, vždy sa čo najskôr ponáhľam domov skryť sa pred tým nečasom. Nehovoriac o zlom svetle, ktoré mi potom dá veľa roboty upraviť natoľko, že som konečne s fotkou spokojná. Počas jarných a letných dní sa takéto problémy objavia iba sporadicky. Dokonca aj fotenia potom vždy prebiehajú v omnoho uvoľnenejšej atmosfére, lebo keď je zima, fotografi väčšinou veľa frflú, že je im chladno a už ich to nebaví (pozdravujem). :D S odstupom času mi to príde vtipné, ale viem, že v tom momente mám vždy sto chutí s krikom utiecť, lebo to potom nebaví ani mňa. :D 
  Aké máte vy skúsenosti pri fotení? :)

V minulom outfit poste ste mohli vidieť moje najobľúbenejšie šaty pod slnkom (ak ste to prepásli, kuk sem) a v tom dnešnom vidíte moje druhé najobľúbenejšie. :) Až doteraz som sa veľmi dlho neúspešne prehŕňala v kopách letných šiat, ale ani jedny ma neoslovili. Tento rok som si povedala, že už šaty nebudem hľadať, avšak zrazu mi z neba spadli rovno troje. Obhájila som si to tým, že budúci rok už určite nič také pekné znovu nenájdem, tak prečo nevyužiť príležitosť. :D A som veľmi rada, že som ti tieto šaty kúpila. Sú veľmi príjemné a ako stvorené na letný deň. Najviac ale asi milujem ten vzor, ktorý sa mi nehorázne páči už odkedy sa dostal do módy, hoci takmer nič s týmto motívom v šatníku nemám. Každopádne, tieto šaty sa pre mňa razom stali akýmsi highlightom tohtoročného leta. :)
Topánky, kabelka: H&M
Šaty: Terranova
Bundička: F&F
Okuliare: Gate
Prsteň: vintage

S.

Komentáre

  1. máš krásne šaty :) a vyzeráš super!
    to s tými fotografmi poznám. také že "cvak, cvak", poďme už, nebaví ma to, je mi zima a podobne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekné šaty :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny outfit!

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zauímavý článok, pozívam ťa na súťaž na mojom blogu:
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    http://www.lifewithmishel.blogspot.sk/2015/06/big-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Popravdě, vyloženě miluju bílé tenisky, takže ode mě získáváš minimálně sto bludišťáků. Aztécké vzory jsem už delší dobu nikde nezahlédla, ale šaty ti sluší a to je hlavní. Focení mám celkem ráda, když jde o to, kde stojím za foťák, to mi jde podstatně lépe. )))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkný outfit. Ty šaty ti moc sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekné šatočky :) A s tým fotením ti úplne rozumiem :D

    Blonďavá Potvora-new post

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fotíme se navzájem, takže to, co vydrží jeden, musí i ten druhý =D, nemáme si tak co vyčítat =))

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky